حالا این پچ ها چی هست . مخصوصا اون دوربین و گرافیک . از کجا میشه گرفت ؟ اسمشون چیه ؟نقل قول:
Printable View
حالا این پچ ها چی هست . مخصوصا اون دوربین و گرافیک . از کجا میشه گرفت ؟ اسمشون چیه ؟نقل قول:
یک سر به سایت Moddingway.com بزن تمام پچهاییکه بیادرو میزاره هم فیفا هم پیس و هم nba .نقل قول:
سلام دکتر آرمین عزیزم دی:نقل قول:
---
1 از همون اول اینطوری میشه
2 ویندوز تازه عوض شده
3 بعید میدونم همچین مشکلی باشه
4 این ارور رو هم تا حالا من ندیدم
---
دوباره اینیستال کنم درست میشه؟
خوب محمد فقط یه بار اتفاق افتاده یا نه ؟اگه یه باره که مشککل از بالا اومدنه اگه نه که حتما یه بار PC تو اسکن کن ویروسی نبود دوباره بازیو نصب کن ببین چی میشه ، اگه هم نشد که دیگه مریض از دست دستگاه ها رو باید خاموش کنیم!دی:نقل قول:
سلام دکتر آرمین عزیزم دی:
---
1 از همون اول اینطوری میشه
2 ویندوز تازه عوض شده
3 بعید میدونم همچین مشکلی باشه
4 این ارور رو هم تا حالا من ندیدم
---
دوباره اینیستال کنم درست میشه؟
+
دوستانی که روی کنسول هم بازی می کنن دقت کردن تعداد فریم های نسخه PC چقدر بیشتره ! بازی بسیار روون تر از کنسول اجرا میشه
آقا من يه سوال دارم ، اين فيفا 11 PC همون فيفا 11 كنسوله ديگه ، منظورم اينه كه گرافيكش و سبك بازي هيچ فرقي ندارن كه؟
سيسيتم اين بازي رو ميكشه :
- سي پي يو 3.4
- گرافيك 9400 gt
-رم 2
اين كه شد دو تا سوال:31:
انتظار زیادی نباید داشته باشی با این سیستم !نقل قول:
دوستان واسه بازی آنلاین بعصی ها مشکل مودم داشتن. یعنی با دستکاری مودمشون مشکل تایم اوت حل میشد. عکس راهنماشو من تو این تاپیک دیده بودم ولی الان هر چی می گردم نمی تونم پیدا کنم.. اگه لینکشو بدین ممنون میشم..
نقل قول:
:41:
حالا جواب سوال اول چي ميشه؟
فیفا ۱۱ کامپیوتر همون فیفا ۱۰ کنسول هست که آپدیت شده و باگاش برطرف شده . شما میتونی فیفا ۱۰.۵ حسابش کنی :31:
.
راستی چجوری میتونم با کیبورد برم توی مسیر زیر
My FIFA 11 >> Settings >> Controller Settings
میگه با Controller Device ای که میخوای بازی کنی بیا تو . من تا امروز با کنترلر بازی میکردم و حالا میخوام با کیبرد بازی نمیزاره .