ميشه بيشتر توضيح بدي ؟نقل قول:
من هركار ميكنم از اين چوبه كه بالاي بالكن هست يه چراغ ازش آويزونه بالا نميره ؟
نميتونه چوبه رو بگيره.
Printable View
ميشه بيشتر توضيح بدي ؟نقل قول:
من هركار ميكنم از اين چوبه كه بالاي بالكن هست يه چراغ ازش آويزونه بالا نميره ؟
نميتونه چوبه رو بگيره.
وای وای وای
چقدر توپه
من داخل شهرش دور زدم دیوانه بود
رفتم داخل قلعه ی خودم اونجا میشد قلعه سازی کنی
کارگرا کار می کنند برامون و بعد پولیش میره توی دفتر کارمون توی صندق چه
و بعد ما باید بریم از صندوق چه پول بگیریم
اگر بخوام تعریف کنم 1 ساعت طول میکشه بنویسم
برای بار دوم رفتم بازی رو:دی
من نمیدونم چرا اینقدر از دزدهای ونیز متنفرم:دی یه ذره حواست نباشه میان جیبت رو میزنن نامردا!انقدر هم سریع و زبل هستن که خیلی راحت گمشون میکنی:دی توی بازی یه سر میره به بازی قبلی:دی(طرف حالش بد میشه و خواب میبینه توی AC1 هست،خدایی لباس AC1 از این یکی خیلی باحال تره.....خیلی ساده هست ولی به نظر من خیلی از اینایی که الان میپوشیم جالب تره،
فقط بدیش اینه که فقط یکبار سوال کالسکه میشی،اگه میشد هر وقت میخوای سوار شی خیلی جالب تر بود،
فکر کنم تو AC3 که قراره بیاد،یکی از این Blade هایی که از زیر آستینت میاد بیرون از پشت گردنت هم بیاد بیرون:دی تو Ac1 فقط یک دستش داشت،تو 2،دو دستش داشت،تو 3 هم حتما برای کشتن گروه های سه نفره دو تا رو با دستاش میکشه یکی هم کلشو خم میکنه میشکه:دی
سلام
من مي خواستم بازيه assassin 2 رو اورجينال بگيرم
ارزششو داره ؟
يا اينكه بهتره بعدا از همين جا بگيرم
ممنون
امروز این بازی را روی 360 شروع کردم و باید بگم نسبت به نسخه اول خیلی پیشرفت کرده اما داستان نسخه اول خیلی غنی تر و بهتر بود .
دوستان من الان رسیدم به مموری 5 . بازی چند تا مموری ( یا همون چپتر ) داره ؟
مهدی جان کلا بازی در سال های مختلف روایت میشهنقل قول:
هر سال با نام Sequence شناخته میشه و هر Sequence تشکیل شده از تعدادی Memory
بازی کلا 12 Sequence داره که تعداد Memory هر کدوم متغییره (بعد از Sequence 11 مستقیما بازی به Sequence 14 می پره اما در کا تعدادشون 12 تاست)
سلام به دوستان عزیز
یک راهنمایی برای خود بازی میخوام
کسانی که روی XBOX یا اورجینال PC را بازی کردند لطفا راهنمایی کنند
اقا من داخل شهر فلورانس یک ماموریت میگیرم که هر کار میکنم درست نمیشه
ماموریت توسط کبوتر های نامه رسان گرفته میشه
در توضیحات ماموریت شرح داده شده که تجّار صهیونیست در حال قدرت گرفتن هستند و باید از این امر جلوگیری شود،
به همین جهت می بایست یکی از تجار را در بازارچه ای سرپوشیده داخل شهر به قتل برسانیم تا درس عبرتی شود برای دیگران
بازارچه و تاجر را پیدا میکنم اما پس از به قتل رساندنش هیچ واکنشی که نشان دهد ماموریت انجام شده دیده نمیشود و زمانی که برای خروج از شهر اقدام میکنم اجازه نمیدهد و میگوید ماموریت ناتمام دارید
لطف میکنید اگر کمکی کنید
تا جایی که میتونید بازی نکنید بزارید کرک بیاد
اینطور حالش بیشتره :D
من تو کف پرواز کردنشم
در ضمن بگم که به نظر من assassin cread یکی از ضعفای خیلی بزرگش اینه که وسط بازی هی پارازیت میده و بر میگرده به اون دکتر لامصب صحبت میکنه که اصلا دل خوشی از این دستگاه گذر در زمانه ندارم هی پارازیت میده میپره بیرون
حس قرون وسطایی منو میزنه به هم امیدوارم که دیگه Assassin Cread III از اینا نداشته باشه lol
من فکر کنم اینا یه سری کرکر مثل razor 1911 جمع کردن تو این چند ماه که نسخه پی سی رو داشن کرک میکردن و امنیتش رو میبردن بالا من اگه اصلش رو بخرم انلاینش چه (سبکیه)؟
من که دیگه دارم بازی رو تموم می کنم.(دیدم کرکش نیومد،با وجود اینکه بازیو دانلود کرده بودم دارم تو ایکس باکس بازی می کنم)
12 مرحله بود که 11 تاش رو رفتم که فقط قسمت 14 امش مونده(قسمت 12 و 13 نداره!)،اونم فردا تموم می کنم.
کسی اگه سوالی در مورد خود بازی داشت در خدمتم!
اینم بگم که بازی واقعا خیلی خیلی قشنگ تر شده،داستانش هم خیلی قشنگ تره نسبت به نسخه اول.
راستی توی مرحله 8 فک کنم با ماشین پرنده لئوناردو داوینچی پرواز کردم.
با هم دوست صمیمی ان تو بازی!