مبارکه
بازم پاس قشنگ پیام باعث بردمون شد
کلا بردن تیمای یاوری حالی بس عجیب داره
Printable View
مبارکه
بازم پاس قشنگ پیام باعث بردمون شد
کلا بردن تیمای یاوری حالی بس عجیب داره
پرسپوليس 11 بازی 5 گل خورده
گل اول : بازی با سایپا روی کرنر اشتباه داور و یک شوت استثنایی
گل دوم: بازی با نفت دقیقه 93 روی یک اشتباه بچگانه و فردی از ماهینی
گل سوم: بازی با فولاد دقیقه 94 وقتی تیم بازی رو شل گرفته به خاطر زدن 3 گل
گل چهارم: بازی با سپاهان توسط قهرمانی از روی نقطه پنالتی:n01:
گل پنجم: بازی با سپاهان وقتی تیم برای زدن گل شکل طبیعی خودش رو از دست داده بود و گل دوم رو خوردن براش اهمیتی نداشت
این خط دفاعی لایق پاداشه سردار اقدام کن لطفا:n16:
اینم یه بنده خدایی تو fb نوشته :n02:
این یاوری فجر نابود میکنهنقل قول:
تاثیر اسپایدر کم از ممد نوری تو بازیای پرسپولیس بیشتره !!!
تبریک میگم بابت برد چون واقعا بهش نیاز داشتیم.بعد شرایطی که توی بازی قبلی رقم خورد برگشت روحیه با برد انجام میشد که خدا رو شکر بهش رسیدیم.:n01:
امروز بازی تیم زیاد جالب نبود که به نظرم بیشتر به بازی به شدت دفاعی تیم فجر که روی پای هر بازیکنمون ۲-۳ تا فجری میدیدم که من با خودم گفتم اینا چقدر زیادن توی زمین و شرایط نه چندان خوب روحی بازیکنان مربوط بود.
خیلی خوشحالم که باز هم یاوری رو بردیم.هر چند که ایشون احتمالا باز هم بعد از بازی حرفهایی برای نشون دادن عقدههاش نسبت به پرسپولیس داره و حتما به شعارهایی که علیهش دادن هم اشاره میکنه.هر چند شومن نشون داده که خوب دار تجربیاتش در زمینه فیلم بازی کردن رو به شاگردهاش هم منتقل میکنه.انصاری بدون برخورد خوابیده روی زمین.:n23:
امیدوارم شومن دیده باشه که توی اون صحنه ای که عضله پای بازیکنش گرفت بنگر بود که بازی رو بیخیال شده بود و داشت به بازیکن فجر کمک میکرد و باز هم امیدوارم دیده باشه که حقیقی توپ رو بیرون زد و برای سومین بار امیدوارم که دیده باشه بازیکن خودشون داشت بازی رو ادامه میداد.آقای یاوری شما که دم از جوانمردی میزنی به بازیکنت یاد بده فیلم بازی نکنه و موقعی که هم تیمیش مصدومه توپ رو بزنه بیرون اگه دوست داره.:n24:
و میرسیم به پیام:n12:.تا لحظه اون حرکت فوق العادش به خاطر دفاع فشرده فجر چیزی ازش دیده نشد توی اون صحنه که من گفتم پاسش نمیرسه به سید صالحی.سید هم سر ضرب میخواست ضربه بزنه تو دلم بهش فحش دادم که باید ازش معذرت بخوام.:n02:کلا پیام هم نشون داده تو زمینه زهر ریختن به تیمایی که یاوری مربیشون باشه تخصص داره.:n24:کاش میشد یاوری هر بازی مربی یه تیم باشه که پیام کارش رو بسازه.:n02:
فجر نه بگویید بحرین شیراز:n02:نقل قول:
این یاوری فجر نابود میکنه
این آقا براش نابود شدن فوتبال و تیم مهم نیست.فقط میخواد یه پول درست و درمون بگیره و یا علی مدد.برو که رفتیم.هنوز جا داره یه تیم دیگه هم عوض کنه تا به رکورد چند سال پیشش برسه که ۳ تا تیم عوض کرد.نمیدونم چی میخواد از فوتبال.بیا برو خونت نشین از تلویزیون فوتبال نگاه کن.نقل قول:
این یاوری فجر نابود میکنه
ياوري: محمود ضد فوتبال من نيستم
سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: من محمود ضد فوتبال نيستم شايد يکي از خود آنها باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمودي ياوري پس از شکست يک بر صفر مقابل پرسپوليس در نشست خبري اظهار داشت: هم تماشاگران و بيننندگان تلويزيوني بازي زيبايي را ديدند و بازي بدون جنجال و زيبا و خوبي بود و اگر بازي مساوي هم ميشد ضرر نميکردند و فکر نميکنم اشتباه کرده باشم. ما بازيکنان جواني داريم و تيم نياز به مرمت دارد و خوشحالم بازيکنانم به خود باوري رسيدهاند و آنها شايسته توجه هستند.
به گزارش فارس، وي در مورد داور مسابقه گفت: مثل اينکه داور را از خارج از کشور آورده بودند و به او خسته نباشيد و تبريک ميگويم او بسيار خوب قضاوت کردند و ما به خودمان باختيم و دو جوان اشتباه کردندو ما باختيم و به داور کاري ندارم.
ياوري در مورد اعتراض تماشاگران پرسپوليس، گفت: تماشاگران بايد تخليه شوند محمود ضد فوتبال من نيستم شايد يکي از خودشان باشد ما کي ضد فوتبال بازي کرديم؟
شايد بخاطر بازي با مس اين شعارها سرداده شد، گفت: من بايد ناراحت ميشدم نه هواداران پرسپوليس.
به گزارش فارس، سيستم صوتي سالن نشست خبري مشکل داشت و اين نشست خبري با لحظاتي تاخير آغاز شد و سرمربي فجر هم به کنايه گفت ما 30 ثانيه دير در نشست حاضر شويم به ما صدتا ايراد ميگيرند. وي همچنين در مورد اينکه ميتواند بلندتر صحبت کند در ابتداي نشست به شوخي گفت ما پول ميگيريم که حرف بزنيم! در نهايت قرار شد سرمربي فجر به صورت ايستاده در کنار سالن صحبت کند.
دم صادقیان گرم خدایی دقیقه 82 اون همه دویدن و پاس گل دادن کار هر کسی نیست:دی
تیم اون 20 دقیقه اول خیلی چشم نواز بازی میکرد و پاس های خوبی میداد
نوری خیلی خیلی کم دوید امروز
قبلا یکم به ایمان داشتم ولی دیگه هیچی نمیشه در بارش گفت:n21:
نور محمدی هم سطحش خیلی پایین بود و الان هست که پولادی خیلی ارزش پیدا میکنه حضورش
در کل تبریک بابت برد شیرین:n12:
آره دقیقا منم میخواستم همینو بگم، قشنگ باورشون شده که خودشون مارو بردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جا داره اشاره کنم به شعار زیر:
........ / این بازی برگشت داره
بیت اول سانسور:n02:
10 بازی 3 گل:n02:نقل قول:
1بازی 2 گل:n03:
اول از همه تبریک میگم به همه دوستان
بردیم ولی راستش از نحوه بازی تیم راضی نیستم
خیلی نکات هست که دوست دارم بگم داجع به تیم ولی حس تایپشون نیست:n02:
فقط چندتا مطلب کوتاه بگم
نمیدونم چرا دایی بیخیال این سبک بازی مستقیم با target man نمیشه. یادم نمیاد تا حالا رو این سبک گل زده باشیم!
اوایل فصل خیلی تعویض هاش بهتر بود. بازی های قبل که خلعتبری خوب نبود تعویضش نمیکرد،این بازی که همه جای زمین بود و توپ پخش میکرد تعویضش کرد! بعد عالیشاه که اصلا تو این بازی هیچ کاری نکرد رو فیکش 90 دقیقه بازی داد!
بعضی وقتا موقع حمله بازیکنا یه نقطه جمع میشن و یمو میبینی 4تا پرسپولیسی تو چند قدمی هم هستن ولی اون طرف زمین پرنده پر نمیزنه!
سانتر بازیکن ها اصلا خوب نیست. اکثرشون که به بازیکن خودی نمیرسه و اونایی هم که میرسه انقدر از دروازه دوره که موقعیت ایجاد نمیکنه. مخصوصا دفاع کنارهامون اصلا سانتر کردن بلد نیستن. دفاع کناریهامون تو حمله واقعا ضعف دارن
به نظرم نوری نسبت به بازی های قبل خیلی بهتر بود ولی هنوز فاصله داره با یه هافبک خوب
از کفشگری راضیم. هم خوب میدوید و میجنگید و هم خوب به دفاع ها نزدیک میشد و توپ میگرفت و پخش میکرد
صادقیان این بازی زیاد خوب نبود ولی یه حرکت فوق العاده و بالاتر از سطح لیگ ایران انجام داد و زهر خودش رو ریخت
نمرات بازیکن ها:
نیلسون: 7
ماهینی: 5
بنگر: 8
حسینی: 7
نورمحمدی: 5
کفشگری: 6
نوری: 6
خلعتبری: 6
صادقیان: 8 ( فقط به خاطر اون حرکت و پاس گلش )
عالیشاه: 3
سید صالحی: 7
رضایی: 4
علی عسگر: 5