هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700)نقل قول:
برو ببین حسین جون چه کرده...:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
Printable View
هک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی (M600-P990-P1-W950-W960-G900-G700)نقل قول:
برو ببین حسین جون چه کرده...:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
سلام
چطور می شه از محیط گوشی عکس بگیرم؟
مرسی
اینجا رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسینقل قول:
میشه بگین کارش چطوره؟
نمی خواد ممنون
خودم فهمیدم
ظاهرا دیگه همه مشکلات حل شده کسی سیوالی نداره؟!!!!
برای گرفتن بهترین عکس چه نکاتی را باید رعایت کرد؟ ایا شدت نور اتوماتیک تنظیم میشه یا باید خودمون کم و زیاد کنیم؟ گوشی من همیشه شدت نور روی +0.3 باید تنظیمش کرد؟ پایین صفحه هم 500 همیشه هست یعنی چی این؟
شدت نور رو با همون نوار کنار که از -2 تا +2 داره باید تنظیم کرد.البته نوع نور یعنی اینکه شما زیر نور مهتابی هستین یا زیر نور آفتاب یا ... از تو تنظیماتش تعیین میشه. اون +500 هم یعنی شما بیش از 500 تا عکس دیگه جای خالی روی مموری دارین تا عکس بگیرین اگه جاگ دایل رو بچرخونین و رو حالت فیلمبرداری بزارین مدت زمانی که میتونین فیلم بگیرین رو براتون مینویسه.البته این بستگی به کیفیت انتخاب شده برای عکس هم داره.نقل قول:
موفق باشید.
سلام دوستان
من گوشیم بالا نمیاد
یه تم روش ریختم و نصب کردم . بعد از ست کردنش یه سری ارور داد.
ریست که کردم دیگه بالا نمیاد تا نصفه load میشه گیر می کنه
چی کار کنم خوبه؟
گوشیمو (p990 ) اخیرا آپدیت کردم . CDA آخرین ورژن فریمور . مشکل ریسیت گوشی کاملا حل شده اما مشکلی که دارم اینه :
گوشی به طریق زیر هنگ میکنه :
1- وقتی در طولانی مدت یعنی جندین ساعت استفاده نمی کنم بعد که میرم سراغش می بینم صفحه دیگه بالا نمیاد و در حالت عادی خاموش نمیشه و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
2- بعضی وقت ها در حین کار با گوشی متوجه میشم صدا نداره یا صدای کلیک قلم نمیاد یا صدای موزیک پلیر میرم که خاموش کنم و باید Power رو ده ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه و بعد روشن کنم .
دوستان نمیدونم مشکل از چیه راهنمایی کنید ؟ چه کنم ؟ کلافه شدم ...!!
توجه شما رو به چند مطلب از گوشیم جلب می کنم :
الف- موقع آپدیت یک بار سرور سایت قاط زد روی 89 درصد نگه داشت و من مجبور شدم گوشی رو جدا کنم و دوباره وصل بشم که برای بار دوم ادامه مسیر رو طی کرد و عملیات نصب انجام شد و به پایان رسید.
ب- از مموری دراز آبی رنگ چینی استفاده می کنم .
ج- برنامه معمولا پنج شش تا نصب دارم مخصوصا برنامه های جاوا .
د- آنتی ویروس هم زدم .......... مستر ریسیت هم کردم
منتظر راهنمایی شما هستم .
1> شما یه کم صبر کن شاید بالا اومد . اگه نشد یه بار ریست کن . برنامه هم زیاد نصب نکن .نقل قول:
2> این اشکال ناشی از کم بودن مموری هست . اگه روی مموری گوشی چیزی داری منتقل کن به مموری استیک .
-- شما مموری رو یه بار انتی ویروس بزن شاید ویروس داره .
-- اگه از انتی ویروس اطمیان نداری برو سایت کاسپراسکای تو اون سایت خودش یه منو داره که سیستم رو با آخرین ورژن چک میکنه .
-- یه بار با مموری اصلی گوشی چک کن ببین بازم اون عیب رو داره یا نه .
به نظر يه بار ديگه آپديت كن ولي حواست باشه وسطش قطع نشه.نقل قول:
طريقه باز كردن p990
کد:http://rmb-ali.blogspot.com/2008/04/p990.html#links
آقا خیلی ردیف بود دست شما درد نکنه.نقل قول:
به دوستان همه پیشنهاد میکنم یه بار بهش نگاه کنن.
ایییییییییییییییییییییییی ی ولنقل قول:
:8:
سلام دوستان
ارور cn;t read the jar file
مربوط به چیه ؟
می دونم که باورژن جاوا مچ هستش
فایلش هم ایرادی نداره
از کجا میدونی که فایل مشکلی نداره؟:46: شاید بد دانلود شده. روی گوشی دوستت (p990) تست کن.نقل قول:
یا شاید مموری کارتت بد سکتور داره. بریز رو مموری خود گوشی
عزیز شما میدونی که این فایل واسه گوشی تو هست یا نه ؟نقل قول:
در صمن چک کن که یه فایل با پسوند jam لازم نداشته باشه . چون اون فایل که حجمش کمتره و jar هم نیست مثل فایلی هست که واسه ساین کردن برنامه سیمبین به کار میره .
البته منظور امير خان JAD هستش :46:نقل قول:
فایل که ایراد نداره
چون رو گوشی دیگه امتحان کردم (ان 82)
رو فون مموری هم ریختم بازم اون ارور رو داد
می خوام بپرسم اصلا ارور
cn;t read the jar file
مربوط به چی هستش ؟
ممنونم
با سلام
من برای ریختن فونتهای فارسی و کیبرد فارسی تو p990i اقدام کردم ولی دیدم تو مموری گوشی من فایلی به نام resource ساخته نمیشه هر طوری که بگین امتحان کردم ولی نشد. بعد فهمیدم که یه درایو مخفی به نام z تو گوشی هست که این فایل resource رو تو خودش بصورت سیستمی داره و اصلا هم قابل پاک کردن نیست و این باعث میشه که فایل به همین نام تو ممری استیک ساخته نشه
حالا من باید چیکار کنم تا گوشی فارسی بشه در حالیکه فایل resource رو نمیشه هیچ جوری ساخت؟
اين پست:نقل قول:
آيا راهي هست كه بشه سرعت اجراي برنامه هاي جاوا رو گوشي رو بيشتر كرد؟
منم با برنامه رساله که جاوا هست همین مشکل رو دارم و فکر کنم اشکال از فایل باشه نه گوشی.نقل قول:
البته من این برنامه رو با بلوتوث گرفتم ولی در کل نمیدونم چرا اینطوری میشه.
سلام همگی خسته نباشید. چرا ساعت دریافت SMS در گوشی p990 درست نمی افته؟؟؟ مثلا اس ام اس ساعت 9 می رسه ولی تو گوشی می زنه 4:30 .... لطفا در این مورد راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
متاسفانه این مشکل هنوز برطرف نشده و هممون این مشکل رو داریم. حتی توسط هک هم نتونستیم کاری بکنیم.
عزیزم اشتباه میکنی خوب اینجوری معلومه که نمیشه.نقل قول:
باید مموری رو بذاری توی کارت ریدی بعد اون درایو سیستمی رو بسازی.
خوب جریان همینه گوشی اول میاد اطلاعات سیستمی رو از توی ریسورس مموری میخونه( البته اگر موجود باشه مثل فونت) اگر هم هم موجود نبود از فایل های سیستمی خودشت ( که به قول شما توی z هست ) اجرا میکنه.:5:
به همین سادگی به همین خوشمزگی
جلالخالقنقل قول:
خوب معلومه که بعضی برنامه ها با بعضی گوشی ها سازگار نیت.
هم باید ورژن جاوا هم سایز اسکرین و شایدم چیزای دیگه که توی برنامه تعریف شده توی گوشی شما قابل اجرا باشه.
منم یه بازی داشتم توی جاوا ی سونس اریکسون ران مسشد ولی توی موتورولا( با همون ورژن جاوایی) اجرا نمیشد.
شما روی یه p990 دیگه تست کن.
اصلا بذار اینجا ببینیم چیه!!! به نظر میاد خیلی بهش احتیاج داریاااا
یه کتاب هستش که خودم نوشتم
با برنامه پرنیان(تا پیک درست کردن کتاب جاوا تو بخش برنا مه ها هستش)
از لحاظ رزولوشن که مشکلی نداره
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه
چون پی 990 و ان 82 هر دو 240 در 320 پیکسل اند
در مورد ورژن جاوا هردو از - Java MIDP 2.0
پشتیبانی می کنن که جزو ریکوسمنت
برنامه پرنیان هستش
فقط نمی دونم چرا همچین اروری میده?
خیلی برام سوال شده !
کتاب رو هم براتون میزارم چشم
بابا تو که خودتو کشتینقل قول:
یه چک بکن ببین فایلی که دانلود کردی با فایلی که رو سایت هست سایزش یکی هست یا نه . چون ممکنه که اکسپلورر فرت شده باشه وسطش قطع کنه . واسه من شده .
خوب دوستان عزیز
از اونجایی که همه دوستان با اینکه چند سال از درست شدن این گوشی میگذره و هنوز کسی نتونسته تاریخ رو واسه این گوشی درست کنه و تنها اشکالی !!!! دوستان دارن همین ساعت SMS هست و انگار که دوستان کار دیگه با این گوشی انجام نمیدن !!!! و جالب اینکه سونی هم به این اشکال پی نبرده و فقط ما پی بردیم ! آموزش درست کردن ساعت و تاریخ رو میزارم .
باید بگم که این گوشی هیچ اشکالی نداره .
خوب حالا میرسیم به قسمت تنظیم :
1- اول ازهمه به قسمت control panel رفته و time رو انتخاب کنید.
2- از اون بالا به قسمت set location بروید .
3- همه مکانها رو به London عوض کنین . ( اگه بتونین یه بار گوشی رو master reset کنین که بهتره چون ممکنه یه سری تنظیم دیگه داشته باشه که شما نمیدونین )
4- خوب حالا بر میگردیم به منو time کنار ساعت بزرکه نوشته Greenwich time . شما ساعت رو باید با ساعت GMT تنظیم کنین . ( GMT رو میتونین از بالای شبکه خبر خودمون و یا از ساعت سیسنم با تغییر اون به (+0.0) پیدا کنین . ) . البته باید تاریخ رو هم درست تنظیم کنین . چون اگه درست نباشه فقط جلو sms تاریخ میزنه .
5- خوب حالا شما تقریبا کار رو تمام کردین .
6- حالا میرسیم به تنظیم location .
7- به همون منو که واسه تغییر مکان به London رفتین ، میریم و current time zone رو به تهران و home time zone رو به تهران تغییر میدیم . بهتره که zone of interest تغییر نکنه . done رو بزنین .
8- خوب حالا به منو قبلی اومدیم . کنار ساعت نوشته . Greenwich . اون پایین نوشته Tehran . حالا روی Tehran پایین کلیک کنین تا یه منو باز بشه . بعد روی Greenwich بزنین . حالا نوشته کنار ساعت مربوط به تهران شده .
9- همین کار تموم شد .
نکته 1 : اگه به منو مسیج رفتین و دیدید که وقتی مسیج جدید میاد بازم تاریخ میزنه تاریخ رو نگاه کنین و ببینین با تاریخ گوشی چقدر تفاوت داره . تاریخ گوشی رو به همون تاریخ تغییر بدین . احنمالا 1 روز جلوتر با عقب تر هستش . این اشکال هم مربوط به اپراتور همراه اول هستش .
نکته 2 : چون ساعت ایران 1 ساعت جلوتر از ساعت استاندارد هست شما با تنظیم ساعت حالا مهم نیست که GMT یا تهران این ساعت رئ درست کنین .
نکته 3 : در انتها اگه دیدید که مسیج میاد ولی وسط مسیجهای فبلی هست . به منو مسیج رفته و setting و sort by date رو انتخاب کنین .
دوست من فایل رو خودم ساختم دانلود نکردم ....
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه . احتمالا با سیستم جاوا گوشی سازکاری نداره . ورژن رو نگاه کن ببین با جاوا که گوشی ساپورت میکنه یکی هست یا نه .
بله اگه پست قبلیم رو هم خوانده باشین گفتم که سازگاری دارهنقل قول:
به هر حال ممنون از کمکتون
دوستان لطفا کمک کنید.من می خوام گوشیم (P990) رو اپدیت کنم ولی وقتی
نرم افزار Update Service می خواد گوشی رو شناسایی کنه با خطا مواجه میشه.
لطفا کمک کنید.دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه.
این هم از لینک عکس اون مرحله:
شما suit رو واسه گوشی نصب کردی ؟ این مشکل مربوط به درایور میشه . یا اینکه گوشی رو در حالت memory وصل میکنی
PC Suit رو هم نصب کردم و گوشی رو هم شناخت.در ضمن گوشی رو حالت Memory نبوده.
میدونی این برنامه های مجانی یا آزمایشی مثل اینی که شما باهاش کار کردی احتمالا باگ داشته و فایل جاوا رو خوب نساخته. مسلما ایراد از برنامه است ربطی به گوشی ندارهنقل قول:
990 مجددا رفت به اعماق.
بیاید الکی براش مشکل بتراشیم:27:
آقا این گوشی من وقتی در حال آب دادن به گلدوناس یه کم صداش کم میشه. به نظرتون آپدیت کنم درست میشه؟
.
جدی: انگار آپدیت جدید اومده. درسته؟
دوستان کسی هنوز راه حلی برای مشکل من پیدا نکرده؟