بازم نشد .پوشه ubisoft game luncher تو درایو ویندوز باید باشه یا جایی که بازی نصب شده؟نقل قول:
Printable View
بازم نشد .پوشه ubisoft game luncher تو درایو ویندوز باید باشه یا جایی که بازی نصب شده؟نقل قول:
من به جايي رسيديم كه ميرم تو ساختمان و يه علامت به شكل شطرنج هست كه ميري جلوش يه 5 تا عكس داره نميدونم چه كار كنم
ميرم جلو اصلحه ها مو عوض ميكنم
لباس و چكمه ها رو كه هست ميپوشم
طبقه بالا ميرم 2 تا عكس رو كه قبلم كشتمشون ميبينم ولي اتفاقي نميوفته
كسي ميدونه چرا
وقتي dna رو ميزني سومين شهر و بعد يكي دوتا مونده آخر
كسي ميدونه ؟؟؟
بهتره از tab کمک بگیری که مطمئنا کردی ولی یه بار دیگه هم سعی کن مخصوصا ونیز خیلی بزرگه با کلید ها تو نقشه ی اصلی راستو چپ و بالا و پایین ونیز رو کامل ببین نشد این سیو رو بگیر دقیقا همین مرحله هست 16 تا رو باید پیدا کنینقل قول:
اول از پوشه ی 4 خودت یه بکاپ بگیر بعدش سیو رو بریزکد:http://www.multiupload.com/5ILOMFH8LG
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\ZXNsYW15X2l1dA==\4
ZXNsYW15X2l1dA== میتواند در هر کامپیوتر اسم متفاوتی داشته باشد
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
شما از آموزش امضا خط پنجم value رو بگیر و بریز توی پوشه ای که server.exe هستنقل قول:
نوشته شده توسط jafar_cheshmekabod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میشه یکی دقیقا توضیح بده این advanced wall jump یا (پرش دیواری پیشرفته ) به چه شکله. دارم دیونه میشم. نمیدونم این انزیو یا پرنس. آخه این پرنس بازیا چیه توش دراوردن.
سلام
من تو این مرحله گیر کردم که تو عکس میبینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چکار کنم اینجا؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/AC2/AssassinsCreedIIGame%202010-04-10%2011-50-30-93.jpg
هر چی میپرم روی دیوار من رو پرت میکنه توی آب
چه کنم؟ ممنون
نقل قول:با حال تر شده که دارن میشن عین هم یهو میبینی فردا pop assassin میاد باید از دیوار تا اونجا که میتونی با پا بدوی بری بالا وقتی دیگه نتونست بالاتر بره سمت راست و پرش رو بزن سریع باید اینکارو بکنینقل قول:
نقل قول:
این valu رو کجا بریزیم ؟؟؟
خوب معلومه تو پوشه سرور . همون لینک بالاییه. البته خود سرور 4 هم ولو خوبی داره.نقل قول:
مدل پرش رو یاد گرفتم ولی یه جاش اعصابم رو خورد کردهنقل قول:
خاک بر سر این یوبی سافت که داره با یه باگ کوچیک روی اعصابم راه میره
بعد از همین عکسی که گذاشنم میرسم به یه سوتون که باید ازش بریم بالا و بپریم روی سکوی کناریش ولی اینجا یه باگ خیلی کوچیک داره که سر همین چند دفعه این مرحله رو باختم دقیقا از اونجایی که باید از ستون بری بالا درست وای نمیسه فقط دو بار تونستم ردش کنم همش میفتم تو آب
دقیقا میدونم چه کنم ولی به خاطر این باگ مزخرف گیر کردم
یه بار هم ردش کردم و داشتم به اخرش میرسیدم که زمان تموم شد
:19:
باحال تر نشده. اول از اینکه پرش های پرنسی میخواد در حالی که قابلیت پریدن مثل پرنس رو نداره. ثانیا هر گلی بوی خودشو داره. هرچی به جاش. من طرفدار پرنسم اما پرنس به جای خود اساسین به جای خود. راستی من این کارو کردم ولی نمیرسه به چوبه.نقل قول: