کلا اگه Need for Speed MW + Need for Speed Hot Pursuit رو با هم قاطی کنن یه کمی هم GTA اضافه کنن خیلی محشر میشه خداییش :31::31::31::31:
Printable View
کلا اگه Need for Speed MW + Need for Speed Hot Pursuit رو با هم قاطی کنن یه کمی هم GTA اضافه کنن خیلی محشر میشه خداییش :31::31::31::31:
اگه میخواین همرو طلا بگیرید . باید تو پیچا فقط از ترمز دستی استفاده کنید. من که اینجوری تو 90 درصد مسابقه ها طلا میگیرم . اصلا سخت نیستنقل قول:
نسخه گلوب چیه متوجه نشدم:9:نقل قول:
اون نسخه ، نسخه گلوب هست .
یعنی فقط کیفیت دموها کم شده؟نقل قول:
تنها فرقش اینه که کیفیت فیلمهای موجود دربازی بسیار پایین اومده و البته مولتی پلیر هم نداره. ولی همه چیزش مثل گرافیک وماشینها و... مثل نسخه 8 گیگی هست
گرافیک یا چیزای دیگه چطور اصلا کم نشده؟
میخوام دانلودش کنم.
ممنون:11:
دوستان نسخه 2.65 گیگ رو دارم میگم که اگه مشکلی نداره اینو دانلودش کنم؟
اینم لینکشه:
لطفا اگه کسی میشناسه کمکم کنهکد:http://www.download4pc.ir/1389/09/download-need-for-speed-hot-pursuit
:11:
این آیتم بازی فوق العاده نفس گیر و سخت برنامه ریزی شده!!!البته کمی هم خسته کننده میشه بعد طی کردن مسیر که اینم دلایل خودش رو داره(نبود ترافیک..نبود شهر...و...)نقل قول:
Rapid Response
یه خوبی بازی که من همیشه بهش دقت میکردم اینه که ماشینایی که به عنوان ماشین عادی ساخته شدن ماشین های گمنامی نیستند و تو سری های nfs قبلا بودن و آرم شرکت هاشون روشه و خیلی خوب طراحی شدن
یعنی مثل قبل فقط یه چهارتا مکعب نبود که رو هم سوار کنن بگن ماشین:دی
صحبت از Rapid Response شد
به نظر من خیلی خیلی سخت و خوبه و اینکه ترافیک هم توش زیاده و خوب میشه توش لایی کشید
مسیرهاش اکثرا سخت و پر پیچ و خمه و گاهی اوقات التماس میکنی که بتونی به roadblock برسی:دی
دوستان" راهی برای آنلاین بازی کردن وجود داره؟
باید شماره سریال اصل رو از سایتنقل قول:
.کامکد:www.game-ir
بخری با قیمت 27500
شما دوست عزیز اگه multiplayer این بازی رو بازی کنی میفهمی که بازی خیلی عالی کار شدهنقل قول:
بعدش اگه بازیو تموم کنی مولتیش تموم شدنی نیست اصلا آدم خسته نمیشه
MW تنها چیز جدیدی که داشت داستان بود
اولش با اون Razor اومدیم مسابقه دادیم بعد ماشین BMW M3 GTR ازمون گرفت تا آخرش دیگه فیلمی که ندیدیم
بعدش که نوبت به Rozor رسید اون موقع یه فیلمی گذاشت
بعدش چرا از undercover کسی تعریفی نمی کنه هم داستان داشت هم اسپرت؟؟؟
دوستان این پیغام قضیش چیه من که بازی رو تا آخر نرفتم؟
چه چیزهایی باز میشه؟ ترجمش رو خوب بلد نیستم نوشته شما الان دسترسی دارید به همه ...
قسمت دزد رو فقط 3 مرحلش رو رفتم و هنوز از قسمت پلیس هم 1 مرحله مونده پس این پیغام چیه داستانش؟
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امکان داره پس از یه مدتی این بازی رو بدون سریال بشه آنلاین بازی کرد؟یعنی با نسخه کپی
اگه امکانش نیست چقدر طول میکشه تا سریال بازی به حداقل 5 تومن برسه؟