مخابرات قطعی زیاد داره :) من 512 نامحدود دارم ازش
Printable View
مخابرات قطعی زیاد داره :) من 512 نامحدود دارم ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 محدود آسیاتک ساعت 14.17
سرعت آپلود خیلی افتضاحه
من از مخابراتADSL بگیرم؟ خوبه؟
مثل خیلی از isp ها در ایران شانسیه ولی جدیدا من از 2 نفر پرسیدم راضی بودن :n13:نقل قول:
اینو تو یه صفحه دیگه نوشتم گفتم واسه شم هم بزارم
نقل قول:
دوست عزیز از طرف یک نفر که سرویس محدود(تازه محدود ها نور چشمی هم هستن) پارس انلاین داره توصیه میکنم که گول این پارس افلاین رو نخورید .اولا واسه ما که رو 4 مگ بسته نصف اون سرعت را بت نمیده .(512 نامحدود در دوره منصفانه رو 2 مگ است)با speedtest هم 4 مگ معمولا رو 200 نشون میده که تو صفحه adsl کرمان لینک هاش هست که باید 450 باشه .تغییرات سرعت زیاد داره چون تامین کننده اینترنت چند سازمان دولتی هست ( پارتی کلفت این کلاهبردار) صبح ها تا 4 سرعتش کمتر هست .بعد از ظهر هم که ماشالله تعداد کاربراش زیاد میشه شب هم که خلوت میشه تازه شبانش شروع میشه که اونم فاجعست.مخابرات اگر 2 مگ نامحدود با 74 تومن حتی اگر بجای 240 سرعت 100 هم بده باز بهتر از اینه که 90 تومن بدی سرعت 60 بگیری.تازه اگر اهل دانلود باشی سریعا دوره مصرف منصفانت را تموم میکنی که احتمالا هستی که نامحدود میخوای.حتی اگه با مخابرات حال نمیکنی اسیاتک طلایی واسه شما که توان 90 تومن در ماه را داری به مراتب بهتر است(.البته در وضعیت جدید تعرف و سرعت اسیاتک تحقیق کن )
منظورت اینه https بزاریم اول دامنه؟نقل قول:
اره اینطوری که می دونم
2 mb نامحدود 74 تومن؟!!!نقل قول:
سرعتش چند اونوقت حدودا؟
راهی هست بشه فهمید جای خالی برای خط من داره یانه؟
من با سا کس به هیچ وجه نمیتونم وارد ف ی س بوک و یو ت یوپ شم با این ترفندهای که تو خیلی سایت ها نوشتن هم نشد فعلا باید با فری گ ی ت زغالی ساخت عمر س اک س هم بسر اومدهنقل قول:
الان با vp n ها که پورت l2tp دارن راحت وصل میشه....
سلام بر بچه های گل کرمونی
خواستم باهاتون مشورت کنم من از دیده بان نت سرویس میگیرم میخوام یک ماه نامحدود بگیرم میخوام فیلم دانلود کنم به نطرتون کدومش بهتره
1_سرعت512 با ضریب اشتراک 1به 10قیمت22500
2_سرعت256باضریب اشتراک 1به4قیمت 33000
در کل محدود بهتره یانامحدود؟
اگه بخوام ازمخابرات بگیرم چقدر طول میکشه تابشرکتو تغییر بدن بتونم وصل شم ؟میشه قبل از عیدی این کارو کرد؟
مشکلی نداره ! باز میکنه البته باید فایر فاکس داشته باشی ... اگه نتونستی آی دی منو ادد کن راهنماییت کنمنقل قول:
البته L2tp هم وصله الان ...