وای خدا کونامی امسال ترکونده ناجور... من داشتم صفحات قبلو میخوندم دیدم که این بازی واقعا شاهکاره و میتونه خیلی از طرفدارا (از جمله بنده!1) رو از pes 6 جدا کنه . فقط امیدوارم مثل pes2008 نشه که 90 درصد حرفاشون دروغ از اب دراومد
Printable View
وای خدا کونامی امسال ترکونده ناجور... من داشتم صفحات قبلو میخوندم دیدم که این بازی واقعا شاهکاره و میتونه خیلی از طرفدارا (از جمله بنده!1) رو از pes 6 جدا کنه . فقط امیدوارم مثل pes2008 نشه که 90 درصد حرفاشون دروغ از اب دراومد
عزیز زیاد نگران نباش چون کونامی برای همه حرفایی که تا حالا زده مدرک هم داده:46:نقل قول:
واقعا با این بازی خیلی ار ما ها بزرگ شدیم و خاطرات زیادی داریم درسته که دو سه سالی هستش که KING خوابیده ولی با اعتمادی که به SEABASS افسانه ای داریم امسال KING بر میگرده :33:
دیدم عکسش خیلی باحاله گفتم بذارمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تکراریه معذرت:11:ولی خیلی باحاله:31:
آقا کسی دقيق ميدونه که اين نمايشگاه gamescome کی برگزار ميشه؟
19 تا 23 AUGUSTنقل قول:
سلام به همگی...
مصاحبه جدید با Seabass :
محتوای مخفی: 1
این نمایشگاه اون جوری که من فهمیدم 19 تا 23 آگوست در شهر کلن آلمان برگزار میشهنقل قول:
.................................................. ....................کد:http://www.gamescom-cologne.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ار بازی بارسلونا در تورنومنت ورزشگاه ومبلی شخصی که تیشرت به تن کرده بود و روی آن pes2010 هک شده بود در رختن دیده شد .......!؟
حالا نمیدونم چرا اون شخص اینجا بود و کی بود ......!!؟؟
تبلیغات pes2010 امسال کم کم داره ظاهر میشه که البته این خودش از سیاستهای کونامی هستش .......
يعنی کی به تاريخ خودمون؟
سلامنقل قول:
میشه 28 مرداد الی 1 شهریور ماه