بهترین کار بیخیال شدن قضیه دارک توی تاون هفت هست هرکی تازه میاد تاون هفت یک سر و صد سودا داره که دارک باراک بچینه دارک الیکسیر دریل بذاره نمی دونم کینگ بگیره اپش کنه ولی خوب اینا راحت یه ماه طول می کشه جفت و جور بشه وقتی می رسید تاون هال هفت بهتره تا یه مدت اصلا دارک رو بیخیال بیشید و هر چیزی که به دارک مربوط میشه چون واقعا ذهنتون رو درگیر می کنه و باعث میشه از روند اصولی که از اول در پیش گرفتید فاصله بگیرید تاون هال هفت رو که فول آپ شدید و رفتید تاون هشت و دومین دریل و گرفتید و دریل ها رو لول سه کردید همین طوری دارک خودش جمع میشه و توی اتکا هم هر طور شده دارک جمع می کنید فقط مخزن دارکتون رو تا می تونید ارتقا بدید ولی اوایل تاون هال هفت زمان مناسبی نیست برای درگیرکردن خودتون با دارک الیکسیر نیست به عقیده من
اینم بگم بعضیا فکر می کنن بربر کینگ لول یکی که میگیرن یه نیروی فوق العاده بدست میارن که واقعا اینطور نیست کینگ لول یک واقعا ضعیفه و چیزی در حد 5 تا بربر لول پنجه قدرتاش خیلی ضعیف تر از یه پکای لول یکه
یا فکر می کنن اگه دارک باراک بذارن کلی استفاده می کنن ازش که اینطور نیست مینیون لول دو هم به درد شما نمی خوره چه برسه به لول یکش که همون اول میده براتون. هوگ لول یک و دو هم که من همیشه گفتم توی نطفه خفه هستن واقعا دوزار نمی ارزه هوگ لول یک و دو والکایری گولم ویچ اینا لول یکشون خیلی روتین نیستن و معمولا استفاده نمیشن توی لول یک من اتکام همیشه آرچر میشه و توی وارها معمولا فول دراگ می زنم. به هر حال توصیه می کنم زیاد عجله نکنید برای آنلاک کردنا وقتی چیزی رو آنلاک می کنید فکر میکنید خیلی چیز خاصی بدست آوردید ولی به مرور متوجه میشید داشتن بربر و آرچر و ویزارد لول پنج و بالاتر براتون خیلی جذاب تر و سودمند تره توصیه می کنم روی ویزارد سرمایه گذاری کنید ضرر نمی کنید