با سلام ایا ویندوز ویستا انتی ویروس لازم داره اگر لازم دارد بهترین انتی ویروس سازگار با ویستا را معرفی بفرمایید با تشکر:20:
Printable View
با سلام ایا ویندوز ویستا انتی ویروس لازم داره اگر لازم دارد بهترین انتی ویروس سازگار با ویستا را معرفی بفرمایید با تشکر:20:
با سلام مجدد . ایا سایت و یا کتابی که اموزش کار با ویندوز ویستا را داشته باشد وجود دارد در صورت امکان راهنمایی بفرمایید . اموزش اسان باشد .با تشکر و قدر دانی از زحمات شما:20:
ویستا از نظر مایکروسافت امن است ولی تا همین لحظه حفرهای زیادی داشته است و بهترین آنتی ویروس برای ویستانقل قول:
هم NOD32 است چون سرعت ویستا را هم زیاد پایین نمیاورد.
در مورد ويندوز ويستا و Internet Explorer آن مشكلي داشتم.وقتي از IE در ويستا استفاده ميكنم و مثلا روي لينكي كليك راست ميكنم تمام گزينه ها مشاهده ميشوند ولي عملا همگي آنها غيرفعال هستند و امكان اينكه با موس روي آنها رفت و آنها را انتخاب كرد وجود نداره.مشكل از كجاست؟راه حل چيست؟
با تشكر.
دوستان این کرکی که تو shop.p30word گفته شده که کامل ویندوز رو اکتیو می کنه و کلا تایمر رو بر می داره رو کسی داره ؟
بچه ها كسي با ياهو مسنجر مشكل فارسي نوشتن نداره ؟
راستي من با نرو هم مشكل دارم آيا راه حلي داره ؟
ممنون
یاهو مسنجر نسخه جدیدش هیچ مشکلی نداره و نرو هم از همین چند نسخه چدید که اومده مشکلی با ویستا نداره.نقل قول:
دوستانی که با مودم Zoltrix Smart Spirit مشکل داشتند ( در ویستا) آیا مشکلشون حل شد ؟
ضاهرا یه درایور برای ویستا اومده اما جواب نمیده به بعضی از مودمها .
سلام اول تشکر میکنم از توجه شمانقل قول:
باید خدمت شما عرض کنم که من از یاهو مسنجر 8.1.0.239 استفاده میکنم . اگر ورپنه جدیدتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
در ضمن نرو هم ورپن 6.6 و 7 آلترا را امتحان کردم خوب جواب نمیده وقتی میخام دیتا رایت کنم پیغام میده که سی دی جای خالی به حد کافی نداره .
ببخشید یه مشکل جدید هم اینه که جای حروف (پ) و ( ژ ) روی کیبورد عوض شده .
نقل قول:
در مورد این قضیه هم امتحان کردم جواب نداد .
ممنون میشم کمک کنید :11:
مطمعنی جواب نداد من دارم استفاده می کنم دو تا مانیتور هم روشن خاموش می شوند یاهو هم از ورژن 8.1.0.244نقل قول:
اسفاده کنید جواب میده در ضمن نرو هم ورژن 7.8.5 و7.9.6 برای ویستا کار می کنند به خصوص آخری که از aero هم
استفاده میکنه وبجای ژ از کلید های ترکیبی shift,c اسفاده کنید پ هم که همون کلید ژ هست.