تو مشهد تا هزار سال دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
Printable View
تو مشهد تا هزار سال دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
اینها که گفتی همش به کنار به قول یکی از بچه ها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مخابرات عقده ای همانند دولتش هست همیشه به فکر کرم بازی و انگولک و خراب کردن استفاده شما هستند. یعنی انواع طرحهای خراب ریزی رو برات پیاده می کنند که خود به خود عادت بکنی. چون ریشه و مشکل در چیز دیگست مشکل در عقده ای بودن و حس مزاحمت هستش نه این چیزها. تا زمانی که این رویه و این ذهنیت "مرض وار گونه" در وجودشون هست هیچ وقت اصلاح نمیشه. :n21:نقل قول:
از سر کوچه تا وسطش زمین رو کندن کابل کشیدن برای یه دفتر شرکتی که زیر شاخه یکی از ارگان ها هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در منطقه غرب تهران (دهکده المپیک) کسی تانوما گرفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دوستان لطفا کسانی که از این سرویس استفاده میکنند یه تست سرعت دانلود و اپلود بزارند و بگند سرویسی هم که دارند چند مگ هستند .
سلام
دوستان کسی مودم Huawei HG8245H داره اینجا؟
ممنون میشم از تنظیمات و ... برام عکس بگیره بفرسته
مودم ریست شده، اینا هم پشت تلفن نمیگن تنظیمات رو، فقط باید کارشناس بیاد. اونم خدا میدونه کی میاد
خدا خیرتون بده
خودم پیدا کردمنقل قول:
هرکی به مشکل خورد ایمیل بزنه توضیح بدم براش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهد که گذاشته بود فیبر رایگان انجام میشه. چرا اون موقع درخواست ندادید؟نقل قول:
اتفاقا مرکز مخابراتی ما کلا نواحی تحت پوششش هیچ کدوم فیبر نیستن فقط بعضی از شرکت ها و یا دانشگاه ها رو فیبر کرده ولی رییس خود مرکز که ساکن همین منطقه هست منزلش فیبرنوری هست .