دوستان نظرتون درباره این شرکت توی تهران چیه(مرکز شهید نظری)
Printable View
دوستان نظرتون درباره این شرکت توی تهران چیه(مرکز شهید نظری)
امروز بیش از روزهای گذشته مشکل کمبود پهنای باند وجود دارد و همچنین گاهی برای چند دقیقه یا حتی یک ساعت این اتفاق می افتد که با وجود امکان اجرای دستور پینگ برای 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و گرفتن نتیجه مناسب اما نمی توان به وبسایت هایی ماند yahoo دسترسی داشت و با اجرای دستور tracert برای وبسایتها، خطا بازگردانده می شود. ( حقیقت مفرح: من حتی نمی تونم tct.ir را باز کنم :n08:) این دلقک ها باز دارند اینترنت را به کثافت می کشانند.
چند روزیه قطع شدن های لحظه ای اینترنت زیاد شده و پینگ هم یه مقدار بالا رفته. مودم یه سری آیپی میگیره که با 100 شروع میشن و پینگشون طرفای 140 عه در حالی که باید 80 باشه پینگم. هر دفعه چندبار مودم رو ریست میکنم تا آیپی ای بگیره که با 100 شروع نمیشه. سرعت هم یه مقدار پایین اومده
مشکل پهنای باندشون شدیده ، بخاطر سیستم فیلترینگ پهنای باندی که فروخته شده به مردم ده ها برابر چیزی هست که بصورت بین المللی خرید کرده اند.
خط من سرعت 16 مگابیت هست ، تمام تست های سرعت رو هم که انجام میدم ، چه داخلی و چه خارجی در همین حدود پهنای باندم رو نشون میده .
اما اصل استفاده کاربرهای اینترنت ، بصورت تک کانکشن انجام میشه ، سرعت یک کانکشن منحصر به فرد و تنها به خارج از کشور در بهترین حالت در خط 16 مگابیت ، حداکثر به ده مگابیت میرسد ، در اکثر مواقع حدود پنج یا شش مگابیت هست .
در زمان های ترافیک و شلوغی حتی به زیر یک مگابیت هم میرسه .
ساعت یازده شب تست گرفتم دیدم برای بارهای متوالی در این ساعات سرعت به زیر یک مگابیت رسیده است ، تماس گرفتم با پشتیبانی و بشدت به این موضوع اعتراض کردم.
در همون لحظه سرعت تک کانکشن من به 7 مگابیت افزایش پیدا کرد !
این مشخص میکنه که بطور کاملا عمدی و به علت کمبود پهنای باند این شرکت هست که چنین اتفاقی رخ میده و سرعت واقعی کاربرها رو حتی به زیر یک مگابیت در ثانیه میرسانند ، در صورتی که سرعت متعهد شده شرکت که کاربر خریداری کرده 16 مگابیت است .
استفاده از دانلود منیجر برای دانلود یک فایل ، یک فعالیت بسیار کوچک و اندک در اینترنت است ،
فعالیت های بسیاری مثل کارکرد نرم افزار های پیام رسان ، تماشای ویدیو ها و یا لایو ویدیو ها روی اینترنت و تقریبا تمام کارکرد اینترنت به این سرعت تک کانکشن ها وابسته است ، کاهش سرعت تک کانکشن ها به معنای کم فروشی و کم کردن سرعت واقعی کاربرهاست .
فکر میکنم دیگه کم کم موقع جابجایی از روی این آی اس پی رسیده است ، اگه قرار باشه پهنای باند واقعی تک کانکشن ها را برای چندین ساعت در روز بجای ده مگابیت به زیر دومگابیت کاهش دهند ، هیچ صرفه ای برای استفاده از سرویس ها برای کاربرانی مثل من باقی نمیمونه .
البته بعد از اون اعتراض شدید من فعلا دو سه روزه شاهد کاهش مجدد پهنای باند نبودم و منتظر هستم که این کاهش مجدد اتفاق بیفته تا سرویس این آی اس پی رو لغو و خطم رو تخلیه کنم.
مسیر ارتباطی هم عوض شده ،
سرورهای بزرگ خارجی و آی پی هایی که پینگشون 100 بوده الان روی 150 و 160 داره ارتباط برقرار میکنه
آی پی هایی هم که داده میشه به کاربرها آی پی واقعی نیست .
درصورتی که سرویس دهنده موظف هست به ازای هر کاربری که سرویس از اونها میخره یک عدد آدرس آی پی پابلیک و عمومی به کاربر اختصاص دهد .
بصورت گسترده از آی پی های نامعتبر خصوصی و لوکال استفاده میکنند و برای ده ها کاربر تنها یک آدرس پابلیک و عمومی روی اینترنت اختصاص میدهند ، که این موضوع زمینه ساز مشکلات بسیاری برای کاربران می شود.
مثلا بعضی سایت ها و سرورها اجازه دانلود از یک پهنای باند مشخص یا تعداد کانکشن مشخص به بالا را نمی دهند ،
اگر کاربران دیگری با آدرس آی پی شما از همان سرویس دهنده مشغول استفاده باشند ، سرویس دهنده تمام کاربران را به عنوان یک کاربر درنظر میگیرد ، زیرا تمام آنها دارای یک آدرس آی پی واحد هستند ، در نتیجه استفاده از اون سرویس برای تمام کاربران مختل شده و امکان پذیر نخواهد بود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای اس پی قبلیم داتک بود الان پشیمونم چرا عوضش کردم به این شرکت! بدبخت هیچ مشکلی با سرعت نداشت هیچ مشکلی با قند شکن ها نداشت پینگش یه کم بالا بود من رو حساب این که وسط کار تعرفه هاشون رو عوض کردن بم بر خورد و تصمیم گرفتم عوضش کنم. اومدم سراغ این شرکت به خاطر ترافیکش که اشتباه کردم.
چند روزی هست که وصل شده سرعت 16 مگابیت گرفتم. سرعت نوسان داره نهایت هم تا 1750 یا خیلی هنر کنه 1800 بره. اما بالا پایین میشه (از 200 تا 1700 گاهی هم زیر 200 ولی اکثرا بین 1100 تا 1600 نوسان داره گاهی روی 300 یا 400 اینا ثابته ! خیلی جالبه!)
بهشون گفتم من اینترنت قبلی همچین مشکلی رو نداشتم سرعت تا 2200 به راحتی برام باز بود خطم مشکل نداره میگن یکی باید بیاد با مودم تست. از جانب ما مشکلی نداره.
آی پی همون طور که دوستان قبل تر اشاره کردن هر بار یه چیزه. یه بار آسیاتکه یه بار شاتله یه بار پیشگامانه! یه بار استان تهرانه یه بار استان اردبیله ! معلوم نیست چه خبره !
گاهی اوقات توی یک اتصال هم حتی ثابت نمیمونه. ینی وقتی وصل میشید بدون این که مودم رو خاموش روشن کنید از جانب خودشون ریست میشه کانکشن و آی پی تبدیل میشه به یه استان دیگه با یه ای اس پی دیگه!
نکته ی خیلی خیلی مهم تر اینه که اکثر قند شکن ها رو از کار انداختن ! با اینترنت موبایل به راحتی وصل میشم اما وقتی روی نت خونه وصل میشم همون قند شکن وصل نمیشه و یا اگه وصل شه به شدت کنده و گاهی سرعتش 0 هست. این خیلی رو اعصابه. پروتکل های مختلف رو هم تست کردم رو همه یه گیری هست.
نکته ی مثبتش شاید بشه گفت پینگشه. مثلا 8888 روی 80 90 ایناست که خب به نسبت داتک که بالای 160 بود بهتره. اما با این وضعیت پینگ 300 رو هم ترجیح میدم به این اینترنت.
بنابر این درخواست جمع آوری باید بدم.
حذف شود ...
مشکل سرعت و پهنای باند حل شده، تک کانکشن حتی شب ها هم روی حداکثر سرعته.نقل قول:
در مورد پینگ قبلا فرق نمیکرد مودم چه آیپی ای بگیره همیشه پینگ خارجی روی 80 بود، ولی الآن یا پینگ 130 میده یا 80. با یکی دوبار ریست کردن مودم و گرفتن آیپی مناسب میشه 80 گرفت.
مودم به من 2 دسته آیپی میده در حال حاضر، یا آیپی هایی که با 87 شروع میشن و واقعی هستن. یا آیپی میده با 100 شروع میشه و فیکه، آیپی واقعی اون نیست
پیشگامان جت گام گذاشته بود 200 گیگ 26 تومن ولی گرونش کرد 28600 بدون اطلاع رسانی. پست های قیمت قدیمی رو هم پاک کردن
در مورد vpn ها، من از روز اولی که پیشگامان گرفتم هیچ مشکلی ندیدم، اگر چیزی فیلتر بوده و کار نمیکرده همه جا فیلتر بوده. خودم از nord, Express، vypr, zenmate, Hotspot و... استفاده کردم بدون مشکل.
سلام
حدودا یکساله از این شرکت سرویس ندارم
به نظرتون سرویس 8 مگ 150 تومن 6 ماهه این شرکت رو بگیرم یا نه؟
نه ، من با جمله ی نخست نمی تونم موافق باشم. این درست است که بهتر شده است اما بعضی شب ها مثل امشب مشکل کمبود پهنای باند وجود دارد و من نمی تونم بطور مثال لایو استریم ها را در twitch تماشا کنم و سرعت اتصال ( اصطلاحاً تک کانکشن ) در حدود 3 مگا.بیت و حتی کمتر است.نقل قول: