مخابرات فروش ويژه اش ادامه داره ؟ همشهري هاي گرام بيام مخابرات . ميترسم يه خوابايي ديده باشن واسمون كه قرارداد تركمنچاي يكساله ميبندن . نميشه هم دربياي تو اين يه سال .
Printable View
مخابرات فروش ويژه اش ادامه داره ؟ همشهري هاي گرام بيام مخابرات . ميترسم يه خوابايي ديده باشن واسمون كه قرارداد تركمنچاي يكساله ميبندن . نميشه هم دربياي تو اين يه سال .
سلام دوستان
یه مدتی هست (حدود 2 هفته) که حجم دانلود شبانه سرویس من (مخابرات 256) بی نهایت کم شده، حتی از نصف هم کمتر شده(حتی بعضی مواقع اصلا تا صبح دانلود نمیکنه)
آیا این اتفاق برای کسی پیش اومده، یا مشکل از سرورهایی بوده که من تو این مدت ازشون دانلود کرده ام
از قضا این مشکل دقیقا زمانی پیش اومد که من ویندوزم رو عوض کردم و برنامه IDM نسخه 6.12.22 رو نصب کردم (قبلا نسخه 5 داشتم اما چون با ورژن جدید فایرفاکس سازگار نبود ، عوض کردم)
آیا احتمالش هست که این مشکل از ورژن جدید دانلود منیجر باشه؟ ممنون میشم از راهنماییتون.
فکر نکنم مرتبط با دانلود منیجر باشه . چون خودم از این برنامه استفاده میکنم و مشکلی ندارم . این جور موارد به ISP شما مربوطه .
مثلا من از پارس اشتراک دارم و بعضی شب ها دریافتی به 50 تا 60 میرسه ولی بعضی شب ها به زور 7 تا 10 کیلوبایت دریافتی من هست !!!
اما بعضی وقتا اصلا دانلود نمیکنه و صبح میبینم ارور داده که فایل رو از ابتدا دانلود کنه
در حالی که روی ویندوز قبلی و IDM قبلی از همین سرور به صورت مستقیم (با قابلیت Resume) دانلود میکردم(همین چند هفته پیش)
بد جوری رو اعصابمه ، میخوام دوباره ویندوز رو عوض کنم همه برنامه ها رو از اول نصب کنم
دوستاني كه مخابرات سرويس گرفتين از زمان ثبت نام تا فعال سازي چقدر طول كشيد ؟
والا برای من نزدیک به یک هفته. ولی من تعویض خط داشتم فک کنم زیاد طول کشید ، چون اولش رزنت داشتم ، رزنت هم دیر تخیله کرد.نقل قول:
فک کنم الان در حد سه روز وصل کنن.
دوستان کسی توی این طرح جدید ثبت نام کرده ؟ چه جوری ؟ مدارک میخواد ؟
سلام دوستان من ریز کارکرد میخ.ام ولی چند هفته است باز نمیشه و اصلا از اولین روزی که adsl گرفتم هنوز موفق به دیدن ریز کارکردم نشدم باید از مرورگرخاصی استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا کمکم کنید
internet explorer رو امتحان کننقل قول:
همین الان هم دارم از ie استفاده میکنم
نقل قول: