نقل قول:
خود مسولی که دارن در قسمت نظام وظیفه پاسخ میده
البته شماره تماس هم دارند که همیشه اشفال هست ....
نقل قول:
خود مسولی که دارن در قسمت نظام وظیفه پاسخ میده
البته شماره تماس هم دارند که همیشه اشفال هست ....
ما اخر متوجه نشدیم که این قانون جدید که معافیت شده ۵ سال برای ورودی های قبلی مثل ۸۸ هم اعمال می شه یا برای ما همون ۶ سال می مونه خواهشا اگر اطلاع دارید جواب بدبد
حتما سر همین موضوع میرم نظام وظیفه و می پرسم و اینجا اعلام میکنمنقل قول:
دوستان خواهشا اینو جواب بدید پسر عموی من سر این قضیه میخواد از دانشگاه انصراف بده ولی میترسه معافیت بهش نخوره
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
بعد از انصراف یک سال وقت داره دفترچه بفرسته و یا اقدام کنه واسه معافیت
معاف شدن یا نشدنش رو دکترهای نظام وظیفه باید تشخیص بدن
دفترچه رو با فرمهای معافیت پزشکی ، بفرسته ، دعوتش میکنن به کمسیون پزشکی ، اونجا در موردش تصمصم میگیرن
مدارک پزشکیشو هم باید داشته باشه
اگه معاف نشه ، باید بره خدمت
سلام و خسته باشيد من از ديروز دفترچه رو گرفتم و شروع كردم براي مدارك جمع كردن براي ارسال و درخواست معافيت پزشكي (خدا يدونه چي به سرم بياد) فقط دوتا چيز مونده
يكي اينكه معاينه ي اوليه كه نوشتن بايد خود دكتر نظام وظيفه انجام بده يا خودم بايد بيرون برم ؟
دوميش هم اينكه مدرك تحصيلي كه خواستن و من ديپلم دارم بايد چيو بدم رفتم مدرسه گفتن به هيچ عنوان نميتونيم اصل ديپلم رو يا كپيشو بديم و بايد از دانشگاه نامه بياري يا پايان خدمت داشته باشي و فقط يه كارنامه فارغ التحصيلي رو گرفتم حاالا اگه اين كارامه رو بدم كافيه يا ؟؟؟
سلام.
من الان دفترچه سربازیم رو پست کردم و باید خرداد اعزام بشم. میخاستم بدونم اگه دانشگاه پیام نور یا علمی کاربردی قبول بشم میتونم در حین خدمت تحصیل هم کنم؟
سلام خدمت همه دوستان
به نظرم معافیت گرفتن تو این دوره زمونه اونم پزشکی کار حضرت فیله،درس خوندن هم بعد از خدمت کار خیلی سختیه هر چند من تمام مراحل تحصیل دانشگاهیم بعد از خدمته ولی با درجه بالا رفتن خدمت یه حال دیگه میده.هرچه درجت بالاتر برفت بیشتر
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
خدمت آقای alivw71عرض کنم که تحصیل در حین خدمت امکان نداره.چون یا باید کارت پایان خدمت داشته باشی که بری دانشگاه یا باید معافیت تحصیلی بگیری.تو خدمت بشین درستو بخون که انشاءالله اگه شد و تونستی یا خواستی بعد خدمت تو کنکور شرکت کنی.
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
آقا امید،معاینه پزشکی توسط پزشک معتمد نظام وظیفه صورت میگیره.
کارنامه فارغ التحصیلی هم واسه اعزام کافیه.
در ضمن بعد از گرفتن معافیت پزشکی اگه کار دولتی جور بشه نمیتونی واسش اقدام کنی،این یادت باشه
وای چه شرایط سختی داره :41:نقل قول:
بعد این مدارک پزشکی چی هست ؟ لیزر درمانی و فتوتراپی رفته و 5 6 سالی هم زیر نظر پزشک هست دفترچه خدمات درمانی هم داره که توش تاریخ و اسم پزشک موجوده
یه سوال بی ربط به معافیت : اگه ایشون انصراف بده و معافیت پزشکیش قبول بشه و از سربازی معاف بشه میتونه به دانشگاه و رشته قبلیش برگرده ( پیام نور )
واقعا ممنونم ازتون :11:
سلام
من متولد مهر 72 هستم. و پیش دانشگاهی رو هم خرداد 90 تموم کردم. الان برای کنکور 91 شرکت کرده ام. می خواستم بدونم الان می تونم برای معافی (پزشکی) اقدام کنم یا این که الان مشغول به تحصیل حساب میشم؟
اگه معاف نشدم توی روند دانشگاه رفتنم و برای ثبت نام مشکلی پیش میاد؟
نقل قول:فک میکنم پیام نور میشه چون من تو ثبت نام کنکور تو دفترچه کنکور یه همچین چیزی دیدم ولی تو دفترچه نظام وظیفه نیگا نکردمنقل قول:
نوشته شده توسط masoudjanbaz_civil [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
omidsarab اون سلام و خسته باشید رو خیلی باحال اومدی :16:
سلامنقل قول:
میتونید اقدام کنید
اگه معاف نشدید براتون تاریخ اعزام میاد و کنکورتون رو هم میتونین بدین
یه سوال دیگه :نقل قول:
ازونجایی که من کنکور هنر شرکت کرده ام که دو مرحله ای هست و تاریخ شروع ترمش از ترم دوم یعنی بهمنه، و این که اعزام متولدین مهر رو نوشته بود ماه دی ، آیا مشکلی پیش میاد توی ثبت نام؟ یا توی اعزام؟ مثلا نمی گن که تو چون دفترچه فرستادی الان سرباز محسوبی و نمی تونی ثبت نام کنی یا این که چون نفرستادی غایب حساب میشی؟
موند صفحه قبل :11:
نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد با دفترچه آماده به خدمت هم میتونی ثبت نام کنینقل قول:
سلام
این روزا میخوام برا معافیت پزشکی دفترچه بفرستم اگه آخرش معافی ندونستم بگیرم تاریخ اعزام کی میشه قبل از مهر 91 یا بعدش
متولد تیرماه 72 هستم
مدرکتون رو کی گرفتید ؟نقل قول:
پیش دانشگاهی رو خرداد 90 ولی برای ارسال دیپلمم رو آماده کردم و تو برگه شماره 3 که از مدرسه گرفتم دی÷لمو نوشته و نوشته فارغ التحصیل 31/3/89 ....نقل قول:
باید آخرین مدرکت رو بفرستی و گر نه کارت گیر می کنه . من خودم پیش داشتم ولی دیپلم ارایه دادم آخرش گیر کردم از من به تو نصیحت این کاررو نکن اخرین مدرکو بفرست.نقل قول:
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
تاریخ اعزامت حتما بهعد از مهرهنقل قول:
ممنون ولی میشه یکمی راهنمایی کنینقل قول:
چیو باید عوض کنم الان یه کارنامه سوم دارم و یک کارنامه ÷یشدانشگاهی که ÷یش دانشگاهی رو میفرستم+اینکه یه برگه شماره ی سه تعیین وضعیت تحصیلی مشمول گرفتم که تو وضیعت تحصیلی مقطع متوسطه و پایه ی سوم نوشته و پایین فارغ التحصیل تاریخ 31.3.89 رو زده این برگه رو عوض کنم و بگم پیش دانشگاهی رو بنویسه یا اینو لازم نیست عوض کنم؟
ببین یه برگه گواهی موقت پایان تحصیلات پیش دانشگاهی(همین عبارتو بالاش نوشته) لازم داری با ریز نمرات پیش همین وقتی تو پلیس +10 اطلاعاتت رو ثبت کرد باید آخرین مدرک بنویسه پیش دانشگاهی . راستی بیماریت چیه؟ می خوای معافی بگیری زودتر اقدام کن چون چند ماه طول میکشه .نقل قول:
چشام ضعیفه....نقل قول:
شمارش چشات چنده؟ منم چشمام ضعیف بود معاف شدمنقل قول:
1.25- 3.75 -نقل قول:
1.00- 2.75-
جمعش میشه 8.75 البته مال 7 ماه پیشه الان نمیدونم شاید 9 یا بیشتر شده باشه
سلام این معاینه ی اولیه رو ندونستم چیکار کنم از پلیس +10 پرسیدم گفت فرقی نمیکنه کدوم دکتر بری
تو شهر ما هم دکتر نظام وظیفه مثل اینکه فقط دوشنبه ها میاد دکتر بیرون برم؟
باید بعد از ثبت اطلاعات توی پلیس +10 از نظام وظیفه برگ معرفی به بیمارستان بگیری ولی قبلش میتونی هر دکتری بری و وضعیت خودت رو بفهمی. اگه منظورت از معاینه اولیه معاینه برای پر کردن دفترچست که باید بری دکتر نظام وظیفه . کدوم شهر هستی؟نقل قول:
آذربایجان ش-سرابنقل قول:
آره منظورم پر کردن دفترچست ولی پلیس +10 گفت فرقی نمیکنه کدوم دکتر بری!؟
سلامنقل قول:
من با یکی از دوستانم که همین مشکل رو داشت رفتیم دانشگاه پیام نور واحد بابل البته حدودا 6 ماه پیش،اونها میگفتن که همچین چیزی نیست حالا شاید قوانین جدید آورده باشن.
الان دیدم خب اینو تو کافی نت نوشتم اونا هم صفحه کلیدشون سخت کار میکرد و حواسم نبودهنقل قول:
امیدوارشدم که چشاش نوری نداره میتونم معافی بگیرم
یکی جواب بده ثوابه
اینجا میگین برای پرکردن دفترچه باید بری دکتر نظام وظیفه
رفتم پلیس +10 گفت هر دکتری میتونی بری حالا من چیکار کنم؟
نقل قول:
هر دکتری نمیشه ، باید بری بگی لیست دکترای خودشونو بدن
باشه فردا میرم نظام وظیفه ببینم چی میشهنقل قول:
دیروز رفتم دکتر نظام وظیفه واقعا مسخره بود 7 هزار تومن گرفت دوتا مهر زد به قول خودمون جانیمین ایچینجن گونَدی(تا درونم سوخت) چون دکتره هیچ نمیدونست چیکار کنه چند جا ر هم اشتباه زد. البته فرق نمیکرد کدوم دکتر بری
امروزم دفترچه رو تو پلیس +10 ثبت کردم .
سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي سپاه ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.
یه سوال :
کسی در سال 91 کنکور بده و وارد دانشگاه بشه و برنامه ریزی کنه که سال 92 دوباره کنکور بده مشکلی براش پیش میاد ؟
( البته میدونم که در دوره های روزانه نمیشه تحصیل کرد ) برای دوره های پیام نور و غیر انتفایی و شبانه میشه انصراف داد و از طریق کنکور وارد رشته جدید شد ؟
این بیماری رو هرکی داشته باشه معافیت دائم براش صادر میکنن خیلی از کسایی که MS دارن به ظاهر سالم هستننقل قول:
این بیماری طوری هست که خفیف و شدید و ... براش مطرح نیست و حتی اگه ثابت بشه که مثلا هر 10 ماه یه بار حمله خفیف داره بازم براش معافی صادر میکنن چون ممکنه اون حمله ( در هر بخشی از سیستم عصبی مرکزی که باشه ) در مواقعع حساس اتفاق بیافته و حادثه مهلکی برای خودش یا دیگران رقم بزنه .
البته این رو هم عرض کنم که اگه با این بیماری کسی معافیت دائم بگیره حتی اگه پارتی هم داشته باشه نمیتونه توی دستگاه های دولتی و شهرداری و سایر نهادهای حکومتی حتی آبدارچی بشه .
بله مشکلی ندارهنقل قول:
شرایطش چیه دقیقا ؟ دقیقا باید چیکار کرد ؟ کی انصراف داد؟ بعد انصراف باید چیکار کرد ؟نقل قول:
اقا يعني چي كه قانون جبهه برداشته شه ؟ مگه هر كي هر كيه ..
حالا كه به ما رسيد اينطوري شده ؟
من كل برنامه ريزيم واس اينده ميريزه به هم ..
من بابام 50 ماه جبهه بوده ...تا ديروز حتي تا 30 ماه رو معاف ميكردن ...الان هيچي به هيچي ؟
واقعا هيچي به هيچي ؟ يكي ملتفت كنه مارو
شما اصلا قوانين رو خوندي!يكي از فرزندان رزمندگاني كه 30 ماه به بالا سابقه حضور در جبهه رو دارن معاف مي شود :19::31:نقل قول: