سلام
اقا مهدي منم خيلي بهش ور رفتم اما نشد كه نشد.
====================================
دوست عزيز d_1386 يكم سايزشو كوچكتر كني بد نيست ؟؟؟
Printable View
سلام
اقا مهدي منم خيلي بهش ور رفتم اما نشد كه نشد.
دوست عزيز d_1386 يكم سايزشو كوچكتر كني بد نيست ؟؟؟
با سلام
از اين به بعد كوچك تر مي نويسم
مشكل اكثر ما ايراني اينه كه اگر كاري رو انجام بديم دوست نداريم به كسي منتقل كنيم !!!
در 120 صفحه موضوع راجع به negahban gold edition plus 2.3 يك مطلب ساده و آموزشي پيدا نميشه !!!!!
من نميدون با چي image بگيرم بعد فايلها رو صفر كنم تازه اون پيغام مال چيه ؟؟؟
cannot find librarye negahbanlh.dll (e:\mylock.exe")
;l; ;kdn
سلام دوست عزيز اولا ورورد شما رو به سايت تبريك مي گم دوست عزيز d_1386 شما مقاله اي كه ايساك جان زحمتشو كشيدن برو بخون ببين مشكلت حل نمي شه واسه من كه نشد همين پيغامب گه واسه شما مياد واسه بنده هم ميياد
سودا و ايساك جان ببينيد راه ديگه اي نيست چوت اون فايلي كه سودا كرك كرده اصلا تو سيدي نيست!!!!
ممنون
سلام مهدي جان من كه آموزش wtm رو گفتم شما كافيه فايلها رو بزاري تويه سيدي مي توني اسمشون رو هم عوض كني و برنامه وقتي protect رو بزني اونها رو عوض مييكنه و سي دي پروتكت ميشه البته قسمت autorun protect هم داره كه تويه helpesh كامل توضيح داده اگه خواستي اون رو هم بگمنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
در مورد گذاشتن setup كنار اتورانوقتي رويه سي دي باشه اجرا نميشه يعنيsetup رو يه جورائي قفل و رمزي مي كنه ولي اگه بياريش رويه هارد ديگه قفله اجرا نميشه يا اگر تغيير نام بدي قفلش عمل نمي كنه
ديگه ما رو نميشناسي مي گي يه هادي ايراني تو فروم webstylerzone دمت گرم :biggrin:
آقا هادي گل عزيز !
لطفا يه آموزش كامل و البته به صورت pdf بذار !
در مورد اين موضوع كه گفتم ، من احتمال زياد مي دادم كه شما باشيد ! البته به صورت مستقيم نگفتم !
شك من به خاطر اين بود كه شما مي خواستيد به برنامه نويسش كمك كنيد ! ( ببخشيد )
يعني شما مي خواستيد سورس را از اون بنده خدا بگيري و براش تصحيح كني ! ( خوب بازم ببخشيد )
تازه ظاهرا قرار هست يه نمونه براش درست كني ( بازم ببخشيد )
راستش من نمي دونستم كه شما برنامه نويس حرفه اي هستيد ؟!!!!!!!!
البته با توجه به اينكه احتمالا شما برنامه نويسي در اون حد بلد نيستي ، من حدس مي زنم يا مي خواستي سورس را از طرف مودبانه كش بري ( براي بار چهارم ببخشيد ) يا اينكه واقعا مي خواستي به يكي ديگه بدي براش تصحيح كنه !
شما هم ديگه ما را نمي شناسي ! ديگه به pm ها و پست هاي مستقيم توي تاپيك هم اهميت نمي دي ؟
d_1386 جان !
اول اينكه خيلي خوش آمديد
بعد اينكه شما از كجا مي دونيد و مطمئن هستيد و فهميديد كه سودا ، خانم هست !
با سلام ...
persiankitty جان !
ميشه بگي اين سي دي فريكز چي هست ؟!نقل قول:
يك چيزي توي سي دي فريكز هست كه خوبه. يكي از اعضا اومده و تموم مطالب بدرد بخور رو جمع كرده و به صورت يك فايل Chm تبديل كرده و به صورت آفلاين در اختيار گذاشته. فكر ميكنم اين تاپيك آنقدر طولاني شده كه بدنيست يك فكر اينجوري براش بكنيد.
فكر كنم يه چند صفحه پيش همچين چيزي را آقا رضا گذاشته باشند
================================================== ==============IRANI118 جان !
شما بگو سي دي چي هست ؟نقل قول:
آقا مهدي پرو فايلش هست ولي جواب نميده چون برا نسخه هاي قبلي قفل هستش اين سي دي كه من دارم قفلش cd cops2.10هستش
بعد اينكه در حقيقت اينكه ميگي قفلش شكسته نميشه ، يعني كدوم قسمت عمل نمي كنه !
================================================== ==============Isaaaac جان !
چند وقت هست خيلي كم پيدا شده ايد رفيق !
حرفتون منطقي هست ... در اصل به نظر من ، نبايد خلافي بكنيم ( © ) تا بخواهيم به ديگران اجازه بدهيم اين كار را با محصول ما انجام بدهند ... من قبول دارم ! ولي متاسفانه فعلا امكان اجراي اون نيست . ولي ظاهرا كوانتـوم اين را رعايت كرده !
================================================== ==============mehdidll جان !
من كه نفهميدم ! خدايي خودت فهميدي ....نقل قول:
نسخه يدكي موردي نداره ولي اينكه بيان هر چي دوست دارن نسخه يدكي بگيرن كار بسيار ناپسنديه
من هم خودم هميشه سعي مي كنم ، اما خدايي اين حرفت را قبول ندارم ! مگه ميشه !نقل قول:
هيچ گاه محصول هيچ شركتي رو رايت نمي كنم
به نظر من اگه شما كيف سي دي 80 تايي داري ، لااقل 60 تاش نقض قانون كپي رايت هست ! همون ويندوزي كه استفاده مي كني كه ديگه هيچي !
البته منظورتون را فهميدم ، ولي خوب نبايد مي گفتي هيچ گاه !
خوشحالم كه شما متوجه شديد اين سوال را نبايد از من بپرسيد !!!نقل قول:
سودا و ايساك جان ببينيد راه ديگه اي نيست چوت اون فايلي كه سودا كرك كرده اصلا تو سيدي نيست!!!!
================================================== ==============جناب d_1386 !
من تا حالا فقط يك سي دي ديدم كه قفلش نگهبان باشه ، كه اون هم گلهاي بهشت كپي شده بود ! همين ...نقل قول:
لطفا به زبان ساده كمي توضيح بدهيد اصلا با چه نرم افزاري ايميج بگيرم كه بعد ويرايشش كنم در كل اين تالار هيچ كس يك توضيح ساده و كامل نداده
soda جان بايد جواب بدهند ...
من با شما موافق نيستم . اگه همه مثل شما فكر مي كردند كه حالا اين تاپيك اينجا نبود ، اصلا پي سي ورلدي وجود نداشت .نقل قول:
مشكل اكثر ما ايراني اينه كه اگر كاري رو انجام بديم دوست نداريم به كسي منتقل كنيم !!!
دوست عزيز ! تا شما راجع به اين قفل نپرسي كسي كه نمياد جواب بده ...نقل قول:
در 120 صفحه موضوع راجع به negahban gold edition plus 2.3 يك مطلب ساده و آموزشي پيدا نميشه !!!!!
خوب تازگي ها داراي روي قفل نگهبان كار ميشه !!
البته قفل نسبتا خوبي هم هست ... شما بايد حوصله داشته باشيد ... در ضمن تا دوستاني چون soda اين قفل را نديده باشند ، نمي تونند كه به شما كمك كنند !
در ضمن نمي دونم چرا اين مقاله Isaaaac اين قدر شما را عصباني كرده ! احتمالا به خاطر اين هست كه مقاله ناقص هست و به قولي همه شما را توي خماري گذاشته !
سلام دوستان.
من برای اولین بار به این تاپیک امدم.
شاید این سوال من درست نباشه یا شایدهم برای شما تکراری باشه ...
ولی در هر صورت ببخشید..............
سوال من این است که بهترین نرم افزار برای شکستن قفلهای سیدی های مختلف چی است؟
البته الان من حدود10 تا 12 صفحه ی اخر این تاپیک رو مرور کردم ولی چیزی دستگیرم نشد
فکر کنم اینطور که متوجه شدم قفلها به صورتهای گوناگون است و ما باید ابتدا نوع اون رو تشخیص بدیم اما چیجوری؟؟؟؟؟؟؟؟ باچه برنامه ای ؟؟؟؟ بعدش چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟
بازهم ازاینکه مزاحم شدم معذرت میخواهم و ممنونم از تمامی دوستان زحمت کش.
سلام
در جواب تمام دوستاني كه از من انتظار شق القمر دارند ! بايد بگم كه من كه سي دي هاي شما رو نديدم كه بخوام راه حل جلوي پاي شما بگذارم ( تازه اگه بتونم ) خوب پس لطفا ديگه به اين صورت ازم چيز نخواييد . ممنونم
W9 جان !
از نظر من clone نسخه قديمي مثل 2.5 و نسخه جديد blinde writeنقل قول:
بهترین نرم افزار برای شکستن قفلهای سیدی های مختلف چی است؟
من يه مقاله گذاشتم ، اون را ديديد ؟نقل قول:
قفلها به صورتهای گوناگون است و ما باید ابتدا نوع اون رو تشخیص بدیم اما چیجوری؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن شما اول يه كمي بايد با انواع قفل ها آشنا بشيد .
شايد clony xxl بد نباشه ، اما مخصوص قفل هاي خارجي هست .
در ضمن حتما IsoBuster را نصب كن كه خيلي اطلاعات مفيدي براي اينكار به شما ميده