-
فورلان خود را براي انتقام آماده مي كند
----------------------------------------------
فورلان در ديداري كه برابر شياطين سرخ برگزار خواهد شد، با ويارئال راهي اولترافورد خواهد شد و در آنجاست كه عرصه انتقام پس از يك سال از فروشش توسط فرگوسن براي وي فراهم خواهد بود.
اين اوروگوئه اي 26 ساله در اين خصوص گفت: "هميشه گفته ام كه يك روز به جزيره بازمي گردم و چه بهتر كه در اين عرصه، انتقامم را از يونايتد بگيرم! حضور يونايتدي ها در ال مادريگال هم تجربه اي فوق العاده براي ما است. بازي حساسي در پيش است و همه ما منتظر آن هستيم. هيچگاه نام سرآلكس فرگوسن را فراموش نمي كنم. نام او هم معني است با منچستريونايتد."
-
شيرر خود را در كنار اوون مي بيند
---------------------------------------
اين روزها مسئولان، مربيان و بازيكنان نيوكاسل خود را آماده استقبال از مايكل اوون مي كنند.
رئال مادريد با حضور اوون در نيوكاسل موافقت كرده و تنها نظر اين بازيكن بايد مشخص شود.
آلن شيرر كاپيتان نيوكاسل هرگز علاقه خود را به اوون را پنهان نكرده و اميدوار است كه اوون در كنار او در خط حمله نيوكاسل قرار گيرد.
كاپيتان نيوكاسل زندگي ورزشي اوون را چون زندگي خود مي داند درست زماني كه در سن 25 سالگي و با قراردادي 15 ميليون پوندي از بلكبرن به نيوكاسل ملحق شد.
وي گفت: "من با مايكل تماس تلفني داشتم و بسيار مشتاقم كه بتوانم او را در كنار خود در سنت جيمز پارك مشاهده كنم. من مطمئن هستم كه مايكل بالاخره دست دوستي به ما خواهد داد."
-
بالاك:
در آليانتس آره نا شكست ناپذيريم
------------------------------------------
ميشائيل بالاك معتقد است تيم هاي حاضر در گروه A ليگ قهرمانان در ورزشگاه آليانتس آره نا شكست خواهند خورد.
ميشائيل بالاك هافبك مقتدر بايرن مونيخ پس از همگروه شدن با يوونتوس، بروژ و راپيد وين گفت: "اين تيم ها به راحتي در استاديوم جديد بايرن مغلوب مي شوند. ما مي خواهيم ثابت كنيم در اين ورزشگاه شكست ناپذير هستيم.
باخت هاي فصل گذشته مقابل يوونتوس را جبران خواهيم كرد و دو حريف ديگر نيز در مونيخ با قدرت بايرن آشنا خواهند شد. براي رسيدن به هدف بايد پيروز شد و ما تمام قدرت خود را به كار خواهيم گرفت تا به قهرماني رقابت هاي اين فصل دست پيدا كنيم
-
مارتينز مي خواهد به چلسي برود
-----------------------------------------
اوبافمي مارتينز گلزن نيجريايي اينتر تصميم دارد در آينده اي نزديك به ليگ برتر انگلستان برود و بازي در چلسي را هم تجربه كند.
در حال حاضر رفتن مارتينز به چلسي خبري خيالي مي تواند باشد، اما در آينده احتمال وقوع آن بسيار زياد است.
وي در مصاحبه اي گفت: "فوتبال انگليس پر از هيجان و اضطراب است و بدم نمي آيد روزي فوتبال بريتانيا را تجربه كنم. در حال حاضر من به اينتر عشق مي ورزم و اين تيم در قلب من و خانواده ام قرار دارد. اما در آينده بدم نمي آيد در انگلستان بازي كنم. چلسي با مورينيو بي نظير است. آنها پيش از فصل نقل و انتقالات هم به دنبال خريد من بوده اند و اكنون خوشحالم كه روزي مي توانم ليگ پرقدرت جزيره را هم تجربه كنم
-
جام صلح و دوستي
~~~~~~~~~~~~~~~
1-استقلال ( قهرمان )
2 - پرسپوليس ( نايب قهرمان )
3- پاس ( سوم )
4 - شهيد قندي ( چهارم )
~~~~~~~~~~~~~~~
اما پرسپوليسي ها بايد اينو توجه داشته باشند كه تركيب اين تيم 70 درصد تازه شده پس بايد صبركنند تا بچه ها هماهنگ بشند
-
اخرين امار از ليگ قهرمانان اروپا در دوره قبل حاكي از اين است كه
جرارد ارزشمند ترين بازيكن
رونالدينيهو بهترين مهاجم
تري بهترين دفاع
و چك بهترين دروازبان
-
ليگ قهرمانان
------------------
گروه 1
يوونتوس
بايرن مونيخ
بروخه
راپيدوين
-
رونالدينهو جان اين پرسپوليس يه چند بازي ديگه كار داره :wink:
-
دروازه بان ميلان به سيه نا رفت
---------------------------------
ديميتريوس الفتروپولوس دروازه بان يوناني كه در تابستان از مسينا به ميلان آمد به علت عملكرد نه چندان خوب به سيه نا رفت.
الفتروپولوس در تورنمنت تابتساني ميلان درآمريكا دروازه بان اصلي تيم در غياب نلسون ديدا بود و نتوانست انتظارات مربيان تيم را برآورده كند.
ميلاني ها كه آبياتي را هم از دست داده اند، به سراغ زليكو كالاچ سنگربان استراليايي پروجا رفتند و با خريد اين اين بازيكن خيال خود را از بابت به خدمت گرفتن يك جانشين خوب براي ديداي برزيلي راحت كردند.
الفتروپولوس روز جمعه با امضاء قرارداد قرضي راهي سيه نا شد تا در شروع فصل جديد با پيراهن توسكاني ها به ميدان برود.
-
ويه را و روياي قهرماني در اروپا
-----------------------------------
پاتريك ويه را هافبك فرانسوي يوونتوس عقيده دارد، اين تيم مي تواند يكي از تيم هاي فيناليست ليگ قهرمانان باشگاه هاي اروپا در فصل جديد باشد.
كاپيتان سابق آرسنال از قرعه كشي جام باشگاه هاي اروپا ابراز رضايت مي كند و از آرزوي بزرگش با يوونتوس مي گويد: "ما مي توانيم در اين فصل قهرمان شويم، چون همه امكانات و توانايي ها را براي پيروزي در اروپا داريم. در قرعه كشي انجام شده بين تيم هاي خوبي قرار گرفتيم و بازي هاي سختي پيش رو نداريم. وي پس از سري A حرف زد و گفت: "براي اسكودتو هم برنامه داريم. تيم ما هم اكنون در بهترين وضعيت قرار داد. خوشحالم كه انتظار ما به پايان رسيد، براي شروع يك فصل سخت آماده ام."