نقل قول:
با این حساب من که به فارسی هم به صورت معمولی خوب مینویسم با این صفحه کلید دچار مشکل شدید خواهم شد!
نقل قول:
با این حساب من که به فارسی هم به صورت معمولی خوب مینویسم با این صفحه کلید دچار مشکل شدید خواهم شد!
نه نه نه اشتباه نکنید مکینتاش ۳ جور چیدمان برای تایپ فارسی در نظر گرفته.
به غیر از Persian-QWERTY دارای Persian-ISIRI و Persian هم هست که پرشین خالی همون چیدمانی ه که رو همه ی کیبورد ها هست.
ییخشید من میخام اپل بخرم میحواستم بدونم همین هاردهای اکسترنال که موجود هست تو بازار مشکل نداره با مکینتاش ؟ اخه تو سایت اپل فقط چند نمونه خاص از هارهای اکسترنال داره . ممنون میشم کمکم کنید. و یه سوال دیگه این دسته های بازی که تو بازار هست و معمولیه هم با مکینتاش مشکل نداره و راحت شناساییش میکنه ؟
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
لطفا یکی از دوستان رهنمایی کنه که اگه بخوام مشخصات سخت افزاری یه سیستم رو پیدا کنم به کجا باید برم تو سیتم عامل مکینتاش؟
باتشکر فراوان
نقل قول:
درود بر شما ،
بله مشکلی نیست ، با Disk Utility خود مک می تونید با فرمت HFS+ فرمت کنید ،
دسته ها ، تو ویندوز به زور کار میکنن ، چه برسه به مک! :27:
سلام ، مرسی ممنون ، شما خوبی ؟!نقل قول:
برو به Apple Menu -- > About this mac
بعد More info رو بزن ،
موفق باشید ،
امید
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
فقط یه سوال دیگه!!
مدلش رو کجا مینویسه؟!:11:
راستی نظرتون درباره مدل های قدیمی مک بوک و آی مک چیه؟
هنوزم ارزش خرید دارن؟
آخه میخوام یه دونه دست دو بخرم واسه اینترنت فقط!!
مدلش رو توی همون صفحه ی System profiler روی اولین گزینه ی اون کنار یعنی HardWare کلیک کنید مینویسه اما اگه پارت نامبر منظورتونه باید روی جعبه دنبالش بگردید.
مدل های قدیمی زیاد توصیه نمیشن اما اگه موردی باشه که قیمتش مناسب باشه و سالم باشه مشکلی نیست.
پ.ن جنس دست دوم کلا خوب نیست چون همشون نه ولی معمولا مشکل دارن.
خیلی ممنوننقل قول:
ولی من شنیده بودم لپ تاپ های apple بسیار مقاوم بوده و کمترین خرابی ها رو دربین لپ تاپ ها دارن!
در هرصورت مرسی
لطفا میشه منظورتون از قیمت خوب رو هم بگید؟
مثلا چه مدل و با چه قیمتی؟
درست ه اپل کمترین خرابی و بالاترین کیفیت رو داره این رو به جرات میگم اما خب خرید دست دوم یکم ریسک داره.
خواهش میکنم.
دوست عزیز اپل n تا مدل داره، اینجوری که نمیشه، شما مدل دستگاه مورد نظر تون رو با وضعیت فعلی ش بفرمایید تا راهنمایی تون کنم.
ببخشید جفت پا میام تو بحث ولی اپل کمترین خرابی رو داشت قبلا.نقل قول:
الآن توشیبا اوله ، لنوو دومه(فکر کنم)، ایسوس سومه و اپل پنجمه