hp 6070نقل قول:
hp 6090
البته قیمتشون ١٣٠٠ و ١٦٠٠ هست ولی تا حالا که متوجه شدم کانفیگشون عالیه . I7 , 6770 کارت گرافیکش . باطری هم ٤ ساعت شارژ داره
Printable View
hp 6070نقل قول:
hp 6090
البته قیمتشون ١٣٠٠ و ١٦٠٠ هست ولی تا حالا که متوجه شدم کانفیگشون عالیه . I7 , 6770 کارت گرافیکش . باطری هم ٤ ساعت شارژ داره
1-دوستان بعد از عوض کردن ویندوز لازم نیست بایوس رو دوباره نصب کنیم درسته؟
2- دوربین5742 چه جوری کار میکنه؟فقط تو محیط وب؟
3- نمره ای که ویندوز 7 به لب تابتون میده چنده؟من ویندوز7 32 بیتی ریختم داد4/6.و 64 بیتی ریختم با اینکه رم از 2 شد 4 ولی نمره شد4/5.:13:(البته رم 4 هم نشد .شد3/7)
کسی از این سردر نمیاره؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید....نقل قول:
عزیز نمرات هر قطع رو جداگانه در 32 و 64 بنویسنقل قول:
بعد از نمره دهی هم اون گزینه پرین رو بزنین مشخصات ریزتر به دست میاد مثلا اینکه ویندوز آ ارو رو با اینتل اندازه گرفته یا انویدیا
والله برو حال کن همه 64 بیتی ها با 4 گیگ رم نمره شون 5.9 شده!برای شما چی جوری
راستی مای کامپیوتر رو کلیک راست کن نگاه کن چقد از رم رو میزنه یوزیبل
ببینم کانفیگ شما i5 بود چند گرفتید و اینکه اپتیموس دو کارت گرافیکی و یو ای بی تری هم داره چون بین علما اختلاف افتاده و میگن 5750 و 4750 هایی هست که یا اپتیموس ندارن یا یو ای بی تری!!!!!نقل قول:
تو خود فروم سایت سازگار مطرحش کن.نقل قول:
اگه بتونی زنگم بزنی خیلی بهتره چون جواب سوالتو 3 الی 4 روز بعد میدن.کد:http://www.emtedad-sazgar.com/forum/
مِستِرمَزمَمفی جان آقا اون درایور های ایکس پی که پیدا کرده بودی همشون مال 7 بودن:( مِستِرمَزمَمفی جان چرا سایت nvidia باز نمیشه تحریم شدیم رفت؟ خواستم دونه دونه از سایت های اصلیش دانلود کنم دیدم راه نمیده آقا من ایکس پی نصب کردم رو سیستم در حد پنتیوم 233 سرعتش اومد پایی صفحه هارو نمیبنده یا اگه میبنده جاشون رو صفحه میمونه و.... بنظرتون مشکل از چیشه؟
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
احتمالآ 3 تا لپ تاپ عاشق هم شدن اینجوری باهم ارتباط برقرار میکنن:40::40::11:نقل قول:
احتمالآ شما 3 نفر دارین از یه نرم افزار خاص استفاده میکنین مثلآ یه سی دی برنامه که هر 3 تا تون از روش رایت کردین یا یه همچین چیزیبگرد ببین چه برنامه مشترکی رو باهم استفاده میکنین که میکروفن رو باز میکنه
دوستان این نمره ای که ویندوز 64 بیتی من به سیستم من داده به نظر شما چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من نمره ای که به رم من میده همون 5/9 هست.منظورم این بود که تو32 بی تی با این که رم2gig بود امتیاز کلی سیستم 4/6 بود ولی تو 64 بی تی با اینکه رم 3/7 gig هست امتیاز کلی سیستم 4/5 هست.نقل قول:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
اقا تمام مشخصات من مثل شماست فقط گرافیکم 4/5 هستش( همونی که مال شما5/7 هست)و به خاطر همین نمره ی کلی من شده 4/5:41:نقل قول:
یعنی چرا اخه؟
دوست عزیز من خیلی دنبال این "چرا" ها گشتم و آخر به این نتیجه رسیدم که rate ویندوز معتبر نیست.(تجربه ی 1 ماهم بود پس دیگه دنبالش نگرد)نقل قول: