دوست عزیز اصلا گول پشتیبانی رو نخور. دروغه . من امروز مرکز 19 دی بودم. مسوول فروش گفت هر اپراتوری به شما میگه محدود نکردیم دروغه ، رو 256 بستن. فعلا هم همینه و هیچ تغییری ندارن. شرکت سپنتا داره بی مزه بازی درمیاره و دروغ میگه !!!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اصلا گول پشتیبانی رو نخور. دروغه . من امروز مرکز 19 دی بودم. مسوول فروش گفت هر اپراتوری به شما میگه محدود نکردیم دروغه ، رو 256 بستن. فعلا هم همینه و هیچ تغییری ندارن. شرکت سپنتا داره بی مزه بازی درمیاره و دروغ میگه !!!نقل قول:
این 2020 میگه فیبرنوری ها رو روی 5 مگ و 10 مگ نمی بندیم. این قضیش چیه؟ چرا نمی بندن؟
دلیلشون اینه خط فیبر نوری ها نمیکشه و نویز دارن!:n02:نقل قول:
رفیقم خطش فیبرنوری هست رو 2مگ بستن براش...
تو مخابرات قم از این چیزای عجیب زیاد میبینی.:n09:
شما اینجا نویز می بینینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا من از ای دی اس ال شانس نیوردم
توی تهران که خطم مسی بود دو مگ رو زورکی می کشید حالا که اینجا تا 27 مگ می کشه مخابرات میگه بیشتر نمیشه. 4 جی هم از دیروز تا به حالا توی پردیسان قطعه:n13::n13:
فکر کنم نیاز به تجیهیزات خاصی داره که مخابرات عقب مونده قم پیگیر این چیزا نمیشهنقل قول:
الان تایپک اصفهان نگاه کنید مخابراتشون تجهیزاتش رو ارتقا داره میده و فیبر روی 10 مگ میبنده
اگر حوصله داری 50 تومن بده و یک خط جدید بگیر و خیال خودت راحت کن
خوب مگه جدیده رو سیم مسی میدن؟نقل قول:
دقیق نمیدونم زنگ بزن مرکز مخابرات خودتون بپرس که خط جدید بخوایی مسی هست یا فیبرنقل قول:
ولی چند نفز که میشناختم فیبر داشتند خط جدید گرفتند مشکل حل شده بود
راهی هست که محدودیت شبانه رو بشه برداشت؟
مخابرات هم داخلی رو میبنده و هم خارجی رو برای همین نمیشه دورش زدنقل قول:
کسایی که دنبال شبانه رایگان هستند برن عصرتلکام حداقل سرعت تا 6 مگ باز میزاره و محدود هم نمیکنه
در ضمن سرورای داخلی رو نیم بها حساب میکنه
سلام دانلود شبانه مخابرات اونجور که پشتیبانی گفت روی 30 کیلو بایت هست و بیشتر نمیشود یک ماهه بیشتر اینطوره
خالی کنم بهتره بنظرتون عصر تلکام خوبه شبانش