کسی در جریان نیست؟:n13:نقل قول:
Printable View
کسی در جریان نیست؟:n13:نقل قول:
1.واسه مصدومیتها که توی تنظیمات اسلایدر هستش میتونی تغییرش بدی . به صورت پیش فرض یه کم تخلیهنقل قول:
2.دیگه اینو بردن توی UT
3.موافقم
4.برعکس پیشرفت که خیلی زیادی هم میکنن و امسال قراره بهتر بشه
5.اینم که قول دادن بهتر میشه امسال
6.به نظرم مشکلی نداشته این مورد تا حالا و طبیعی بوده
7.این که وضعش داغونه کلا و باید درست بشه
8.اینو هم گفتن به شدت روش کار کردن و کلا سیستم استعداد یابی بهتر شده
ولی من دموی هر دو رو بازی کردم بعنوان یک فن فیفا اعتقاددارم بیشرفت pes خیلی خیلی بیشتر بوده....
دوستان بهتره بی خیال مقایسه فیفا و PES بشیم .
سلیقه ها متفاوته و از طرف دیگه معیارهایی که برای سنجش برتری های و مقایسه این دو بازی در نظر گرفته میشه معمولا منطقی نیست .
این جور بحثها هم هیچ سودی به حال طرفین نداره و فقط باعث بحث و جدل بیخودی میشه .
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اومد !
دقیقا سلیقه ای هست . درسته که میشه در قسمت های مختلف مقایسه کرد ولی در نهایت و مقایسه کلی(و نه فقط گرافیک یا گیم پلی یا...) به سلیقه پلیر هست . این که از یه بازی فوتبال چه انتظاری داره . یه بازی فنی که باید توش تمام وقت نقشه بکشه(و ممکنه بازی یه کم خسته کننده بشه مثل فوتبال واقعی) یا یک فوتبال جذاب تر ولی خوب غیر واقعی تر . دقیقا مثل سبک Racing که بعضی بازی ها بیشتر روی جنبه Arcade تمرکز دارن و بعضی روی جنبه شبیه سازی .
فقط یه نکته بگم که معیار مقایسه در هر زمینه ای نباید میزان پیشرفت باشه . یه بازی از 0 بشه 100 ولی اون یکی از 1000 به 1001 دلیل بر برتری بازی اول نیست . درسته که بسیار قابل تقدیر هست ولی در مقایسه هدف مقایسه خود دو بازی هست و نه پیشرفتشون .
من که ps3کپی خور هست و نمیتونم به شبکه psn وصل بشم چکار کنم برای آبدیت؟
با 4 اصلا موافق نیستم.خیلی از بازیکنا باید بخاطر وضعیت فوق العادشون، تو یه مدت کوتاه مثلا 10 تا یا 20 تا رشد کنن.خیلیا هم باید بخاطر بازی نکردن افت کنن.در کل، باید وضعیت بازیکنا سریع تر تو overall هاشون تاثیر بذاره.نقل قول:
فقط نسخه 360 نیومده لعنتی !!!
میتونید بشید..به روجرو 4.46 آپدیت کنید و وصل بشید..خطر بن شدن هست.نقل قول: