سلام
نسخه revelotion بهتره یا این؟؟ با نسخه ۴ و ۵ خیلی حال کردم
Printable View
سلام
نسخه revelotion بهتره یا این؟؟ با نسخه ۴ و ۵ خیلی حال کردم
اگر از 4 و 5 خصوصا 5 لذت بردید ، مشکل نداره احتمالا با این هم ارتباط برقرار میکنید:n27:نقل قول:
به نظرم اگه میتونید اول این بعد Revelation رو بازی کنید ...
من فک کنم دیگه Capcom قطیه شخصیت منفی آورده و با این رزیدنت مشخص شد که شخصیت منفیه خوب و جذابی در بازی نبود ... چه خوب بود اگه هنوز آلبرت زنده بود یا حداقل الکس وسکر میومد تو بازی تا ببینیم این شخصیت که هیچی ازش معلوم نیست کیه :n02: یا بازم حداقل جیک راهه پدرشو در میگرفت و میخواست انتقامشو بگیره و به همین علت هم حالا شخصیت مثبتا مجبور بودن تا اونو زنده بگیرن چون اگه نتونن ، واکسنی برایه ویروسه C نمیتونست ساخته شه :n09:
از نظره اینکه بیشتره شخصیتایه قبلی تو این بازی بودن خوبه ولی شخصیت منفیا چی ؟:n27:
به هر حال واسه بازی بعدی اگه الکسو بیارن به نظره من شاید بتونن اون میزان رضایتی رو که نسخه هایه قبله بازی داشتن پس بگیرن :n01: البته باید در نظر گرفت که خیلیا ناراضی بودنشون از سره شخصیتو داستانو اینجور چیزا نبود ...
یکی از بهترین بازی های عمرم بود
همش تو شهرن یا نه؟؟؟
هیچی 4 نمیشه واقعا قشنگ بود...یکمی باز کردم همش تکراریه
نه همش توی شهر نیستند ولی به طور کلی چیز مالی نیست .نقل قول:
شماره 5 از این بهتر بود ، 4 از 5 بهتر بود و 3 از 4 و 2 و از 3 و 1 از همشون :دی به خصوص ریمیک 1 شاهکار بود .
خلاصه هر چی اومده خراب تر شده .
خیلی باحاله دایی من بازی میکرد خیلی باحاله میخوام ازش بگیرم:n02:
یادش بخیر
یادمه قبلا ها نظارت دقیقی توسط مدیران برروی ( حداقل پست اول شروع تاپیک های بازی ها بود که کامل باشن )
دوستان پست اول تاپیک را میزنید زحمت بکشید مثل قدیم اگر لینک دانلودی هم از بازی هست قرار بدهید
و مهمتر از اون لینک دانلود کرک
من الان لینک دانلود کرک را که دوست عزیز علیرضا قرار دادن برای شما قرار میدهم ( لطفا پست اول اصلاح شود )
همچنین به بخش تاپیک مشکلات اجرا و نصب بازی اویل 6 هم اضافه شود لطفا تا دوستان سریعتر مشکل دانلود کرک خود را حل کنند و کلی صفحه را نگردند اینطوری بهتره
نقل قول:
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان آپلود شد
:wink:
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
دوستان حال و حواتون عوض شه یه عکس بزارم از منو دوستام تویه Steam داریم آنلاین بازی میکنیم :n02:
الآن حدودا 39 نفر ایرانی هست که از صب تا شب ریختن اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه گروپ زدیم با هم اونجاییم چت رومم داره با هم هماهنگی میکنیم :n26:
عکس بیشترم هست ولی همین از همشون با حال تره ژسته من (piers) با Ada (یه یازیکنه ایرانی) خوب افتاده ، Mental هم ایرانیه :n02:
سلام شاید یه کم دیر باشه برای این پست ولی من تو نصب بازی مشکل دارم بازی روو 99% گیر میکنه و این پیغام روو میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون میشم راهنماییم کنید