چیزی نگفته ولی همه از جنس چینی بدشون میاد(مخصوصا اگه جنس اصل چین باشه نه دارای لیسانس شرکت معتبر) یعنی مدل های 7 اینچی هم نمیتونه بخره؟نقل قول:
Printable View
چیزی نگفته ولی همه از جنس چینی بدشون میاد(مخصوصا اگه جنس اصل چین باشه نه دارای لیسانس شرکت معتبر) یعنی مدل های 7 اینچی هم نمیتونه بخره؟نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد تبلت ARCHOS 101 Internet Tablet-16GB چیه؟ کیفیت ساخت و کاراییش خوبه؟ ارزش خرید داره؟
آخه الان دیگه همه چی چینی شدهنقل قول:
حالا با این قیمت می تونید مدلی از آرنووا چینی-آرکاس چینی-هوآوی چینی بگیرید ( یعنی این هارو اگه نگیره سنگین تره) آرکاس نسبت به بقیه شون بهتره ولی باز هم ... ( ببین بقیه شون دیگه چی هستن )
ولی یه سری مدل اصل چین هست با قیمت های پایین که توی سایت ایران شیپینگ می تونی ببینی
از این ها خیلی بهترن چون پول اسم ازت نمی گیرن
ارزش خرید که ...نقل قول:
بهتر بگم پیشنهاد نمی شه .توی مدل های هارد دیسکی صفحه اش به مشکل می خورد- داغ می کنه ( سریع ) مثل بعضی دیگه از اجناس اگه امتحان بکنی شاید نظرت عوض بشه
من هم یه مدت دنبال 8 اینچش بودم تا اینکه توی بازار موبایل نمایشگاه گزاشتن . وقتی دیدم چجوریه پشیمون شدم
باز هم بستگی به خودتون داره
[QUOTE=ANDROYD3;7142343]آخه الان دیگه همه چی چینی شده
حالا با این قیمت می تونید مدلی از آرنووا چینی-آرکاس چینی-هوآوی چینی بگیرید ( یعنی این هارو اگه نگیره سنگین تره) آرکاس نسبت به بقیه شون بهتره ولی باز هم ... ( ببین بقیه شون دیگه چی هستن )
ولی یه سری مدل اصل چین هست با قیمت های پایین که توی سایت ایران شیپینگ می تونی ببینی
از این ها خیلی بهترن چون پول اسم ازت نمی گیرن/QUOTE]
درسته همه چی اینجا چینی شده جنس درجه یک هم که با قیمت های نجومی میاد تو ایران و خارج از انصاف فروخته می شه :4:
مرسی دوست عزیز بهش می گم و سعی می کنم از خرید منصرفش کنم شاید پولاشو جمع کنه بعدا یه جنس بهتر بگیره :10:
ممنون بابت راهنماییتون. چطور مگه؟ مشکل(ها)ش چیه؟ ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدین. (البته من اگر بخوام بگیرم مدل های هارد دیسکی نمیگیرم)نقل قول:
سلام دوستان
یک تبلت می خواستم تا 2 میلیون تومان خیلی گشتم ولی نفهمیدم کدوم
اول نمیدونم اندروید یا ویندوز البته ios رو به خاطر اینکه دردسر داره و فلش نمیخونه زدم کنار راستش واسه بابام می خوام که اندروید کار نکرده واسه همین گفتم اگه تبلت خوب ویندوزی باشه پس راحت تره البته اندروید هم سادس چیز خاصی نداره
بهترین مدل اندرویدی که دیدم Asus Transformer Pad Infinity TF700T 64GB + Dock بود ولی سیم کارت نمی خوره سیم رو واسه اینرنت حتما می خواد
راستی نوت 2 کی میاد؟ قویتر از اینه؟ چون دیدم سیم می خوره البته اگه الان تو بازار باشه بهتره
واسه ویندوز اینو دیدم ولی خیلی سنگینه حدود یک کیلو گرمه که واسه تبلت خیلیه Acer Iconia Tab W500 + Dock
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
سلام دوستان. من تازه به این سایت عضو شدم
میخوام یه تبلت یا گوشی تهیه کنم. چون نمیشه همه جا لبتاب برد
دوستان نظر به اینکه الان گوشی هایی میاد بازار که کم از تبلت ندارن
ولی میخوام بدونم کدوم رو خرید کنم بهتر هست ؟( شاید بگین قیاس نمیشه این 2رو مقایسه کرد چون خداشون باهم فرق دارن. اما میخوام اونایی که تجربه استفاده از هر
رو دارن کمکم کنن.)
باطریش خیلی مهم هست برام که شارژ زیاد نگه داره
و اینکه آیا سیم کارت خور باشه خوبه برای اینترنت بهتره و یا با مودم یو اس بی ؟
الکی کلاس هم نمیذارم که بگم قیمت برام مهم نیست
من بین600 تا 700 میخوام خرج کنم
ممنون از همه شما:40::rolleye:
لطفا یک تبلت اندرویدی معرفی کنید که هم خوب باشه هم سیمکارت بخوره
تبلت 500تومنی خوب نداریم. برید سراغ تبلت های چینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. کسی در مورد تبلت 10 اینچی compaq چیزی میدونه. تو بازار دیدم طراحیش خوب بود.طرف میگفت مشخصاتش مثل گالکسی 10 اینچ سامسونگه. اگه کسی چیزی میدونه خوشحال میشم با منم در میون بذاره