این کار رو چطوری انجام میدید؟نقل قول:
امشب تست میکنم ببینم میشه تا ساعت 10 کانت نگه داشت یا نه .
Printable View
این کار رو چطوری انجام میدید؟نقل قول:
امشب تست میکنم ببینم میشه تا ساعت 10 کانت نگه داشت یا نه .
اینترنت را قطه نکنید بعد از ساعت 7 و 45 . خودش تا ساعت 12 حتی 1 هم وصل خواهد بود . برای من تا شب وصل بود . باورتون نمیشه . اما با سرعت 16 .
یه سئوال از اونایی که شبانه اونا تا بعد از زمان اصلی هم وصله
شما درخواست مک آدرس که تو سایت صبانت هست رو براشون فرستادید؟
ولی برای من همیشه خودش سر ساعت 7:45 قطع میشه!!!نقل قول:
عرض کردم.
شانسیه. واسه منم تا 2شب پیش خودش قطع میشد. اما از دیشب یه دفعه زد به سرش و این دو شب قطع نشده. هیچ کار خاصی نیست که انجام بدین. فقط دیسکانکت نکنید.
جالب اینه من حتی ساعت 7:05 هم دیسکانکت کردم (واسه امتحان) دوباره وصل شد.
معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن که یه طرف اصلا نت نداره و یه طرفه دیگه اینجوری :21:نقل قول:
فقط میدونم هر غلطی که اینا بکنن به ضرر مردم و به نفع خودشون تموم میشه.نقل قول:
خوب دیگه الان 2 هفته هم کامل شد و اون دوستانی که میگفتن صبر کنید درست میشه فکر کنم به این نتیجه رسیدن که قرار نیست درست بشه
حیف من سر دو راهی گیر کردم و وضعیتم هنوز معلوم نیست وگرنه همین امروز از صبا بیرون میومدم
احتمالا هم در پایان قراردادم برم شاتل.هر چی باشه از این 1 دقیقه قطع کردن که بدتر نیست
هر کی مخابرات منطقشون میده نگیره بره صبا اشتباه کرده
مخابرات بهتهر
مال منم هفته پیش اینجوری بود و قطع نمیشد. روزی 8 گیگ دانلود میکردم (با سرعت 120k)!!! ولی الان دیگه فکر نکنم بخواد درست بشه
من فکر میکنم اون دوستان هم که اینترنتشون خوبه موقتی باشه(البته خدا نکته، همین که بعضی از دوستان هم راضی باشن خودش خیلیه)
اینا سرعت شبانه رو در حد استاندارد خودش یعنی 16 قرار دادن که دیگه هیچ حق اعتراضی هم نداشته باشیم!!!
به نظر من بهترین راه بیرون اومدن از صبانته.
من اینجور که تو فروم پارس آنلاین خوندم انگار اونجا اوضاع بهتره.
اگه از دوستان کسی داره یه توضیح بده ببینیم چطوریاست؟