اولین بار بود که قطعی داشت مخابرات . الان همه چیز مرتبه
Printable View
اولین بار بود که قطعی داشت مخابرات . الان همه چیز مرتبه
holyboy شما فکر کنم اینترنت ازحسابگر گرفتی حدود 7-8 ماه پیش که من از حسابگر اینترنت داشتم قطعی داشت! بعد با پشتیبانی تماس میگیرفتم مشغول بود تا موقعی که درستش بکنن !! 2 روزم میشد ! جوابگو بودنش با بوق تلفن بود !!! اینا بجز مواردی بود که می گفتن از مخابرات مشکل هست از این حرف ها ! این بحث 1 ماه 2 ماه نیست من بیشتر از یک سال مشترکشان بودم !
دوستان مخابراتی مشکل قطعی خوب رفع شد ولی سرعت دانلود من افت پیدا کرده سرعت سما تغییری نکرده ؟
دو روز قطعی؟فکر کنم بد شانس بودی چون من نیم ساعت قطع باشه شده برم در شرکت درستش می کنمنقل قول:
اما تا اونجا که میدونم سرعت همه نه فقط مخابرات کمه خود من یا یکی از دوستان که از صبانت داره سرعتش خیلی پایین بود.لابد مثل اون قضیه کابل های اینترنت رو کوسه خورده که اینطور شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شمام زیاد dc میشین الان؟؟؟
من dc ندارم :5:نقل قول:
نه از ظهر قطعی نداشتمنقل قول:
اما سرعتم 1/3 قبله:41:
مشکل کلیه از ISP خاصی نیست
من مشکل خاصی زیاد ندارم
فقط این قطعی اعصابم رو خراب کرد
الان هم پینگ یه خورده زیاد شده و با یه سری برنامه خاص هم مشکل پیدا کرده!!!
ولی سرعت هیچ تغییر چندانی نکرده!
من که از پارس اینترنت دارم توی این سه ماه یک بار اون هم برای دو ساعت قطع شد.یه بار هم نیم ساعت :31: 8 ساعت خیلی ستمهنقل قول:
حالا عیبی هم نداره.تو این چندروزه من هم باید برم سی متری نامه جمع آوری پارس رو بگیرم.من هم میام مخابرات بدبخت میشم :19:
ولی من اگه توی اولین ماه قطعیش به دوبار برسه برمیگردم از پارس آنلاین میگیرم.جدا از دانلود من کانالها رو زیاد نگاه میکنم.مخصوصا بازیهای لیگ انگلیس رو چند ساله که درست و حسابی میبینم.کافیه یک بار ببینم وسط بازی قطع بشه همون روز میرم نامه جمع آوری میگیرم و میام تو این تاپیک حیثیت مخابرات رو لکه دار میکنم :31: با حسابگر که چیزی به اسم سیسیکم وجود نداره.ولی الان من با همین اشتراک میام 6 ساعت مثلا شبکه premier league hd رو میبینم یه دونه فریز هم نداره.از نظر تایم اوت هیچ موردی نداره فقط حجمش گرونه.ای هواااااااااااااااااااااار .. ای امااااااااااااااااااااااا اان :31:
پارس آنلاین خوبه.پس تو هم نمک گیر مخابرات شدی فکر نکنم با مخابرات بتونی به راحتی آنلاین بازی ببینی چون سرعتش واقعیه:31:نقل قول:
من فعلا میترسم بیام مخابرات 12تا8صبح موقع انتخاب واحد دانشگاه قطع شه باید به جای واحدای دانشگاهی پرورش بوقلمون بگیرم
وضع پینگ چند روزه خراب شده ، همون پارس آنلاین بمون :31:نقل قول: