من امروز بازی رو گرفتم نصب کردم ولی بازم مثل سالهای قبل جای بازیکنها تو نقل وانتقالات ناقصه دوستان اگه پیچ بازی اومده بگن دانلود کنیم ماله من اسین هنوز تو چلسیه
Printable View
من امروز بازی رو گرفتم نصب کردم ولی بازم مثل سالهای قبل جای بازیکنها تو نقل وانتقالات ناقصه دوستان اگه پیچ بازی اومده بگن دانلود کنیم ماله من اسین هنوز تو چلسیه
امسال پی اس در کل از سالهای قبل بهتر شده اما خیلی همه چیزش تکراری شده
فیفا هم امسال واقعا افت کرده و به نظر من پی اس امسال بهتراز فیفا شده
فیفا که حتی صحنه های خوشحال گل روهم (ازنمای نزدیک) حذف کرده و بسیار غیرطبیعی سریع شده
در کل امسال فوتبال ها چنگی به دل نمی زنن
کسایی که از بازی ورزشی خوششون میاد امسال رو فقط و فقط NBA2k13 بازی کنن
بقدری گرافیک بالاست و حرکات طبیعی و همه چیز فوق عالی طراحی شده که واقعا باور نکردنیه
حداقل 6 سال از این دوتا بازی از همه جوانب جلوتره این بازی
ای کاش 2k هم میومد یه بازی فوتبال میداد و به کونامی و EA میفهموند بازی یعنی چی
دقیقا کاری که با ea توی بازی nba کرد و کلا ea رسما اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی بازی nba live رو برای هیچ کنسول و هیچ وسیله ی بازی ای نخواهد ساخت :sq_8:
باید بلایی سر این دوتا شرکت برای فوتبالشون هم بیاره که اینقدر کم بیارن که یا بازیشون رو عالی کنن یا کلا بکشن کنار از ساخت فوتبال
امسال konami واقعا تركوند.بازي شده مثل قبل هرچي بازي كني ول كن نيستي.هرسال اين موقع هي طرفداراي فيفا ميگن بازي فيفا بهتره عالي شده .طبيعي شده مارو گول ميزنند كه از ساكر بهتره ميريم ميخريم به يك ساعتم نشده حذفش ميكنيم.اخه فيفا با ان بازيكنايه شبيه مجسمش ميتونه جاي ساكر رو برامون بگيره.فيفا هم شد بازي اصلا درحدي هست كه درموردش بحث كنيم.يه اقايي گفت (غولي مثل فيفا) اخه به كجاي اين بازي اين لقب رو دادي.به مجسمه هاش به تصاوير بعد گل كه طرف وقتي گل ميزنه يه جور خوشحالي ميكنه وقتي دوربين زوم ميكنه روش يه جور ديگه مشه.مثلا گل كه ميزنند همون موقع ميدوند برا خوشحالي وقتي زوم ميشه ميبينيم وايسادن دارندبغل هم ميرن.به هيچ عنوان فيفا در حد ساكر نيست اگه ساكر يه خورده بروز كنه بازيرو تمامه ديگه.دوستان بريد بازي كنيد و از ساخت بازي عظيم كونامي لذت ببريد.
با سلام. ممنون از محبتت، خوشحال شدم که خوشت اومد...نقل قول:
اولین بازی واسه این که تستش کنم یه دست رم - ناپولی زدم. پشت محوطه جریمه یه کاشته گیرم اومد. توتی پشت توپ وایساد ولی من زننده ضربه رو عوض کردم. همون لحظه مفسر گفت: "این بازیکن چپ و راست حالیش نیست، به نظر من مستقیم میزنه بیرون!!". بازی رو 4 بر 1 بردم. گل چهارم رو که زدم گزارشگر میگفت: "صدام گرفت از بس گفتم: گــــــل! بسه دیگه!!!!" و... خیلی فاز میده. خوش باشید.
بلاخره فردا پچ رسمی کونامی میاد 11 اکتبر زمان آپدیت جدیده
فقط کفم با اسین و مودریچ توی رئال بارسا رو سوراخ سوراخ کنم:sq_2:
دیدن اسکار هم فازه جالبی خواهد بود بسی:31:
آره واقعا ردیف شده بازی هر چی میری جلو بیشتر فاز میده. این قضیه کفشا هم جالبه میتونی بازیکنا را تقویت کنی ولی به دشت غیر واقعیه. کلا این که پیشرفت بازیکنا را باید بخری خیلی جالب نیست.
سلامنقل قول:
گزینه 2 و 3 تایید میشه
ولی در مورد گزینه یک اینطوری هم نیست
درسته زیاد ممکنه خطا بگیره و یا کارت بده ولی از 2012 کمتره
در 2012 یادمه تو یه بازی ده دقیقه ای حداقل نفری 4 تا میزدیم
در 2013 دقت کردم ضربه استگاهی یه دونه میفته نهایتش دو تا
در مورد سانتر درسته سر زنی سخت شده
از کرنر هم به سختی میشه سر زنی کرد
احتمالا شاید قلق خاصی داشته باشه
در مورد افساید هم همینطور
گاهی وقتها تو یه بازی هر پاسی میندازی افساید میشه
ادم واقعا اصابش به هم میریزه
ولی بعضا هم کمتر میگیره دلیلشو نمیدونم
هر بازی طرفدارای خودشو دارهنقل قول:
یه نکته فقط در مورد گرافیک فیفا میگم
من گرافیک pes 2012 را گذاشتم حداقل و فیفا را حداکثر
با این حال کیفیت تصویر pes بیشتر بود
با آرمین هم نظر هستم
درسته این فوتبال هم مثل بقیه، ایرادهای خودشو داره ولی در مجموع فوتبال خوبیه
پاسها درست میرند
دریبل کردن نه خیلی سخته و نه خیلی راحت
پنالتی زدن خوب شده
و .....
گزارشگر فارسی دارید؟نقل قول:
امسال واقعا KONAMI بهتر از EA کار کرده. فیفا 12 واقعا عالی بود پارسال ولی امسال PES بهتر از فیفا کار کرده
من نمیفهمم کجای این بازی میشه پاس درست داد !وقتی میخوای به بازیکن دورتر پاس بدی میده به بازیکن نزدیکتر وقتی میخوای به نزدیکتره پاس بدی میده به دور تره ! برخورد فیزیکی توپ موقع پاس دادن به بازیکن خیلی ضایع است! نمدونم چه جوری بگم ولی تو بازی خیلی تابلوست که میخوای یه پاس فرارو به بازیکنی که درحال فراره و به سمت دروازه حریف داره فرار میکنه بدی یه هو بر میگرده پاسو رو به عقب میده و تو راهم بازیکن حریف توپ و میگیره.(وقتی تو این بازی میخوام پاس فرار بدم با ترس و لرز پاس میدم) داوریم که قربونش بشم!درسته از سالای قبل بهتر شده ولی بازم زیاد خطاهای الکی داره! یه مورد دیگه که به نظر من میاد همچین میگی حرکت توپ تو بازی کند تر از حرکت بازیکناست البته میدنم استپ کردن تو بازی دکمه داره RT ولی نباید موقع توپ گیری توبازیه تک ضرب همچین حرکت سختی باشه! بعضی وقتا پاس فرار هوایی میندازی که بازیکنت بگیره ولی واسه این که شاید بگیره باید 3 تا دکمه رو با هم فشار بدی! konam که این بازی رو میسازه این چیزا اصلا براش مهم نیس که چند ساله همین جوری بازی میسازه! البته دروازه بانا تو این نسخه خیلی بهتر از سالای قبلن!خداییش چند روزه دارم بازی میکنم یه چیزایی تو این بازی رو مخمه که حس توضیح دادنشو ندارم... ولی واقعا کونامی باید یه فکری واسه بازیش بکنه!