مطلب خیلی عالی و جدید بود
Printable View
مطلب خیلی عالی و جدید بود
باید کلید F8 رو بزنید
تشکر ، اما از این حرفا گذشته ، جواب نمیده ...نقل قول:
باید کلید F8 رو بزنید
اول ازهمه ویندوزی که روی لپ تاپ داشتین کرک شده بوده یا که اورجینال وقتی که ویندوز اومدین جنیون کنید؟:20:نقل قول:
کرک شده بود ...
اشتباه شما اینجا بوده که بدون اینکه کرک قبلی رو با اون برنامه که داخل اون پست قرارداده بودم پاک کنید اومدین این کرک windows loader یکراست داخل همین ویندوز replace کردین شما در وهله اول باید کرک خودتون آنیستال میکردین بعد اقدام به نصب کرک میکردین.نقل قول:
آخه با RemoveWATv2.2.6.0 اومدم کرک رو پاک کنم اما نه Uninstall و نه Install فعال نبودن.به همین خاطر از Cracke Windowns 7 استفاده کردم ...حالا اشتباه شده درست ؛ چاره چیه ؟و یه چیز دیگه ، من نهایتا دیگه ویندوزم نابود شده ، چرا قبل از ران شدن ویندوز مشکل خودشو نشون میده؟نقل قول:
اشتباه شما اینجا بوده که بدون اینکه کرک قبلی رو با اون برنامه که داخل اون پست قرارداده بودم پاک کنید اومدین این کرک windows loader یکراست داخل همین ویندوز replace کردین شما در وهله اول باید کرک خودتون آنیستال میکردین بعد اقدام به نصب کرک میکردین.
این کارو بکنم ؟؟نقل قول:
Is Windows failing to boot after you installed the loader? Just do the following.* Boot up the PC from your Windows installation disk* Select the "Repair your computer" option* Select "Command Prompt"* Input "bootsect.exe /nt60 SYS /force" (without quotes)* Restart the PCNote: If the above doesn't fix your boot issue then use the command "bootsect.exe /nt60 ALL /force" instead. Just make sure you remove all USB flash drives before you use the command.
نقل قول:
لینک دوم مشکل داره . لطفا درستش کنید
اگر سیستم شما بصورت بوت بالا میاد داخل این فایل متنی نوشته شده dvd ویندوز داخل دستگاه بزارین بعدشم بصورت بوت بالا بیاین تو صفحه اول گزینه next بزنید داخل صفحه دوم از اون پایین گزینه repair your computer انتخاب کنید همینطوری next بزنید تا به صفحه system recovery options برسین اونجا گزینه command prompet انتخاب کنید بعدشم این دستور bootsect.exe /nt60 SYS /force تایپ اینتر کنید بعد سیستم ریستارت کنید بالا اومد باز طبق همون روش بالا بیاین اینسری این دستور bootsect.exe /nt60 ALL /force وارد اینتر کنید قبلشم اگر فلش به سیستم وصله خارج کنید اخر سرم که دستور وارد سیستم ریستارت کنید اگر بازم با این روش بالا درست نشد تو همون صفحه system recovery options گزینه startup repaire انتخاب کنید اگرکه بازم فیکس نشد گزینه system restore رو انتخاب ویندوز به قبل ازاینکه کرک کنید رستور کنید.نقل قول: