من که نمیدونم این سایت تا چه حد مورد اطمینان هست خود شما اگه با این سایت سر و کار داری چقدر حرفش رو قبول داری ؟نقل قول:
Printable View
من که نمیدونم این سایت تا چه حد مورد اطمینان هست خود شما اگه با این سایت سر و کار داری چقدر حرفش رو قبول داری ؟نقل قول:
بزرگترین کرک کننده بازیهای کامپیوتریه
اما هنوز دیابلو رو کرک نکرده :sq_2:
شنیدم GTA رو تو 7 ساعت کرک کرده
skidrow قوی ترین گروه -- کننده بازیه صد درصد روحرفش میشه حساب کرد.
:31:خدا از دهنتون بشنوه :دی فقط نامردی نکنید هر کی کرک پیدا کرد اینجا هم بزاره :دی
اینو میدونم که بوووووووووووووووووووووووو وق هستن ولی اون سایت رو میگم چقدر مطمئن هست آخه خود skid فکر نمیکنم سایت داشته باشه .نقل قول:
در مورد اطمینان پرسیده شده فقط بازی فیفا 13 رو بدقولی کردن و گر نه تا حالا نشده بازی ای دیرتر از زمان گفته شده کرک بشه البته counter strike و diablo رو هم اضاف کن که تا حالا کرک درست و حسابی نشدن
اما چون این شرکت در مقام مقایسه با ea و بلیزارد کاملا درپیته در نتیجه قفل سختی روش نزاشتن و مطمئنا با توجه به اعلام خودشون شنبه بازی کرک شده موجوده
شنیدم بیلیزارد بهش پول داده که دیابلو رو کرکش نکنه از اون طرف هم فکر کنم گفتن شرکتش ایران رو تحریم کرده دیگه اصلا دیابلو رو نمیبینیم همون استار کرافت می چسبیم راستی میدونی استار کرافت رو میشه تحت شبکه هم بازی کرد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (((حالا جون میده یه تاخیر سفتی بخوره!!!)))نقل قول:
من استارکرافت رو روی سرور بلیزارد بازی می کنم
نسخه اصلی همه بازیهای بلیزارد رو دارم.
خداییش بلیزارد آخرشه
وارکرافت 3 که هیچ - اون از world of warcraft - اونم که دیابلو - استاکرافت هم بزار کنارش
عجب معجونیه
همه بازیهای بلیزارد رو با سوکس و چیز پی ان میشه بازی کرد.
من که به خاطرش ماهی 60 تومن دارم پول وی پی اس میدم
بچه ها کسی عکس برام پیدا نکرد داخلی میخوام 10تن