ایرانی ها که تو -- و کرک استادن یه 4 تاشون دست به کار بشن کرکش کنن
Printable View
ایرانی ها که تو -- و کرک استادن یه 4 تاشون دست به کار بشن کرکش کنن
من توو یوتیوب دیشب یه فیلمی دیدم که یه نرم افزاری به اسمه FIFA 13 Cracker بود بعد اونو باس نصب می کردی یه گزینه داشت وقتی زد یچی لود شد بعد نوشت Game Cracked. رفتم توو سایتش نرم افزارش واسه دانلود بود اما نمی تونستی دانلود کنی
بخش Fifa Ultimate Team واقعا عالی درست شده.منم تا الان با هزار بدبختی این تیم رو جمع کردم و رسیدم دسته 1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جدا کسی تو ایران نیست بتونه اینکارو بکنه؟ فک کنم هستنا.نقل قول:
خسته نباشید من تو شهرمون نسخه برنز مکس فیفا 13 برای ایکس باکس پیدا نکردم اگه می شه یه سایت معرفی کنید که بشه از اون نسخه برنز مکس و پستی خرید
اوه اوه چه سریع جمع کردی تیمو . همه گلدن . یعنی واقعا این همه وقت کردی از اون هفته تا الان که 60 تا بازی فقط توی التیمیت زدی ؟ راستی میشه از قابلیتهای جدیدی که توی التیمت گذاشتن بگی ؟ مثل trading اش بهتر شده یا نه ؟ یا مثل سیستم امتیاز دهی و پولش . مافیا هم که خیلی ریخته بود توی بازارش پارسال .نقل قول:
میدونم دوستانی که xbox و ps دارن الان سرشون تو فیفا خیلی شلوغه ولی خواهشا خواهشا یکی لطف کنه لیست بازیکنای چلسی (قدرتشونو نمی خوام) رو بذاره.
من اولین سالم هست فیفا ارجینال میگیرم پس نسبت به پارسال نمیدونم.الانم فقط FUT و Online Pro بازی میکنم.بیشتر وقتم رو FUT هستم.برا همین 60 تا بازی میبینی.نقل قول:
شما قابلیت های پارسال رو بگو تا من با امسال مقایسه کنم و بت بگم.
الکی که طول نمیکشه بیاد بیرون
روش کار شده
و تمام چیزاش هم با بهترین چیر
فک نکنم فیفا 13 نقص داشته باشه
از pes میایم بیرون
فقط فیفا
این خبر تو همون سایت Fake اسکیدرو بود اما خوب نمیشه گفت 100% درسته یا غلطه :
Reloaded said :
EA new ADDM / CRFD security system is very complex … It’s like nothing I’ve ever seen .. so it will not be easy to leave a crack .. THAT IS THE PROBLEM. “Fifa with new protection, crack will not come soon, perhaps in 2-3 months