ولی چند نفر از اساتید تو پست های قبلی گفتند که بین sony چین و آمریکا تفاوتی نیست و همه با کیفیت سونی ژاپن تولید میشن.نقل قول:
ولی چند نفر از اساتید تو پست های قبلی گفتند که بین sony چین و آمریکا تفاوتی نیست و همه با کیفیت سونی ژاپن تولید میشن.نقل قول:
سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم تا یک یا دو ماه آینده قیمت لپ تاپ های سری fw سونی چقدر ممکنه افت کنه؟
و در کل افت قیمت لپ تاپ ها در طی دو ماه چقدره چون الان هر کدومو که میخوام بخرم یه مقدار برام خریدش سخته و میتونم تا دو ماه صبر کنم.
یک پست رو که چند بار نمیدن.نقل قول:
یا قیمت یک تومان
HP DV6-1330
2.2 2MB 800
3GB
320GB
ATI 4530
15.6 LED
DVD-RW
VHP
2.8
China
IranHP 1.000T
biostar عزیز فکر نمیکنی با 1 میلیون p550 lenovo بهتر از 1330 باشه؟.......نقل قول:
چون هم 4 gig رم داره + gf 240 + windows 7
اگه میشه آخرین راهنمایی رو هم به من بفرمایید که به امید خدا فردا بریم پایتخت و لپ تاپ رو بخریم.
در نهایت تحقیقات من به این مدل ها ختم شد. حالا مونده انتخاب نهایی با کمک شما دوستان.
1- HP DV6 1390 =گرمای زیاد
2-Sony FW 550 = وزن زیاد
3-IBM Lenovo Ideapad Y550=برند نه چندان مشهور و ظاهری نه چندان شکیل.
تو سری CW هم خیلی گشتم گرافیک هاشون به خوبی این 3 مدل نیست نه؟
البته اگه نگاه کنی جدیدا کارت گرافیک لپ تاپ ها داره میره سمت سری geforce gtxxxxنقل قول:
ولی مثل اینکه ATI4650 از GT240 هم قویتر هست.نقل قول:
سلام دوستان راستش من اصلا تو دنیای لپ تاپ نبودم ولی الان که ترم 2 دانشگام واقعا به لپ تاپ نیاز پیدا کردم چیز زیادی هم سرم نمیشه میخواستم بدونم با 1000000-1100000 با مشخصات زیر چه چیزی میشه گرفت:
1)برند اصلا مهم نیست 2)زیبایی خیلی مهم نیست ولی اگه شیک باشه بهتره 3)ویندوز 7 رو روون بیاره 4)امکانات اضافی مثل پورت های عجیب غریب یا اثر انگشت نیاز نیست 5)شاید یه کم بازی کنم در حد رزولوشن 1024 با تنظیمات متوسط هم کافیه6)تو برنامه نویسی و کار با برنامه های مهندسی نه بصورت حرفه ای کم نیاره بیشتر کتیا و سالید ورک 7)مونیتورش بزرگتر از 14 و ترجیحا 1920*1080(برا این اگه یکم هزینه بیشتر شه ایراد نداره) 8)درایو فقط یه dvd writer معمولی
ببخشید زیاد شد ممنون:11:
اگه میشه آخرین راهنمایی رو هم به من بفرمایید که به امید خدا فردا بریم پایتخت و لپ تاپ رو بخریم.
در نهایت تحقیقات من به این مدل ها ختم شد. حالا مونده انتخاب نهایی با کمک شما دوستان.
1- HP DV6 1390 =گرمای زیاد
2-Sony FW 550 = وزن زیاد
3-IBM Lenovo Ideapad Y550=برند نه چندان مشهور و ظاهری نه چندان شکیل.
تو سری CW هم خیلی گشتم گرافیک هاشون به خوبی این 3 مدل نیست نه؟
تفاوت وزن fw550 و hp1390 فقط 200 گرم هست که فکر نمیکنم تو این کانفیگ تفاوتی داشته باشه...نقل قول:
من خودم هم یه هفته پیش fw550 را گرفتم و ازش راضیم...
به نظر من کیفیت صفحه نمایش و قطعات سونی و سرویس دهی بهتر نسبت به hp را هم باید دید...(در ضمن دما هم هست)
در ضمن بلوری هم داره...
در مورد سری cw با توجه به وزن و صفحه نمایش کوچکتر خوب مسلما از نظر کانفیگ در همان قیمت در حد FW نیست...