داداش مهران دینی رو تموم کردی شما:n02:
Printable View
داداش مهران دینی رو تموم کردی شما:n02:
آقا این دینی اگه سوال سر راست بدن 19 رو میگیرم ولی خدایی نکرده نردن 15 هم نمیگیرم:D ضمنا دوستان نمیشه اگه دیدی نمرت دلخواه نمیشه در حد 4-5 بنویسی بعد بیفتی شهریور بدی؟تو کنکور تاثیر داره؟من میترسم این کارو کنم بعد بگن نمره خردان برای کنکور حساب میشه و شهریور فقط برای پاس کردن هست!!!!!
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
به منم یه نرم افزار آموزش فیزیک اونم فصل 5 معرفی میکنید؟؟؟؟؟؟ تنکس
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
آخ آخ داریم به امتحان نزدیک میشیم صبحم یه پست میزنم البته اگه به امید خدا امشب تونستم راحت بخوابم:n28:
(فردا 2000 پستم رو بعد امتحان میزنم:n02:)
آرش جان ترکوندی ها!!!! معلومه خیلی استرس داری نترس من تا 3 بیدار دارم حسابان میخونم :n11:نقل قول:
دوستان حل معادلات به روش هندسی و جبری (از طریق نمودار) کسی بلده لطفا یادم بده درست نفهمیدم مرسی.
اقا امتحان چطور بود؟من فقط تو سوال 21 گیر کردم جوابش همون جواب سوال غیبت در برار حضور است یا ظهوره یا فرق داره؟:n02:
امتحان خیلی آسون بود...حتی از همه سالها آسون تر!!!!!!!!!!
ایشاالله همه درسها و به خصوص حسابان همین طوری باشه
امیدوارم اثباتی ندن
آمیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــن!:n01:
آقا من خراب کردم جواباش هم اومد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشم 15 اینا :n28: باید مث خر بشینم حسابان بخونم جبران کنم وگرنه معدلم خیلی خراب میشه:n14:
راستی حوزه امتحانی ما مدرسه تیزهوشان بود لامصب مراقبت هم خفن:n02:
یه چیز دیگه یه میز پشتم بود برگه هارو بچه ها اونجا میزذاشتن :n02: بی شرفا نصفه امتحان بردنش جلوتر شروع کردن به تصحیح کردن امتحان دینی کسانی که داادن:n29:
اقا با این راهنمای تصحیح که من میشم18تا19 سوال23 جواب راهنمای تصحیح خیلی چرت بود نطر شما چیه