دانلود Spb Mobile Shell 3.5.5
خودم تست کردم روی گوشی به راحتی نصب میشه و سریال هاش هم جواب میده برای رجیستر نرم افزار که از حالت 15 روزه در بیاد
پیوست کردم به این پست
پسورد فایل هم اینه :کد:www.jazire.org
Printable View
دانلود Spb Mobile Shell 3.5.5
خودم تست کردم روی گوشی به راحتی نصب میشه و سریال هاش هم جواب میده برای رجیستر نرم افزار که از حالت 15 روزه در بیاد
پیوست کردم به این پست
پسورد فایل هم اینه :کد:www.jazire.org
دوستان میصرفه خریدش؟و جدیدترین قیمتشو میخواستم....ممنون
نقل قول:
این گوشی برای سپتامبر 2008 هست و بیش از 2 سال از ساختش میگذره و به نظر من دیگه ارزش خرید نداره چون گوشی های جدید که اومده خیلی بهتر و عملکر و کارایی بهتری رو دارند و قیمت نسبتا خوبی هم دارند(بدون گارانتی)
قیمت هم گارانتی متفرقه 185 و گارانتی اصلی 215 هست
سلام
کسی از دوستان که این گوشی رو داره میدونه چطور میشه کاری کرد که با وصل کردن USB گوشی به کامپیوتر از طریق GPRS ایرانسل ما بتونیم روی کامپیوترمون در اینترنت گشت و گذار کنیم؟
از طریق کابل به کامپیوتر وصل شو بعدم تو منو ( گزینه استارت ) قسمت اینترنت شیرینگ گزینه یو اس بی رو انتخاب کن و کانکت رو بزن در ضمن بهتره Microsoft ActiveSync رو نصب داشته باشی
نرم افزار یاهو مسنجر shmessenger
Version 3.2.14 (all phones - numeric keypad, full keyboard, touch screen) SIGNED
سلام دوستان
من دوستم این گوشی رو داره و داده من واسش فارسی کنم. (نمیخواد منو ها فارسی بشه, فقط فارسی رو تو مسیج ساپرت کنه)
گوشی خودم آندرویده و زیاد از ویندوز موبایل سر در نمیارم.
یه فارسی ساز توی پست 2 بود. اگه اونو نصب کنم قابلیت خوندن اس ام اس فارسی اضافه میشه ؟
واسه نوشتن چی ؟
اگه کیبورد لازم هست لطفا معرفی کنید. ممنون
:n13:سلام دوست عزیز واسه این گوشی میشه وایبر نصب کرد؟؟؟آخه من هر کاری میکنم نمیتونم واسه این موبایل اَپ وایبر پیدا کنم؟؟:n14: