اگر لپ تاپ شما چنین صدایی نده من گردنم رو میزنم! بیخودی حرف محال نزنید. باز هم میگم شما نمیشنوید نه اینکه نمیده این همه آدم اینجا دارن میگن صدا میده نکنه هیچ کدوم هیچی حالیشون نیست؟؟
در ضمن نه این لپتاپ بلکه بیشتر لپ تاپهای مارک دیگه هم اکثرا این صدا رو میدن...
بحث در این مورد مسئله مسلم بیخودیه دیگه ادامه نمیدم...
در مودر بازی هم قرارمون نبود رزولوشن رو بیاریم کمی پایین. اگر هم منظورتون این بوده لطفا به جای بالا بردن توقع دیگران همون اول بگید "اگر رزولوشن رو بیاریم پایین تر" که کسی میخونه بفهمه ! شاید یکی نخواد حتی یک درجه رزولوشن رو بیاره پایین! اینجوری توقعش میره بالا و بعد میبینه اشتباه کرده...
در مودر کرک شاید در بعضی بازیها مربوط به کرک هم بشه اما در 95 درصدشون هیچ ربطی به کرک نداره. فقط قضیه لود کردن اطلاعات هست که می تونه به خیلی دلایل منجمله هارد و کارت گرافیک و رم و حتی ضعف در برنامه نویسی بازی ... بستگی داشته باشه. اما با توجه به قدرت کارت گرافیک این لپ تاپ به نظر شخص خود من بیشتر مربوط به سرعت بارگذاری از روی هارد هست...
دوست عزیز من خودم ناظر ارشد سایت ir3at هستم. این هم لینک کاربریم:
کد:
http://forums.ir3at.net/member.php?u=22968
حتما میدونید که خیلی سایت معتبری هست!
متاسفانه عیب فروم همینه که هر کسی با هر درجه اطلاعات و با هر نوع سلیقه ای در آن پست میزنه. وکاربرهای عادی هم سردرگم میشند.... و سایت پی سی وورد هم بیشتر جایی شده برای چک و چونه زدن بین کاربرها و متاسفانه مدیران اصلا فعالیتی ندارند. و این چک و چونه ها به تنها کسی که ضربه وارد میکنه کاربران معمولیه سایت هست که دنبال اطلاعات صحیح می گردندن اما ممکنه اشتباه کنند...
بله صدا میده:-) مشخصا!!