بله کاملا درسته ، می تونید تا زمستان 89 مصادف با سال 2011 میلادی صبر کنید احتمالا سری f2 به بازار می یاد و اگه تا عید 1390 صبر کنید سری f2 ارزون هم میشه خدای نکرده فکر نکنید دارم مسخره می کنم، کاملا جدی گفتم.نقل قول:
بله کاملا درسته ، می تونید تا زمستان 89 مصادف با سال 2011 میلادی صبر کنید احتمالا سری f2 به بازار می یاد و اگه تا عید 1390 صبر کنید سری f2 ارزون هم میشه خدای نکرده فکر نکنید دارم مسخره می کنم، کاملا جدی گفتم.نقل قول:
نقل قول:
دیگه خود دانی...
به قول محمد .. میتونی.. صبر کنی... تا سری جدید تر بیاد ارزون بشه..مثل همه لوازم .. الکترونیکی. :46:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
الان دارم.. با 3dmark...لب تاپ رو رویو می کنم ، انشاا... ، بزودی نتایج رو خواهم گذاشت...
ولی خدایش.. عجب لب تاپی هست..
من که به شدت راضیم.. تا الن تمام نیاز هامو بر آورده کرده:8:
bahsatoon kheyli khoobe.. merc... vaghean komak mikone... kasi midoone model f117 ro az koja mitoonam begiram...
نقل قول:
دوست عزیز فارسی تایپ کنید ، به پست های فینگلیش پاسخی داده نخواهد شد.
می بخشید.. نمی دونستم... خوب از بحثهای خوبتون تشکر میکنم... کسی میدونه مدل سونی f117رو از کجا میتونم تهیه کنم..
واقعا خوندن و نوشتن فارسی خیلی بهتر و راحت ترهنقل قول:
ممنون که چنین قانونی هست
لپ تاپ سونی.سری EB.17 از تازه ترین هاست
سلام دوست عزیز .نقل قول:
ممنون از رعایت قوانین .
F117 دو مدل داره یکی F117HG و دیگری F117FX .
اولی رو ایران رهجو وارد میکنه و مخصوص خاورمیانه و آفریقا هست و قیمتی فکر کنم در حدود 1850 داشته باشه .
البته من چند روز پیش زنگ زدم گفتن موجود نداریم و خریدش هم ارزشی نداره چون فقط 150 دلار به خاطر ویندوز سون اولتیمیت به قیمتش اضافه شده .
دومی هم مخصوص کل جهان هست ولی قیمتش مناسب تره در حدود 1800 و تقریبا کانفیگ یکسانی دارند .
این رو هم من هنوز ندیدم ولی میگن چند تاش وارد ایران شده .
موفق باشید .
:11: مرسی
[QUOTE=shabnam_r;4971010]می بخشید.. نمی دونستم... خوب از بحثهای خوبتون تشکر میکنم... کسی میدونه مدل سونی f117رو از کجا میتونم تهیه کنم..[/QUOT
دوست عزیز مدل f117fx/b,h اینجا تو مشهد 1850000تومان الان از تو لیست قیمتش می خونم
دیروز لیست و گرفتم
کامپیوتر شرکا
کد:www.shorakacomputer.com