سلام
واقعا زیباست و سلیقه به خرج دادی
تا حالا چقدر هزینه کردی؟ منظورم ریز هزینه هاست
من خودم تا حالا نزدیک 175 خرج کردم که فقط 15-20 تومنش پول گیاه و ماهی بود.
دو سه روز راه افتاده به زودی عکس میذارم
Printable View
سلام
واقعا زیباست و سلیقه به خرج دادی
تا حالا چقدر هزینه کردی؟ منظورم ریز هزینه هاست
من خودم تا حالا نزدیک 175 خرج کردم که فقط 15-20 تومنش پول گیاه و ماهی بود.
دو سه روز راه افتاده به زودی عکس میذارم
سلام.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کف بر شدیم !! عــــــــــالیه.. خیلی سلیقه دارین واقعا.. :10:
متاسفانه الان که من میخوام آک جمع کنم همه چیز گرون شده ، یکی برای دوستم گرفتم شیشه با این ابعاد : 70*30*40
فقط شیشه شد 25000 تومن !! درصورتی که حدوده سه چهار سال پیش همینو با 12000 تومن جمع کردیم..
سایزی که خودم مد نظر دارم هم که 2 متری هستش که خدا داند چقدر آب میخوره واسه من ، فعلا دست نگه داشتم ببینم چی میشه. اینطوری که فهمیدم 250 تومن فقط شیشه و لوازم میشه.. :(
راستی یکی از دوستام یه آروانا 30 سانتی داره تنهاس چقدر می ارزه ؟ خودش نظرش توی مایه های 40 ایناس :18:
درودنقل قول:
یعنی واسه ما نیست؟!:13:
آک زیبایی داره چرخش برات بچرخه همه چی مرتبه، اگه یکم از اون مرتبی درش بیاری حالت طبیعی تر به خودش نمیگیره؟
:46:
درود،نقل قول:
به نظر من خورد خورد وسایلشو بگیر تو این مملکت هیچی ارزون نمیشه
150*45*60 حدود 120-130 !نقل قول:
آرواناش تمیز باشه! خوردگی و خط و....!! نداشته باشه ، کفش هم آفتابـــ...!!! :31:
از شوخی گذشته دیگه آروانا مسه قبل نیست که خیلی ارزش داشته باشه، نکه بی ارزش باشه.. :19:
آروانای 40 سانتی خودم رو 35 بیشتر نمیدن حالا در صورتی که در مقایسه با چهار تا آروانای دیگه که تو مغازه هست به گفته بقیه :
سرحال تر و سالم تر و هرتز و کنتراست رنگ هاش!! هم طبیعی تره (بخاطر حفظ کیفیت آب و زندگی در پر قو!! غذا هم که فقط غذای آماده خوردن ایشون) :5:
- :10:
دکتر مگه شیشه ده میل گرفتی که اینقدر شد؟
اینجا اکواریوم تو سایز 70*40*30 درمیاد 13 تومن
ارواناش سیلوره یا کوتوله؟
نقل قول:
الان اولشه اینطوریه یه مدت که بگذره گیاه ها رشد میکنن مثل جنگل میشه.
سلام چطوری ؟ :دینقل قول:
شیشه ی 6 میل بود تازه !! نمیدونم والله دقیقا همین هفته ی پیش سفارش دادیم درست کرد.
آروانا سیلوره.. اندازه هم گفتم 30 سانتی هست. سرحال ( بدون رنگ !! اصطلاحات ماشینی :دی ) !!!
موفق باشید:40:
سلام،
ممنون از لطف دوستان،اینطوری ها که میگید نیس دیگه.. :)
وسایلش حدود 850 در اومد و کل گیاه ها هم 120 شد.
شرمنده،واسه دوستای جدیدم هم هست.قربان شما.
یه مقدار حجمشون بیشتر بشه،اون موقع درستش میکنم.
ممنون.
:31: چی ساختی آخه شلوغ شده ... هارمونی نداره ...نقل قول:
* گفتیم یچیز برعکس بقیه بگیم !!!! :31:
...
قشنگ شده ... ولی میتونستی با این هزینه ای که کردی بترکونیش ...
البته از یه بعد دیگه بهش نیگاه کنی الان یه کلکسیون متنوع داری که زیبایی خاصی داره .
بی صبرانه منتظر رشد اون کوچولوهام !
سلام
محمد رضا داداش داغونم کردی با تانک جدیدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
مردم تانک دارن ماهم تانک داریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
از تانک قبلیت کپی کردم ولی از این یکی 100 سال دیگه هم نمیتنم کپی کنم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
به امید سرسبزتر شدن جنگله خوشگلت.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
با احترام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلامی دوباره...:31:
از اونجا که من آکواریوم بسیار بزرگ و زیبا با ماهی های فراوان و متنوع دارم گفتم دوباره بعد از مدتی یه چند تا عکس نوستالژیک بزاریم دور همی ببینیم..:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]