کمپاني مايکروسافت در خبري اعلام کرد که Don Mattrick،رئيس اسبق کمپاني Electronic Arts مسؤليت بخش تجارت سرگرمي هاي مايکروسافت(IEB) که شامل نظارت و سرپرستي کامل بر Xbox و ®Games for Windows است را برعهده خواهد گرفت.پيتر مور نيز که در حال حاضر مسؤل IEB به شمار مي رود،از سمت خود استعفا داد.
آقاي Mattrick از روز سي جولاي رسماً جانشين پيتر مور در مايکروسافت خواهد شد.وي بنيان گذار کمپاني Distinctive Software به شمار مي رود که تا سال 1991 و پيوستن به EA به صورت خصوصي به کار مشغول بود.Don Mattrick تاکنون سمت هاي مختلفي را در EA تجربه کرده است که آخرين آن ها مديريت کل کمپاني EA مي باشد.وي از فوريه سال 2007 نيز به عنوان مشاور در بخش سرگرمي و ابزارهاي سرگرمي در مايکروسافت مشغول به کار بوده است.
Robbie Bach،مسؤل بخش سرگرمي و ابزارهاي سرگرمي مايکروسافت درباره پيتر مور گفت:« پيتر از زمان ملحق شدنش به مايکروسافت در سال 2003،کمک بسياري را به توسعه تجاري بازي هاي مايکروسافت نمود و ما اکنون از رفتن او بسيار ناراحت هستيم.از سال 2003 تاکنون او مديريت عرضه جهاني محصولات Xbox و نيز مسؤليت عرضه موفقيت آميز Games for Windows را برعهده داشته و اين دوبخش را با سيري صعودي به بالا هدايت کرده است.»
پيتر مور تصميم گرفته است که به همراه خانواده اش به کاليفرنياي شمالي که پيش از پيوستن به مايکروسافت در آن جا زندگي مي کرده است،مهاجرت کند.وي همچنين تا آگوست سال جاري و براي کمک به مايکروسافت در اين کمپاني خواهند ماند و پس از آن مايکروسافت را ترک خواهد گفت.
Bach همچنين اظهار کرد:« با اين که جاي خالي پيتر بدون شک احساس خواهد شد،اما ما خوشحال هستيم که يکي از بااستعدادترين افراد اين صنعت را به خدمت گرفته ايم.دون در تمام صنعت بازي هاي رايانه اي به خاطر اطلاعات بسيار بالا،مهارت کاري و قوه مديريتش شناخته شده و مورد احترام است.امسال و تحت مديريت دان،تيم بازي هاي رايانه اي ما در صدد ساخت بهترين تعطيلات براي گيمرها با حجم عظيمي از بازي هاي موردعلاقه آن هاست.»
Don Mattrick نيز خود در مصاحبه اي گفت:« ظرف بيست سال گذشته و خصوصاً چند ماه اخير،من با بسياري از مديران مايکروسافت کار کرده ام و هموراه از قدرت و توانايي آنان در تعجب بوده ام.من از پيوستن به اين کمپاني قدرتمند که همواره با عناوين بسيار خوب خود،کاربران سراسر دنيا را سرگرم مي کند،بسيار هيجان زده هستم. من تاکنون هيچگاه در خصوص آينده بازي هاي رايانه اي اين قدر هيجان زده نبوده ام و بر اين باور هستم که مايکروسافت بدون شک برنده جنگ کنسول هاي آينده خواهد بود.»
اکنون Mattrick که سابقه درخشان 23 ساله اي در کمپاني EA و نقش بسزايي در موفقيت سري بازي هايي نظير Harry Potter،Need for Speed و The Sims داشته است،به تيم قدرتمند بازي سازي مايکروسافت خواهد پيوست تا تجربيات خود را در اختيار اين کمپاني قرار دهد.