عربی من خیلی ضعیفه.در حد صفر.چیکار کنم؟ چجوری بخونم؟ کتاب فوت و فن دارم . طرز خوندنو یادم بدین ممنون میشم:11:
Printable View
عربی من خیلی ضعیفه.در حد صفر.چیکار کنم؟ چجوری بخونم؟ کتاب فوت و فن دارم . طرز خوندنو یادم بدین ممنون میشم:11:
ولی ای کاش اونی که من دارم چاپ 90 جدید التالیف نبود. حال جالبیش این هستش که من تجربی ام و باز هم چون دیفرانسیل را هم میخونم گفتم این را بگیرم بهتر هستش.نقل قول:
منم خودم عربیم ضعیفه ولی میدونم که فوت وفن از پایه توضیح نداده واسه کساییه که خودشون در حد 30 درصد هستن ! اول تویه مقدمشم توضیخ داده !!
ولی به نظز من کتابو کامل بخون !! بعد برو سراغ فوت فن راحت میای بالای 70 درصد !
سلام دوتا سوال داشتم
١ ـ منبع تست هاي لغات ادبيات لغات اخر كتابه يا از متن دروس هم سوال مياد ؟
٢ـ تست هاي آرايه ادبيات از شعر هاي خود كتاب مياد يا خارج از كتاب هم ممكنه ؟
اره همون لغات اخر کتاب رو بخونی خوبه ولی اگه بتونی سبز گاج روهم بگیری حیلی کامل لغات رو تفکیک کرده !نقل قول:
مگه بچه ای کتاب چیه از خارج میای اکثزا از خارج کتاب میاد !:27:
دوست من کتاب چاب نود رو از پست 1165 دانلود کردم اول باید یک فایل نصب کنی بعد دوباره ادبی ریدر رو نصب کنی ساختار موضوعی کتاب امسال 100 درصد مثل پارساله تو پست قبلیم گفتم چگونه تغییر کرده ویرایش جدید در سال 91 اعمال میشه من با توجه به چیزی که دانلود کردم دارم میگمنقل قول:
داداش شرمنده !!دیگه یه اشتباهی شد !! بعدا !! میرم ÷ست رو می حذفم !!
یک سوال اساسی ایاد فیلی بهتره یا فوت و فن!برای اونایی که مبتدی هستن و هیچی از عربی نمی دانند!:13:
کتاب دیفرانسیل تا جایی که چک کردم پس و پیش داشته ولی آن تغییری که حسابان داشته رو ندیدم!در هر صورت مهم اصل مطلب هست و البته برای اون دست که مهم هست متن کتاب خوبه که چاپ جدید رو داشته باشن من هم به راحتی دانلود کردم به وسیله فایلی راه انداز با رمز الله و اکبر 123456:31: بعدشم همونطور که دوستمون گفتن ادوب ریدر ورژن 7 به بالا میشه باز کرد.
باسلامنقل قول:
آره این دوست عزیزمون راس میگه
من رفتم دیدم علاوه بر رمزینه,نوبل و خوشخوانم اومده و روش نوشته بود مطابق با آخرین تغییرات کتاب درسی ولی اصلا تغییری نکرده بودن
دیفرانسیل تغییر خاصی نکرده همونه فکر کنم این بحث تغییر کتابها تا روز کنکور ادامه داشته باشه
خواهشا یک کتاب خوب برای عربی بگید؟؟؟؟؟؟فوت و فن مطمئنید خوبه؟؟