دوست عزیز به توصیه های ایمنی دوستمون Meysam93 حتما توجه کنید:10:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز به توصیه های ایمنی دوستمون Meysam93 حتما توجه کنید:10:نقل قول:
به نظر شما با دیفیس کردن سرور مخابرات ........ می تونیم رایگان دانلود کنیم..............اگه میشه ...سرورو بفرستیم هوا...........
من که متوجه نشدم :13:نقل قول:
منم همینطور:13:نقل قول:
فکر کنم همون ه ک کردن و نفوذ کردن به یه سایت باشه
دوست گلم می تونی بیشتر راجب دیفیس توضیح بدی که هم با دیفیس آشنا بشیم هم بتونیم سریع تر به جواب شما برسیم
در ضمن فکر نکنم راهی برا کلاه گذاشتن سر مخابرات وجود داشته باشه
من اینو روی چندتا سرور و سایت امتحان کردم..........ولی مخابرات رو هنوز نه.............توی دیفیس کردن سایت و سرور از دور خارج میشن....و یه مدتی از کار می افتن.....
یعنی ممکنه با از کار افتادن سایت و سرور سرویساش رایگان بشه؟ منکه بعید میدونمنقل قول:
ولی تلاشتو بکن اگه به نتیجه رسیدی حتما با خبرمون کن
البته من الان نیازی به این اینترنت ندارم........اکانت یه دانشگاه رو زدم و از اون استفاده می کنم..... 512/17 گیگ..............یه نگاه انداختم به مصرف ماهانه اش بعد دیدم هر ماه 12 گیگش از بین میره استفاده نمی کنه
پنل که الان از دیروز بالا نمیاد اه آقا یکی یه شرکت خصوصی خوب معرفی کنه اعصابم خرد شد:9:
شما به چه امیدی از مخابرات سرویس گرفتید؟/
مخابرات همدان که به خودش زحمت نداده اصلا تعرفه هاشو بنویسه عکسشو انداخته گذاشته
من پارس انلاینم سرعتمم خوبه منتها باید عاقلانه مصرف کرد نه الکی چون گیگش گرون تره البته به امید خدا داره نامحدود میشه اون موقع بیاید تعرفه بگیرید چون بدون شک دیگه از همه لحاظ سر میشه به مخابرات (نظر شخصی)
پنلمم سر دقیقه اپدیت میشه مشکل نداره
شما به چه امیدی از پارس سرویس گرفتی ؟؟ پارسم شد سرویس دهنده :2:نقل قول:
حیف نیست ادم نیست پول بده به این شرکتا. من هم از سرعتم راضیم هم از پولی که دارم بابتش میدم(نسبت به پارس)
فکر نامحدود شدنم از سرت بیار بیرون چون همون حجمی رو بت میدن.