دقیقا :دینقل قول:
یکی از بازی ها بود من یک قسمت از بازی رو از روی اینترنت با کیفیت پایین میدیدم ، ایارا داشت بازی میکرد منم به اشتباه فکر میکردم آلونسو تعویض شده اومده تو بازی :دی استایل دویدن و پاس دادن و سبک بازیشون خیلی شبیه به همه....
دقیقا :دینقل قول:
یکی از بازی ها بود من یک قسمت از بازی رو از روی اینترنت با کیفیت پایین میدیدم ، ایارا داشت بازی میکرد منم به اشتباه فکر میکردم آلونسو تعویض شده اومده تو بازی :دی استایل دویدن و پاس دادن و سبک بازیشون خیلی شبیه به همه....
این رو از دست ندید..
محو شدن چند بازیکن یووه روی حرکت کریس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبقت کاسیاس از رکورد رائول در لیگ قهرمانان اروپا
بعداز رائول، روبرتو کارلوس با 109 بازی در رده سوم است و خوسه ماریا گوتیرس ملقب به گوتی با 99 بازی در رده چهارم است و فرانسیسکو خنتو با 88 بازی در جایگاه پنجم قرار گرفته.
سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان باتجربه رئال مادرید در بازی سه شنبه شب تیمش در تورین و درمصاف با یوونتوس در ترکیب اصلی تیمش قرار داشت و دراین بازی یک رکورد جدید را به نام خودش ثبت کرد
او حالا پرحضورترین بازیکن تاریخ باشگاه رئال مادرید در رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست
او در بازی تورین صد و سی وسومین بازی اش در لیگ قهرمانان اروپا را برگزار کرد و از رکورد رائول گونسالس در جدول پرحضورترین ها پیشی گرفت.
کاسیاس که اولین بازی اش درلیگ قهرمانان اروپا را در روز 15 سپتامبر سال 1999 مقابل المپیاکوس برگزار کرد و در آن بازی شاهد تساوی 3-3 دو تیم بود، در پانزده دوره از رقابت های لیگ قهرمانان اروپا به میدان رفته و 76 برد را به دست آورده و دو جام قهرمانی با این تیم کسب کرده (درسال 2000 درفینال مقابل والنسیا وبعد هم در فینال مقابل بایرلورکوزن که به عنوان جانشین سسار سانچس به ترکیب تیم اضافه شد)
بعداز رائول، روبرتو کارلوس با 109 بازی در رده سوم است و خوسه ماریا گوتیرس ملقب به گوتی با 99 بازی در رده چهارم است و فرانسیسکو خنتو با 88 بازی در جایگاه پنجم قرار گرفته.
************************************************** ************************************************** *********************
شالکه به دنبال جذب قرضی کاسیاس در بازار زمستانی
باشگاه رئال مادرید رابطه خیلی خوبی با سران شالکه دارد و درسالهای اخیر بازیکنانی مثل متسلدر، رائول و هونتلار را به این تیم منتقل نموده.
سایت گل- طبق گزارش منتشره درنشریه آلمانی «شپورت بیلد» سران باشگاه شالکه قصد دارند تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب ایکر کاسیاس، دروازه بان مطرح و صاحب نام باشگاه رئال مادرید دست به کار شده و او را به صورت قرضی به خدمت بگیرند.
بنا براین گزارش و بازتاب آن در روزنامه ال موندو دپورتیوو، سران باشگاه آلمانی قصد دارند تا کاسیاس را قرضی به تیمشان ببرند؛ چرا که کارلو آنچلوتی فقط در لیگ قهرمانان اروپا از او استفاده می کند و کاسیاس هم اخیرا در صحبت هایی گفته که اگر در سه ماه آینده شرایطش تغییر نکند،ممکن است به فکر تغییر آب و هوا بیفتد و از سوی دیگر حتی سارا کاربونرو، همسرکاسیاس که باردار است نیز اعلام کرده که مطمئن نیست که فرزندش در شهر مادرید به دنیا بیاید.
سران شالکه قصد دارند تا با جذب کاسیاس او را جایگزین تیمو هیلده برند کنند. این طور به نظر می رسد که او در حد توقعاتی که از او می رفت ظاهر نشده وسران شالکه به دنبال جذب گزینه قابل اعتمادتری هستند.
شالکه در حال حاضر تیم ششم بوندس لیگاست و با 17 امتیاز، 12 امتیاز با بایرن صدرنشین فاصله دارد.آنها در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم در رده دوم جدول گروه ایی هستند. درصورت نهایی شدن این انتقال، کاسیاس تنها قادر به همراهی تیمش دررقابتهای بوندس لیگا خواهد بود . چون دررقابتهای این فصل اروپایی باپیراهن رئال به میدان رفته است.
دراین میان باشگاه رئال مادرید رابطه خیلی خوبی با سران شالکه دارد و درسالهای اخیر بازیکنانی مثل متسلدر، رائول و هونتلار را به این تیم منتقل نموده.
************************************************** ************************************************** *********************
غیبت رونالدو در تمرین روز 5شنبه رئال واحتمال غیبتش مقابل سوسیداد
بعد از حضور رونالدو در تست های پزشکی که امروز انجام می دهد مشخص خواهد شد که آیا او قادر به همراهی تیمش مقابل سوسیداد خواهد بود یا خیر
سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید امروز زیر نظر پزشکان مورداعتماد باشگاه مادریدی تست می دهد تا ببیند که آیا می تواند در بازی تیمش مقابل رئال سوسیداد حضور یابد یا خیر.رونالدو که سه شنبه گذشته در دور چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل یوونتوس بازی کرد، درجریان بازی با قوزک های پای بانداژ شده در زمین حضور داشت و در پایان بازی هم از ناحیه یکی از انگشتان پایش احساس درد می کرد.رونالدو به خاطر درد فراوانی که داشت در جلسه تمرینی روز پنجشنبه تیمش تمرین نکرد و در سالن بدنسازی ماند وامروز اوضاع او روشن خواهد شد و پزشکان باشگاه مادریدی حرف نهایی را خواهند زد. در بازی پیشین رئال در لالیگا مقابل رایو وایه کانو، قوزک های پای رونالدو به خاطر خطاهای متوالی بازیکنان حریف درد گرفتند. که یکی از بدترین آن خطاها خطای دقیقه 76 تیتو بود.ولی ستاره پرتغالی در بازی 3شنبه شب تیمش در یوونتوس استادیوم با وجود آن درد به میدان رفت و کاسرس و سایر بازیکنان یووه هم چند خطای خشن را روی اوانجام دادند و خطای کاسرس باعث شد تا کریس از ناحیه انگشت پا نیز احساس درد کند. رونالدو به خاطر شدت یافتن درد پایش در بین دو نیمه مجبور شد تا کفش هایش را عوض کند ودر جریان بازی هم بانداژ قوزک پایش را عوض کرد، چون خیلی او را اذیت می کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n12: بازیکن با غیرت به این میگنا :n12:
احمد جون فیلم کامل این حرکتو داری؟!نقل قول:
من یه پست دادم هیچکی توجهی نکرد!:n28:
ممنون:n16:
حق نامگذاري برنابئو به فروش ميرسد
باشگاه رئال مادريد در نظر دارد حق نامگذاري ورزشگاهش را 25 ميليون يورو به فروش برساند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25 ميليون يورو قيمتي است که رئال مادريد اميدوار است براي حق نامگذاري ورزشگاه سانتياگو برنابئو به دست آورد. منابع حاضر در باشگاه بر اين باور هستند که با مقايسه موارد مشابه در فوتبال اروپا اين رقم، مناسب است.
به نقل از فارس، رئال مادريد در حال حاضر ايده خوبي دارد که پول به دست آمده از حق نامگذاري را کجا خرج کند. 25 ميليون يورو در سال به عنوان بخشي از بودجه 400 ميليون يورويي براي بازسازي اين ورزشگاه که کارش از انتهاي اين فصل آغاز ميشود، خرج خواهد شد.
تاکنون شرکتهاي آئودي، هواپيمايي امارات و مايکروسافت براي خريد حق نامگذاري داوطلب شدها ند.
آنچلوتی خوشبین به تمدید قرارداد پروفسور!
ما نیازی به متقاعد کردن آلونسو برای تمدید قراردادش نداریم. همه می دونن که آلونسو چقدر برای ما اهمیت داره
باشگاه و هواداران متقاعد شدن و من هم باور دارم که آلونسو قصد تمدید قرارداد و ماندن در اینجا رو داره، جایی که
در اون احساس راحتی می کنه. بازگشت او بهترین خبر بوده، من آلونسو رو پروفسور خطاب می کنم، او ویژگی هایی
داره که برای سبک بازی ما فوق العاده حائز اهمیته. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
حرکت جالب رونالدو در توییتر :)
شخصی به نام دنا رونالدو رو توییت میکنه و میگه من تو خواب دیدم که شما این توییت منو Reply میکنه و بهم میگی Hi Dana ...رونالدو هم جدی جدی Reply میکنه....:دی
مارسلو 2 هفته خانهنشين شد
مدافع برزيلي رئال مادريد که در تمرينات اخير اين تيم دچار مصدوميت شد، وضعيت حادي ندارد و حداکثر تا 2 هفته ديگر به جمع کهکشانيها بازخواهد گشت.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخلاف برخي گزارشها مصدوميت مارسلو در تمرينات 2 روز پيش رئال مادريد چندان جدي نيست و آسيبديدگي زانوي پاي چپ اين مدافع برزيلي او را تنها به مدت 2 هفته خانهنشين خواهد کرد.
در جريان تمرينات اخير کهکشانيها همچنين سامي خديرا، هافبک دفاعي آلماني رئال مادريد نيز دچار آسيبديدگي شد هرچند اين مصدوميت چندان جدي نيست و او ميتواند در بازي امشب (شنبه) سفيدپوشان پايتخت اسپانيا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برابر رئال سوسيهداد به ميدان برود.
خبر خوب ديگر براي هواداران رئال مادريد آن است که هم کريستيانو رونالدو و هم هموطن وي، پهپه که آنها نيز آسيب ديدهاند، ميتوانند در ترکيب تيم براي بازي مقابل سوسيهداد قرار بگيرند. اين 2 بازيکن پرتغالي روز گذشته به دستور کارلو آنچلوتي، سرمربي تيم به صورت انفرادي به تمرين پرداخته بودند.
مصدوميت مارسلو در شرايطي که ديگر دفاع چپ تيم، فابيو کوئنترائو نيز مدتي است خانه نشين شده بدان معنا است که کارلتو براي بازي برابر حريف باسکي تيمش بايد از ميان آلوارو آربلو يا ناچو فرناندس يکي را براي پر کردن اين منطقه استفاده کند.
منبع: ورزش3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بهترین میراثی که ازمورینیو به ارث بردم، حرفه ای گری تیم است.هیچ مشکل کاری ویا انضباطی در تیم نداریم.
آنچلوتی: ژابی آلونسو را پروفسور می نامم؛درحال حاضر رونالدو بهترین بازیکن دنیاست
سایت گل- کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در گفتگو با برنامه «آل پریمرتوکه»شبکه اوندا سرو، نظرش را در مورد برنده توپ طلای امسال اعلام کرد:« من توپ طلا را به کریستیانو رونالدو می دهم. ازنظر من درحال حاضر اوبهترین بازیکن دنیاست.رونالدو آقای گل لالیگا و لیگ قهرمانان اروپاست واگراز نظر کیفیت تکنیکی صحبت کنیم هم بهترین است. او واقعا حرفه ای است و جدیتی مثال زدنی دارد. رونالدو کلیدحضورما در این سطح خوب است.او حتی یک دقیقه از بازیها را از دست نداده ونمی خوااهد از دست بدهد. رونالدو مهربان است و شخصیت جذابی دارد.او خیلی خوب است و انسان خوشحال و خوشبختی است.البته من ازعملکرد پارسال زلاتان هم خوشم می آید. مسی؟ او همیشه برای بارسا تعیین کننده است ولی درحال حاضر درشرایط آرمانی نیست.»
این سرمربی ایتالیایی درمورد تصمیمش برای استفاده از سرخیو راموس در پست های مختلف گفت:« ممکن است دیگراین اتفاق تکرار نشود وممکن هم هست بشود.هیچ چیزی قطعی نیست.راهکار استفاده از راموس به عنوان مدافع کناری در یووه، برای تلاش برای کنترل ارسالهای بلند حریف بود.»
*ژابی آلونسو: بازگشت اوبهترین خبرمممکن بود. من آلونسو را پروفسور می نامم. او ویژگی های لازم برای آنکه بازیکن مهمی برای بازی ماباشد را دارد.ما نیازی برای متقاعد کردن آلونسو برای تمدید قراردادش نمی بیینم.همه می دانندکه او چقدربرای ما مهم است.سران باشگاه و هوادارن معتقدند که ژابی می ماندومن هم فکر می کنم که خواسته او تمدید قراردادش است تا دراینجا بماند.او دررئال احساس راحتی می کند. برای همه خیلی خوب است که او به تیم ملی بازگشته.اسپانیا به بازیکنی مثل آلونسو نیاز دارد
*جایگزینی مورینیو: بهترین میراثی که ازمورینیو به ارث بردم، حرفه ای گری تیم است.هیچ مشکل کاری ویا انضباطی در تیم نداریم.
*بحث دروازه بانی: وقتی دو دروازه بان دریک سطح داری، تصمیم گیری خیلی سختی است. در والدبباس، وقتی من تصمیم گرفتم که دیگو لوپس در لالیگا و کاسیاس درلیگ قهرمانان اروپا بازی کند، این بحث خاتمه یافت.نمی دانم که آیا آنها با این تصمیم احساس راحتی می کنند یانه ولی هر دودروازه بان عملکرد خیلی خوبی دارند. برای آنها این تصمیم ایده آل نیست ولی برای تیم راه حل بدی نیست. من تصمیمات سخت زیادی درطول کارنامه مربیگری ام گرفته ام.درسال اول مربیگری ام در ایتالیا ودرپارنا، مشکل مشابهی داشتم. یک دروازه بان داشتم که دروازه بان تیم ملی ایتالیا بود و بعداز بازی او را روی نیمکت گذاشتم تا به یک دروازه بان خیلی جوان به نام بوفون بازی دهم.
*عملکرد کاسیاس درتورین: ایکر و دیگو دو پدیده هستند.مهارهای کاسیاس مقابل یوونتوس نشان دهنده این است که او خیلی خوب است ولی من دراردوی پیش فصل وقتی دیگو لوپس تمریناتش را زودتر از کاسیاس آغاز کرد، این تصمیم را گرفتم؛ چون اوشرایط فیزیکی بهتری داشت.گفتم که نمی خواهم که سرمربی ای باشم که شرایط جدایی کاسیاس را فراهم کنم. می خواهم سرمربی ای باشم که شرایط را فراهم کنم تا کاسیاس دهمین جام قهرمانی اروپایی رئال را بالای سرببرد.
*16ترکیب متفاوت برای 16 بازی: من این کار را به خاطر علاقه ام به تغییر انجام ندادم. دربرخی لحظات از فصل که هرسه روز یک بار بازی می کنیم،تیمی را می خواهم که به من اطمینان خاطر بدهد وبه همین خاطر کمی ترکیب اصلی را تغییر می دهم.اگر آربلوا بازی کند یاکارواخال، هیچ اتفاقی نمی افتد.
*نامزدهای قهرمانی درلالیگا: اتلتیکو هم جزو گزینه هاست.آنها اعتمادبه نفس بالایی دارند وانگیزه شان عجیب است و فصل فوق العاده ای را پشت سرمی گذارند. اتلتیکو تیمی است که همه چیز دارد و فکر می کنم که تا پایان مبارزه خواهد کرد.
*لیگ قهرمانان اروپا: ما با رسیدن به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا راضی نمی شویم.برای قهرمانی تلاش می کنیم. ساده نیست. چون سخت ترین رقابت دنیاست. رئال از سال 2002 تابه حال به بازی فینال نرسیده ولی وقتی برسد، معمولا قهرمان می شود.
*هدایت رئال: مربیگری دررئال یک رویاست.کار همیشه یک جور است ولی اینجا فشار خیلی بیشتر است.من ازاینکه به مادرید آمده ام احساس پشیمانی نمی کنم.همیشه درکمال آرامش کار می کنم و برای من فشار، آدرنالین و بنزین است. انتقادات گاهی وقتها چشمهای تو را باز می کنند تا بیشتر اوضاع را تحت کنترل داشته باشی.تنها چیزی که مرا ناراحت کرد آن بحث هایی بود که برسر همکاری پسرم با باشگاه رئال مادرید مطرح شد. اینکه پسرم نام خانوادگی آنچلوتی را یدک می کشد نباید برای او مشکل ساز شود.
*پرس: فلورنتینو هم مثل رئیس میلان است. او هم مثل برلوسکونی یکی از طرفداران تیفوسی تیمش است. آنها از بچگی طرفدار تیمهایشان بوده اند و بعد رئیس این باشگاه ها شده اند
پرش رو حال کنید:n06:روزنامه آ.س در بازتاب نتیجه یک نظرسنجی اعلام کرده که 23.8% اسپانیایی ها طرفدار رئال مادرید هستند و 18.2 % هوادار بارسلونا
رئال مادرید پرطرفدارترین تیم باشگاهی اسپانیا
سایت گل- نتیجه یک مطالعه انجام شده درمیان شهروندان اسپانیایی و تیم محبوبشان در روزنامه آ.اس بازتاب یافته و دراین گزارش به این نکته اشاره شده که رئال مادرید پرطرفدارترین تیم باشگاهی اسپانیاست و بارسلونا از نظر آمار فروش پیراهن هایش در صدر است.
در دور دهم انجام این مطالعه که از سوی اتحادیه تحقیق رسانه های ارتباطی AIMC و در طول سال 2012 انجام شد، از بیش از 10 هزار شهروند اسپانیایی در مورد جایگاه رسانه های اجتماعی و استفاده از این رسانه ها و سبک های زندگی و رفتارهای اجتماعی شان تحقیقاتی انجام شد.
طبق گزارش منتشره از سوی این اتحادیه، فوتبال همچنان مهم ترین ورزش در زندگی اسپانیایی هاست و 68% از شرکت کنندگان دراین نظرسنجی طرفدار یک تیم باشگاهی هستند. رئال مادرید با 23.8% آرا پرطرفدارترین باشگاه اسپانیاست و بارسلونا 18.2% طرفدار دارد. اتلتیکو مادرید 3.7%طرفدار دارد و طرفداران والنسیا 3.1% هستند و اتلتیکو بیلبائو 2.7% طرفدار دارد.
بارسلونا بیشترین میزان فروش پیراهن را درمیان تمام تیم های دسته اولی لالیگا دارد و به ترتیب پیراهن های مسی،پیکه، پویول و اینیستا پرطرفدارترین ها هستند
51.3% از شرکت کنندگان دراین نظرسنجی فوتبال دوست هستندو 32.4% تنیس را ترجیح می دهند. اینها محبوب ترین ورزشها برای تماشا از طریق تلویزیون هستند. خرید بلیط ها برای حضور و تماشای رویدادهای ورزشی از سال 2009 تا 2012، 23.3% افزایش یافته
---goal.com/iran---
رئال مادرید - رئال سوسیه داد: میهمان و آمار 12 بازی بدون برد برابر رونالدو و هم تیمی هایش
هر چند که رئال سوسیه داد موفق شد چهارشنبه شب منچستر یونایتد را 0-0 متوقف کند اما در بازگشت به لالیگا مصاف سختی برابر تیمی دارند که در سه بازی اخیرش 12 بار گلزنی کرده
سایت گل-رئال مادرید شنبه شب تلاش می کند با مثلت آماده ی تیمش یعنی کریستیانو رونالدو،گرت بیل و کریم بنزما دهمین پیروزی این فصل را کسب کند جایی که آنها در خانه به میزبانی سوسیه داد می روند.
خط حمله ی آماده ی این روزهای کهکشانی ها طی چند هفته گذشته بسیار خطرناک نشان داده،مثلت رونالدو،بیل و بنزما در مجموع روی هم در سه بازی اخیرشان 12 بار گلزنی کردند.
پس از شکست برابر بارسلونا در الکلاسیکوی ماه گذشته ،کریستیانو رونالدو شش گل به ثمر رساند در حالی که بنزما و گرت بیل هر کدام سه بار گل زدند.
با تمام این اوصاف این موضوع به هیچ وجه برای سوسیه داد خوب نیست که نتوانسته در 12 مصاف اخیرش با این تیم،رئال مادرید را شکست دهد.آماری که از ماه می سال 2004 به بعد شکل گرفته.
سوسیه داد در حالی شنبه شب برای مصاف با رئال مادرید به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو می رود که در چهار بازی اخیرش در مجموع رقابت ها تن به شکست نداده ،از جمله تساوی 0-0 برابر منچستر یونایتد در لیگ قهرمانان اما در لالیگا آنها 11 امتیاز با رئال مادرید فاصله دارند
شرایط زمانی برای سوسیه داد سخت می شود که آنها در بازی های خارج از خانه ی این فصل لیگ تنها یک بار طعم پیروزی را چشیدند.
سه بازیکن پرتغالی رئال مادرید یعنی رونالدو، په په و فابیو کوئنترائو تمرینات روز پنجشنبه تیم شان را از دست دادند اما به احتمال فراوان به این بازی می رسند.
کارلو آنچلوتی با توجه به درخشش خیره کننده ایکر کاسیاس در بازی برابر یوونتوس باید برای این بازی تصمیم بگیرد که آیا هنوز ترجیح می دهد در رقابت های لیگ از دیگو لوپس استفاده کند یا نه.دیگو لوپس در تمام بازی های این فصل لالیگا در درون دروازه بوده.
استبان گرانرو هافبک سابق رئال مادرید نمی تواند به دلیل مصدومیتی که در اواسط ماه سپتامبر گریبانگیرش شد تیمش را همراهی کند در حالی که دیگو ایفرن هم با مصدومیتی مشابه در دسترس نیست.
آمار 5 بازی اخیر :
اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2013/5/26 رئال سوسیه داد 3 - رئال مادرید 3 اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2013/1/6 رئال مادرید 4 - رئال سوسیه داد 3 اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2012/3/24 رئال مادرید 5 - رئال سوسیه داد 1 اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2011/10/29 رئال سوسیه داد 0 - رئال مادرید 1 اسپانیا - لالیگا (LIGA) 2011/2/6 رئال مادرید 4 - رئال سوسیه داد