کسی جواب نمیده؟:41:نقل قول:
Printable View
کسی جواب نمیده؟:41:نقل قول:
اگه اشتباه نکنم شما دنبال micheletto هستید؟نقل قول:
اونجا هم شما وقتی دنبال اون میرید که میره سراغ یک سری از نگهبان ها و لباس بهشون میده تا بیان و توی تئاتر نقش بازی کنند که شما فقط پیداشون میکنید و به شاگرداتون دستور کشتنشون رو میدید تا جایی که micheletto وارد اون صحنه تئاتر بسیار بزرگ میشه که شما باید از برج بالا برید تا به اون علامت ضربدر برسید و اون علامت ضربدر روی زمین نیست...
حالا من خودم یه سوال دارم از بروبچ کسایی که تمام puzzle هارو حل کردن, آیا بعد از اینکه شما subject 16 رو دیدید از animus اومدید بیرون بازی اینقدر با bug شد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این همون Restart Memory حساب میشه . میخوام از اونجا که ماموریت رو اومدم (یعنی چک پوینت) بیاد و Full باشه . مثلا یک بار یک ماموریت 15 دقیقه طول کشید اخرش fail شدم . حالا باید 15 دقیقه دوباره برم ؟نقل قول:
راستی این Artifact های توی ویلا رو اگه همشونو پیدا کنی جایزه ای چیزی نداره ؟
سلام دوستان
ابتدای سکانس 7 پس از اینکه باید دنبال یه نفر که سوار اسب بود میرفتم و چند جا هم باید با سربازهای بورجیا درگیر میشدیم به یه جا رسیدم که با علامت تعجب نشون داده ولی اونجا که میرم هیچ اتفاقی نمیفته <>فقط علامت یه برج میاد پایین که زیرش یه چیزهایی نوشته چه جوری باید رد شم اینجا رو؟
رو صفحه یه چیزایی در مورد 4 اساسین مینویسه چه جوری باید اساسین جمع کنم و چه جوری باید بفرستمشون ماموریت؟
خب اون قسمت بعد از آخرین دیدار با سربازها و پس از کشتن اونها فکر کنم میره به طرف چندتا خونه اونجا باید اونو بکشید...
میخواین سیوتون رو بزارید ردش کنم
یعنی اینکه شما اصلا assassin تربیت نکردین؟:18:نقل قول:
شما چجوری بازی کردید؟:18:
همینجوری راه افتادید هر جا علامت تعجب دیدید رفتید اونجا؟:27::18:
شما باید اول بازی درست بفهمید و درست انجام بدید!!!:10:
الان تمام کاری که شما میتونید بکنید اینه که از اون memory بیاین بیرون و اونرو انجام ندید...
شاید بعدا که شاگرداتون رو تربیت کردید برید memory رو restart کنید...
خوب شما باید برید یه guide گیر بیارید که همه بازی رو واستون توضیح بده...
کسی جواب این سوالامو نداره؟:13:نقل قول:
شما باید یه تعدادی اساسین تربیت کنید و بعدش توی این ماموریت اون ها رو برای کشتن افرادی که اون اسب سوار باهاشون صحبت می کنه بفرستید. بعدش این اساسین ها لباس کسایی که کشتن رو می پوشن و در آخر ماموریت با سریازان بورجیا درگیر میشن.نقل قول:
اگه تربیتشون نکردید اول یه تعدادی از اون ها رو تربیت کنید و بعدش مموری رو دوباره بازی کنید
یه ابهامی واسه من ایجاد شده؛
دزموند و گروه چطور اومدن به ویلا؟ وقراره که انیموسرو همونجا مستقر کنن. (اصلن دلیل این کار چیه؟) یعنی ویلا بازسازی شده؟
همون جایی که دزموند روحهای افراد رو میبینه؛ ازجمله روح اتزیو و خانوادش! که درحال فرار از داخل تونل هستند.
- آهان! پس منظور چک پوینت ها بود... نه. اونطوری نمیشه.نقل قول:
- فقط یه اچیومنت یا تروفی رو میده.
لوسی دلیل اومدن به ویلا رو اینطوری عنوان میکنه: اینجا آخرین مکان امنمون تو ایتالیاست. مشخصه که تمپلار ها حواسشون به مرزه.نقل قول:
نکته: مخفیگاهی که دزموند و بقیه در بازی قبل در اون حضور داشتن به همراه اون آزمایشگاه آبسترگو بازی اول هر دو مکانشون تو ایتالیاست. ( به نظر رم) تو پارکینگ آبستروگو شما اسامی ایتالیایی رو به خوبی میتونین ببینین.