این آرکید هست متاسفانه...نقل قول:
من پریمیومش رو میخواستم.
این آرکید هست متاسفانه...نقل قول:
من پریمیومش رو میخواستم.
نقل قول:
نوشته شده توسط pedram_sad
خوب دوستانی که طلبه jasper بودن بالاخره کنسول های jasper وارد شدن
html کد:
کد:www.----------.com/forums/showthread.php?t=21031
به اطاع دوستان مي رسانم اين جسپر ها كپي خور نيستند و اين كه كي كپي خور ميشن با خداست:18::31:نقل قول:
برای بار 99999 کپی خور شدن ربطی به برد نداره!!!! مهم درایو کنسول هست که کپی خور میشه !!!نقل قول:
درایو جاسپر هم لایت ان هست که راحت کپی خور میشه!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:
کاملا درسته این جاسپرای ارکید هم کپی خور میشن.اگه صفحه قبلو بخونین من قیمت کپی خورشده یعنی 240
رو نوشتم(خود اقا مجید گفت 15 بابت کپی خور کردن می گیره)
رفیق آیا مدرکی هم بابت پولی که میدی به شما میده و اگه میشه بگو مغازش کجاست؟ تو توپ خونه است ؟نقل قول:
اعتمادی هست، مدرکی نیست...نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اولا این ادرس ایشون هستش : بین میدان امام حسین وشهدا کوچه سپر پلاک 22 واحد 9 فقط قبل رفتن
باهاش هماهنگ کنین ثانیا وقتی شما پول رو به حساب ایشون یا هر کسی دیگه واریز می کنین از طرف
بانک یه رسید مشتری با شماره فیش واستون داده میشه که شما به اقا یا خانم x این مقدار پول واریز
کردین پس نگران اون هم نباشین شما واسه اون 150 مدرک دارین اون هم از طرف بانک
اگه باز هم سوالی هست لطفا پیغام خصوصی کنین چون اینجا کم کم داره تبدیل به کانون مدرک
شناسی و اعتماد سازی تبدیل میشه:31::31:
من یه چند تا سوال دارم:
برای آرکید بعدا هارد بخرم چقدر در میاد؟؟ قیمت 20 و 60 و 120 ؟؟؟
بعد من دستگاه رو ببرم برای کپی خور شدن خیلی طول میکشه؟؟؟ دستگاه باید باز بشه؟؟؟
ممنون
در مورد قیمت هار من چیزی نمی دونم ولی بله دستگاه باز میشه یه کابل از درایور DVD به کامیپوتر می زنن و عملیات کپی خور شدنو انجام می دند زیاد هم طول نمیکشه ولی پیشنهاد می کنم یه کوچولو ( چند روزی ) صبر کنید Firmware iXtreme 1.51 بیاد چون الان بعضی بازی ها مثل Tom Clancy H.A.W.X و MLB 2K9 که اومدند و بازی های آینده که خواهد آمد روی Frimware iXtreme 1.5 به پایین جواب نمی دند.نقل قول:
به بانک هیچ ربطی نداره.نقل قول:
من خودم 1 بار 40 تومن از یه ... خواستم چیزی بخرم؛ به حسابش پولو ریختم اما نفرستاد.
به همین راحتی...
البته همه اینجوری نیستن؛ من اکثر فیلم هام رو از روی نت میخرم و تا حالا همچین مشکلی نبوده ولی خب اون 10،12 تومنه نه 300 تومن...
بازم میگم آدم خوب زیاد پیدا میشه یه وقت فکر نکنین من میگم فلانی بده یا ...!
دوستان این تاپیک آقا مجید که تو بازی سنتر واسه فروش جاسپر بود چرا حذف شد؟
هزینه ماهیانه اجاره فروشگاه سایت رو نداده در نتیجه تاپیکش hidden شده تا هزینه رو بدهنقل قول:
زفیر بود اگه اشتباه نکنمنقل قول:
تابستان سال 86
پدرام جان ممنون از خبر خوبتون مبنی بر ورود جسپر:40:
دوستان اویل 5 هم اومد هنوز دستم نرسیده!یک توضیح میدین؟چند قسمته
چطوریه!دموشو بازی کردما
من شاید بخوام 360 بخرم.میخواستم ببینم خریدن ایکس باکس اونم الان ارزش داره؟یعنی وقتی خریدم دلم نمیخواد دو روز دیگه یه کنسول جدید تر بیاد و من دلزده بشم.میخوام حداقل این ایک باکس 3 سال بهترین کنسول باشه(یعنی نکست باشه و کنسولی جدیدی نیاد که قدیمی بشه)
نه خيالت راحت حداقل تا 3 ساله ديگه كنسول جديدي وجود نداره خيلي بعيده كنسول جديدي توليد بشه.نقل قول:
سونی اعلام کرده بود که تا 10 سال دیگه کنسول جدید نمیده.نقل قول:
ولی میکروسافت چیزی نگفته ولی ورود مادربورد جسپر یکی از دلایل اینه که میکروسافت حالا حالاها نخواد کنسول جدید بده...
تا ماكروسافت halo 4 و gow 3 رو بده بيرون دو سه سال طول مي كشه به نظرر من انقضا x360 حدود 6-7 سال ديگه هستشنقل قول:
من شاید بخوام 360 بخرم.میخواستم ببینم خریدن ایکس باکس اونم الان ارزش داره؟یعنی وقتی خریدم دلم نمیخواد دو روز دیگه یه کنسول جدید تر بیاد و من دلزده بشم.میخوام حداقل این ایک باکس 3 سال بهترین کنسول باشه(یعنی نکست باشه و کنسولی جدیدی نیاد که قدیمی بشه)
راستي به نظر شما كنسول بعد از xbox360 اسمش چيه ؟؟
از همه ی دوستان متشکرم.اول سر خیلی عجله داشتم ولی حالا که شما میگید حالا حالاها کنسول جدید نمیاد از عجلم کاسته شد.
و در مورد اون دوستی که گفتن اسم بعدی ایک باکس چی میتونه باشه به نظر من xbox480 یا xbox720.راست میگما.امکان داره بشه.
بابا HALO : ODST كه آخر 2009 مياد !!!
GeOW3 هم كه كعلوم نيست !!!
ولي در كل كمه كم 4 سال رو شاخشه !!!
xbox360 يعني كنسولي كه 360 درجه براي شما كار ميكنه!!:31:(ميشه يه دور بدن)نقل قول:
xbox720 ديگه بي معني مي شه به نظر من اسم كنسول بعدي ybox360 هستش:31::31::31::18:
ببخشيد من منظورم اين بود كه دو غول ماكروسافت تازه چند ساله ديگه ميان :31:نقل قول:
لقمان را گفتند xbox 360 به چه ماند گفت:
ای بی ادب چرا حرفای بد بد می زنی؟
ی من امروز Tom Clancy H.A.W.X رو گرفتم اما اجرا نشد .
فروشنده گفت باید یه برنامه روی کنسولت نصب کنی.
کسی میدونه جریان چیه؟؟؟؟
بايد صبر كني iXtreme 1.6 بياد !!!نقل قول:
يا كنسولت اصلا IXtreme نداشته باشه ...
ببينم نصب IXtreme جدید یعنی كه یه بار دیگه بدیم درایو کنسولو با IXtreme 1.6 کپی خور کنن درسته ؟هزینه هم اندازه همون کپی خور کردنه؟ یا نه؟
یه سوال.من تو بعضی عکسا دیدم کنسولو افقی میذارن.تو بعضی عکسا هم عمودی میزارن؟حالا کودوم نوع گذاشتن درسته؟اصلا نو گذاشتن تاثیری هم داره؟
فرقی نداره مهم اینه که هرجور گذاشتی دیگه دستش نزنی و جابه جاش نکنی.نقل قول:
شما سعی کن تا میتونی افقی بزارینقل قول:
این رو خودم تو این 10 ماه شخصا شدیدا تجربه کردم تو بازی های مختلف
عمودی گذاشتن تو دراز مدت به درایو فشار میاره
ولی در کل کاملا سلیقه ای هست
نقل قول:یک نسخه دیگه هم از این بازی اومده که قابل اجرا بر روی نسخه های 1.4 و 1.5 هم هستنقل قول:
اینم لینکش :
[html]
www.ludibria.com/nfo.php?sys=x36&sysid=1567
[/html]
نقل قول:
Tom.Clancys.H.A.W.X.RF.READNFO.WORK.1.5.LITE-ON.XBOX360-SLV-Inter nal
نه !!! این نسخه هارو دانلود نکنید اگر نمی خواهید ریسک بن شدن را بکنید. چون تغییرش دادن تازه اونایی که update های جدیدو از Xlive نگرفتن ( مدت زیادی بن شدند ) این بازی کار نمیده چون می خواد آپدیت کنه بعد چون پارتیشنش برداشته شده آپدیت نمی کنه و بازی کار نمی ده.نقل قول:
برای کسانی که نمیخوان به live وصل شن بهترین کار همینه
وگر نه فکر کنم چاره ای جز این که جمیعا کنسول ها مون رو بفرستیم زیر دست یک مشت .... تا برامون update کننش نداریم
جدا از این که کلی هزینه باید بدیم .
من که اصلا دلم نمیخواد کنسولم زیر دست کسی بره
تا حالا هم بازش نکردم خودم
ببین این بازی حتی FIXesh احتیاج به آپدیت داره اگر کنسولت آپدیت نباشه اجرا نمیشه. یعنی اگر آخرین آپدیتو از Live ! نگرفته باشی می خواد آپدیت کنه و چون پارتیشن آپدیتو از روش برداشتند بازی اجرا نمیشه. این Fix به درد کسایی می خوره که :نقل قول:
1 . تا حالا Live! رفتند و از این به بعد نمی خواهند بروند.
وقتی IXtreme 1.6 اومد فقط کافیه دوباره xbox رو به کامپیوتر وصل کنیم و فقط مرحله ی نصب فریمورک که برای هک کردن با IXtreme 1.5 انجام دادیم رو طی کنیم ولی به جای IXtreme 1.5 از IXtreme 1.6 استفاده کنیم دیگه؟
کار دیگه ای که نمیخواد؟!
ویرایش: من هر چی سعی می کنم توی فروم BC عضو بشم توی یاهوم لینک فعال سازیش نمیاد؛ چیکار کنم؟
واسه منم ارسال نميشه بيخيالش شدم
نقل قول:فعلا بازي سنتر مشكل پيدا كرده بايد صبر كنيد درست بشه.نقل قول:
من 2 روز قبل به live وصل شدم و کنسولم هم update شدنقل قول:
یک update که حدودا 30 دقیقه طول کشید
من هر 2 ماه یک بار وصل میشم فقط برای update کردن gamerscore و رده بندی تو live
برای من و امثال من هم مشکلی پیش میاد ؟
چطوری میشه فهمید درایو iXtreme داره یا نه؟
و اینکه اگه داره Version اش چیه؟
یه سوال دیگه که خیلی مهمه...چطور میشه بدون باز کردن کنسول مدل درایو رو فهمید؟
ممنون...
سلام میشه یکی روش ixtreme کردن درایو های xbox رو توضیح کامل همراه با عکس بزارهیا لینک بده پیشاپیش ممنون..........:10:نقل قول:
خوب Firmware iXtreme 1.51 هم اومد.
LITEON IXTREME 1.51
BENQ IXTREME 1.51کد:http://rapidshare.com/files/206268208/LiteOn_iXtreme_v1.51.rar
SAMSUNG IXTREME 1.51کد:http://rapidshare.com/files/206268209/Benq_iXtreme_v1.51.rar
HITACHI IXTREME 1.51کد:http://rapidshare.com/files/206268207/Samsung_iXtreme_v1.51.rar
NEW JUNGLEFLASHER V0.1.51 BETAکد:http://rapidshare.com/files/206268210/Hitachi_iXtreme_v1.51.rar
کد:http://rapidshare.com/files/206270497/JungleFlasher.0.1.51.Beta.rar
JUNGLEFLASHER vO.1.51 BETA PDF TUTORIAL FOR ALL DRIVES
کد:http://rapidshare.com/files/206308700/JungleFlasher_0.1.51_BETA_tutorial.pdf