آدم به این اعتماد به نفس حسودیش میشه :دینقل قول:
....
ولی این آرسنال امسال عجب تیم عجیبیه ... ویلا و من سیتی رو بیرون از خونه می بره ولی تو امیریتس امتیاز از دست میده
Printable View
آدم به این اعتماد به نفس حسودیش میشه :دینقل قول:
....
ولی این آرسنال امسال عجب تیم عجیبیه ... ویلا و من سیتی رو بیرون از خونه می بره ولی تو امیریتس امتیاز از دست میده
تا بیاد اون روز برسه، فکر کنم منچستر بار قهرمانی این فصلشو بسته :31:نقل قول:
به امید برد دندون شکن چلسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان رقیبای چلسی باید برن حال کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون دو سه تا بازیکنای کلیدی چلسی چند تا بازیه نیستن. اونا برگردن دوران خوشی تیمای دیگه تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا بچه ها!:18: ماشالا برباتوف:40:
تبریک به همه من یونایتدی های گل! تفاضل گلمون هم با چلسی (پیش از بازیش) یکی شد...!
تساوی سیتی هم حال داد!:21: ولی اصلا فکر نمی کردم آرسنال با اختلاف دو گل ویلا رو ببره!!
امیدوارم روند مثبتمون تا قبل از بازی آرسنال و تیم چلسی حفظ بشه (بوگو ایشالا!)...:10:
یاعلی:11:
ایشالا....ماشالا منچستر.....نقل قول:
امیدوارم روند مثبتمون تا قبل از بازی آرسنال و تیم چلسی حفظ بشه (بوگو ایشالا!)... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقه 6 نیو کاسل گل برتری رو میزنه
واسه دقایقی لذتتتتتتتتت میبریم
:31::31::31::31:
به به بازیو داری میده؟! فکر کنم بعد از یه قرن یه بازی چلسی رو تی وی داره نشون میده :31:
ایشالا چلسی هم 4 تا گل بزنه که همه با هم لذت ببریم :10:نقل قول:
دقیقه 6 نیو کاسل گل برتری رو میزنه
واسه دقایقی لذتتتتتتتتت میبریم
یکی از 4 تا گلی که قراره چلسی بزنه رو سالومون کالو زد.:31: ببینیم تو نیمه ی دوم 3 تا گل دیگه رو چه کسایی میزنن:27:نقل قول:
چرا کول رو هو می کنن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب!:31: صدر نشینی مون مبارک!:10:
منم تبریک میگم :40:
به امید تداومش