درسته تو سیستم مدرن محدودیتی وجود نداره ولی آیا در عمل انجام میشه؟ من که ندیدم. نهایتش شماره دوست دخترش رو میده به یکی دیگه ببینه بهش خیانت میکنه یا نه؟ که این هم اصلا درست نیست. شما نمی تونی کسی رو به سمت یه قضیه حل بدی بعدش بگه چرا رفت سمت اون قضیه.
این هزار ساعتی که شما میگید واقعا تو ازواج مدرن اتفاق میوفته؟ واقعا دختر و پسر با هم مهمونی میرن؟ (قطعا مهمونی با پارتی فرق میکنه) تو مشکلات زندگی با هم هستن؟ قطعا نه فقط تو خوشیا با هم هستن.
بله سیستمی که تو غرب هست از این نظر خیلی خوبه چون با هم مهمونی میرن و با فامیل و خانواده همدیگه اشنا میشن با هم زیر یه سقف زندگی میکنن و طعم مشکلات زندگی رو میچشن. و تقریبا تو هر شرایطی رفتار همدیگه رو میبینن و بعد از چند سال در مورد ازدواج تصمیم میگیرن.
ولی همچین چیزی رو تو ایران شاهد نیستیم.
درسته ازدواج سنتی هیچ تضمینی درباره صداقت نمیده ولی تو ازدواج سنتی به شکل سفت و سخت تحقیق میشه از همکار ها همسایه ها فامیل. این همه آدم متفقا نمی تونن دروغ بگن.
دخالت قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج؟
بعد از ازدواج به نظر من فرقی نمیکنه چون در هر صورت خانواده دختر و پسرشون رو رها نمی کنن به امان خدا.
به نظر من خیلی تجربه های خوبی دارن. سرد و گرم روزگار رو چشیدن صد تا ازدواج دیگه دیده.