[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به دلیل درس و امتحانات نمیتونم بیام اگر جوابتونو ندادم نا راحت نشید وگرنه میزنمتون.:10:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من به دلیل درس و امتحانات نمیتونم بیام اگر جوابتونو ندادم نا راحت نشید وگرنه میزنمتون.:10:
عزیزم اینجا p30world هست نه انجمن کم بینایان!
با تشکر دوستانه عرض کردم
آقا فعلا كه هيچ كس شما رو نميشناسه.درضمن بهترهنام كاربريت رو ليان كني(اسم اصلي)نقل قول:
در ضمن لطفا از آواتار من استفاده نكن.
آقا maxeemo از بابت عكسها ممنون.عالي بودن(مخصوصا اون عكس بزرگ از ليان):10: اما لينك عكسها براي من دانلود نشد.اگه مي شه اون عكسه بزرگ از ليان كه تفنگ دستشه رو براي من بذار.ممنون ميشم.
1- منظورت نسخه ي Ubi هستش؟؟نقل قول:
دو تا سوال دارم:
1- کسی نسخه اصلی رو بازی کرده؟
2 - کسی نسخه فارسی بازی رو داره؟
در کل کدوم یکی ارزش خرید رو داره؟
2- من كه ندارم.
به نظر من كه هيچ چيز جاي اصل رو نمي گيره.:20:
آقا cyrus_ln اشتباه برداشت نشه.همونطور كه آقا maxeemo گفت من منظورم تريلري بود كه آقا رضا گذاشته بود.:31:نقل قول:
از کجا میدونی همونه؟؟
اگه همون باشه که بقول maxeemo خیانته.
ورژن biohazard حجمش 4.60GB هستش اگه ورژن ubi 7GB باشه نزدیک 2.4GB به حجم بازی اضافه شده از این 2.4GB فوقش 1GB یا یه ذره بیشتر به خاطر دموها باشه بقیش لابد گرافیک خود بازیه دیگه..
اه چقدر بد حالا نمیشه بیای؟ :31:نقل قول:
چشم ناراحت نمیشیم شما هم ما رو نزن.:31:
نقل قول:
آقا گرفتم.حالا نمیشد شما و maxeemo به من اینجوری :31: نخندین. :31: :31:
سلام
من تازه اومدم اینجا . اگه میشه بگید اونجا که لیون از تو قصر میره زیر زمین ، اون جونوره رو با چه اسلحه ای میشه کشت ؟ با هرچی میزنم نمیمیره .
من با کیبورد بازی می کنم ، کلیدای ترکیبی رو تا میام بزنم اون زود تر منو می زنه ، میخوام یدونم راهی داره یا باید برم joy stick بگیرم؟
اونو يا بايد با اسلحههاي ويژه بكشي يا يه عالمه تير حرومش كني، سادهترين راه اينه كه بي خيال كشتنش بشي و با استفاده از اون كپسولها انقدر معطلش كني تا آسانسور برسه بالا. (تقريبا 4 دقيقه)نقل قول:
ميگن اين نسخه دارينوس تايوانيه و بدرد نميخوره ولي خب دوبله بازي هم يه امتياز به حساب مياد به نظر شما کدوم نسخه بازي بهتره دارينوس يا نسخه اصلي؟چرا؟در تعداد سيدي هم با هم فرق ميکنند؟
به نظر من كه نسخه ي اصلي بهتره چون ممكنه كه بعضي فايلها(مثل ماوس يا ...)كه از اينترنت برمي داري روش كار نكنه.نقل قول:
پس نسخه دارينوس نميشه با ماوس کار کرد و نسخه اصلي بازي ميشه.راستي قراره دارينوس يه پچ واسه اينبازي بذاره نظر شما چيه؟نقل قول:
به نظر من كه نسخه ي اصلي بهتره چون ممكنه كه بعضي فايلها(مثل ماوس يا ...)كه از اينترنت برمي داري روش كار نكنه
من نمي گم نميشه .اگه دقت كني گفتم ممكنه كار نكنه.اين پچ شمال چي هست؟؟نقل قول: