مربی های داخلی همه برای جایگزینی کی روش دندون تتتتتتتتتتتتتتتیز کردن !!!!!! مخصوصا فرکی !
به نظر من اگر با کی روش قرار داد ببندن به نفع ایران هست . جام جهانی بعدی دیگه کمتر تیمی میتونه رقیبمون شه ./
Printable View
مربی های داخلی همه برای جایگزینی کی روش دندون تتتتتتتتتتتتتتتیز کردن !!!!!! مخصوصا فرکی !
به نظر من اگر با کی روش قرار داد ببندن به نفع ایران هست . جام جهانی بعدی دیگه کمتر تیمی میتونه رقیبمون شه ./
تحلیل یه بیننده خارجی از بازی ایران و ارژانتین [HTML]http://www.aparat.com/v/rC6Yd[/HTML]
صحنه پناتی که داور نگرفت
[HTML]http://www.aparat.com/v/eg8Qq[/HTML]
بانو خانم امضاتون خیلی عالیه :12:
مگه امثال اینها بیان و یه تحولی انجام بدن . به خدا من اونها رو ایرونی تر و مسلمونتر از بعضی ها میدونم .
به عنوان یک مثال کوچیک همین شبکه IRIB HD اگه فشار FIVB نبود عمرا راه نمیفتاد .
کره جنوبی داره ابروریزی میکنه
سلامنقل قول:
اول بگم که جوابم هیچ ربطی به بازی ایران نداره و خود من سر همین بازی برای اولین بار از ته دل از گل ناراحت شدم
مقایسه شما هیچ ربطی نداشته و نداره ! فعلا مسی تونسته تو دو بازی تیمش رو پیروز کنه و شاید این حالت برای شما خوشایند نبوده . اصلا شما نمیتونی تیم آرژانتین رو با فرانسه مقایسه کنی چه برسه مسی با زیدان, اون تیم فرانسه 98 کلی ستاره تو تمام خطوط داشت در حدی که هانری ذخیره بود و ژینولا و کانتونا هم اصلا دعوت نشدن (حالا آرژانتین نه هافبک بازیساز داره و نه دفاع و دروازه بان خوبی ) و مسئله بعدی اون موقع اصلا دفاع اتوبوسی رو هم جلوی فرانسه شاهد نبودیم ولی الان بیشتر تیمهای ضعیف این سیستم رو پیاده میکنند .
در مورد سال 98 هم اگر درست یادم باشه بازی با کرواسی تورام تیم رو نجات داد بازی با ایتالیا هم که ضربات پنالتی بود . زیدان کجا بود ؟:دی بقیه بازیکنان فرانسه اون موقع رو براتون لیست کنم ؟
همون فوق ستاره تو سال 2002 چیکار کرد ؟
+
توقع شما از سوپر استارها چیه دقیقا ؟ یک دوستی دیروز مسی رو مسخره میکرد یکی بهش بگه آخه عزیز من بهترین بازیکن تاریخ فرضا مارادونا بوده و هست حالا این مارادونا تو همه بازیها 10 تا گل میزده ؟ تو بارسا چرا ناموفق بود ؟ همچین میان تز میدن که انگار باید از اول تا آخر بازی کلی گل بزنن و پاس گل بدن !:دی
حالا بیشتر کارشناسهای دنیا گفتن که مسی عالی بود شما مخالفی خب نظر شماست نه نظر کارشناسهای بزرگ و با احترام نظر شما هم زیاد مهم نیست . همین آگرو و دیماریا و ... غیره خودشون جزو بهترین بازیکنا هستند ولی چرا اونها مثل مسی نبودن ؟ جوابش ساده هست چون مسی هنوزم بهترینه و با حسادت و کوبیدنش هم کوچیک نمیشه .
بچه ها یه نکته ای!!!
بازی ایران و نیجریه دفاعی ترین بازی جام جهانی بود، اون وقت این بازی تهاجمی ترین؟؟؟؟
فیفا فازش چیه؟؟؟
.
.
کامنت یکی از دوستان رو ببینید....
محتوای مخفی: کامنت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"روژریو پینیرو" قاضی دادگاه منطقهای کار در برزیل حکمی را صادر کرد که طی آن در صورت بالا رفتن دمای هوا به بیش از 32 درجه سانتیگراد در برزیل برگزاری بازیها به طور موقت متوقف شود.
این تصمیم با در نظر گرفتن سلامت فوتبالیستها گرفته شده و شهرهایی که خطر توقف مسابقات در آنها بیش از بقیه است مانوس – کوییآبا و فورتاتنرا اعلام شدهاند.
چه بازی افتضاحی میکنن واقعا الجزیره تیم نیست که اینجوری وا دادن واقعا باید قدر تیم فوتبال خودمون بدونیمنقل قول:
هیچی کارلوس کیروش نمیشه :n12: :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اینکه دیشب همه بازیکنا عالی بودند هیچ شکی نیست ..
علیرضا حقیقی در دو صحنه فوق العاده بود اما انصافا دفاع تیم اصلا نذاشت حقیقی به دردسر خاصی بیفته و یکم دیگه زیادی دارند نقش حقیقی رو پر رنگ میکنند در رسانه ها . انصافا کل تیم عالی بود و حقیقی به نظرم متوسط بود چون توپهایی هم به سمتش اومد جز تک به تک دقیقا در مسیر مستقیمش قرار داشت که دفعش بسیار سادست برای دروازه بانها .
لطفا دوستان به حرفهام نپرید فقط قصد گفتن واقعیتی که از بازی دیشب دیدم رو داشتم
کره جنوبی چرا اینجوری بازی میکنه !!!:n04: