من تازه دیروز لپتاپ را تحویل گرفتم. نذاشتم بیاد زیر 40 درصد. همش تو برق بوده. از دیجیکالا گرفتم.نقل قول:
Printable View
من تازه دیروز لپتاپ را تحویل گرفتم. نذاشتم بیاد زیر 40 درصد. همش تو برق بوده. از دیجیکالا گرفتم.نقل قول:
به پست قبلیم چند نکته اضافه کردم.اون رو هم ببینیدنقل قول:
درباره ی شارژ دستگاه، یکجای کار میلنگه انگار! شما وقتی برنامه ی CPUID HWMonitor رو اجرا کردید ظرفیت شارژ دستگاه تنها %20 بوده و داره بعنوان Min نشون میده و تدریجا به %99 درصد رسیده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی اجراش کردم فول شارژ بود. 100 درصد.نقل قول:
باشه داداش حالا چرا میزنی :n02::n16:نقل قول:
منم wear level باطریم 3 درصد هست .. ولی خودم که فقط توی شارژ استفاده کردم و یبار هم تا 87 درصد رفت و دوباره زدم به شارژ ، ممکنه مربوط به موقعی باشه که توی مغازه وقتی اداپتور بهش وصل بوده روش ویندوز ریختم و کار کرده ؟ البته اونموقع که باطری کار نمیکنه ؟ میکنه ؟ چون شارژ نداشت از اول
در این مورد به عدد و رقمی که ویندوز یا ابزارکها بشما اعلام می کنند نگاه نکنید. برنامه ی HWMonitor دقت بالاتری داره و نشون میده که زمان اجرا شدنش 20 درصد بوده و الانم 99 درصد هستنقل قول:
بعید نیست. ولی نشون از کیفیت نه چندان بالای باتری های این سری هم میتونه باشهنقل قول:
معمولا این لپ تاپا شارژ ندارن از اول ؟ چون مال من اصلا نداشت و روشن نشد بدون اداپتور
مثل باتری گوشی آک هست که هیچوقت خالی نیست
بعلاوه معمولا چندین ماه از زمان تولید باتری ها میگذره و اگر توی انبار در شرایط مناسب (معمولا %70 شارژ) نگهداری نشه استهلاک خودبخودیش بالا میره
دوستان کسی رجیستر کرده لپ تاپشو ؟ برای من صفحه رجیستر ایسوس SSL Error میده باید چیکار کنم ؟ معمولا این ارور ها بخاطر اشتباه زمان کامپیوتر و ایناس ولی درسته نمیدونم مشکلش چیه
مال شماها هیچکدوم بکلایت صفحه اونجوری نبود؟ سایه دار.