نه نمیشه چون تبلیغ میشه:31:
.
.
.
.
شوخی کردم فروشگاه گویا از در جمهوری بری تو دست چپ یه 7یا 8 تا مغازه جلوتر
Printable View
نه نمیشه چون تبلیغ میشه:31:
.
.
.
.
شوخی کردم فروشگاه گویا از در جمهوری بری تو دست چپ یه 7یا 8 تا مغازه جلوتر
5 روز قبل این گوشیو به قیمت 690 با گارانتی اصلی و کیف و استند خریدم(عکس کیف و استند روی قوطی گوشی هست) و تا قبل از خرید فقط راجع به فلش گوشی شک داشتم و از بقیش مطمئن بودم ولی وقتی خریدم و اولین عکسو با فلش گرفتم نه تنها نا امید نشدم بلکه کف کردم که در تاریکی شب چقدر روشن و با ترکیب رنگ واقعی عکس میگیره برخلاف n82 که عکسو سفید میکنه و از حالت واقعی درمیاره و بعد از اون برای روشن تر شدن عکسهای شب exposure vale که در گوشی به اختصار با EV نشون داده میشه رو بالا بردم و نتیجه کار حیرت اور بود چون عکسها به روشنی n82 یا حتی بهتر و با ترکیب رنگ کاملا واقعی میفتن در صورتیکه در n82 مقدار exposure در فرمویر 31 بصورت اتوماتیک در بالاترین حد تنظیم هست و بالابردن اون بصورت دستی تفاوتی در عکس ایجاد نمیکنه و دراین مورد با قاطعیت میگم که n82 در زمینه فلش زنون و عکس در شب حرفی برای گفتن در مقابل satio نداره(درنظر بگیرید که گوشی در فرمورهای اولیه هست)
در مورد باتری تا الان در عرض 5 روز فقط 2 بار گوشیو شارژ کردم و هر دفعه داره بهتر میشه و درنظر بگیرید که ادم وقتی گوشی جدید میخره اوایل چقدر باهاش ور میره در کل میتونم بگم مثل w810 خدابیامرز شارژ نگه میداره یعنی 3-4 روز
در ضمن گوشی اپدیت نیست و اینطور که در فرومهای خارجی میگن با اپدیت r1ca037 باتری بهتر شده و اگه یادتون باشه اوایل چقدر فن بویهای برندهای دیگه و...چه در سایتهای فارسی و چه در خارجیها از باتری گوشی بد میگفتن که الان میفهمم که همش بخاطر خراب کردن سونی بوده چون بجای اینکه ایراد خودشونو برطرف کنن میخوان در پشت سروصدایی که راه میندازن مخفی بشن
سرعت گوشی با فرمور r1bb041 خیلی خوبه ولی اینطور که دوستان گفتن با r1ca037 بسیار بهتر میشه و من هم تا یکی دو هفته دیگه اپدیت میکنم و تغییرات رو خواهم گفت
تا این لحظه حتی یکبار هم هنگ نکرده و برای جماعتی که چشم دیدن سونی رو ندارن بسیار متاسفم
کیفیت بدنه گوشی عالیه و همه دکمه ها feedback خوبی دارن و کاور دوربین هم که واقعا استثنایی طراحی شده و بسیار عالی و محکم هست و فنر قوی ای هم داره که میپره و بسته میشه
خوانایی صفحه نمایش در زیر نور خورشید با تنظیمات حداکثر کمی بهتر از n82 هست و این یعنی عالی و کیفیتش در شب هم که نیاز به گفتن نداره
صدای گوشی در اسپیکر از n82 با فرمویر 31 کمتره ولی کیفیت خوبی داره و در هرصورت رضایت کسی که نخواد دیسکو راه بندازه رو فراهم میکنه و این تنها نکته منفی تا الان بوده که در اپدیتهای بعدی و یا بوسیله رامهای کوک شده درست میشه
کسی سوالی داشت در خدمتم و بزودی چندتا عکس هم میذارم
آخرين قيمت در مشهد 630 تومن
البته گاجره ميداد 724 تومن فكر كنم به خاطر گارانتيش اينقدر تفاوت داشت.اگر با همين سرعت قيمتش بياد پايين ميشه اميدوار بود تا يك ماه ديگه به 500 برسه.رنگ مشكي و شرابيش بود ولي نقره ايش را نديدم.
دوستاني كه خريدن من 2 تا سوال دارم ازشون
1-آيا تو نقشه هاي gps نقشه ايران هم هست چون Ainoكه بچه ها ميگفتن ايران را داره.
2-از شتاب سنج در اين گوشي چه استفاده هايي ميشه يعني مثلا در كجا ها وقتي گوشي ميچرخه صفحه هم ميچرخه و ... و كلا كاربرد شتابسنج در اين گوشي چيه.ممنون
سلام بچه ها
تو این دو ماهی که نبودم یه کم از اخبار قیمت ها عقب افتادم. آخرین قیمت ساتیو چنده؟ و همچنین ارزونترینش
همين 2تا پست قبل گفتم قيمتشو.من شخصا از كلي فروشي موبايل پرسيدم (مشهد)گفت ما 610 ميخريم ولي تو بازار چون هنوز دست زياد نشده از 630 به بالا ميفروشن.اما ظاهرا دوستان تا 600 تومن را پيدا كردند.نقل قول:
google map داره که نیاز به اتصال به اینترنت داره که من gprs ام فعال نیست و نمیتونم استفاده کنم ولی نقشه های smartcom gps که همه جای ایران رو داره و باید خودت برنامش رو بریزینقل قول:
شتاب سنج بجز صفحه استندبای در بقیه جاها کار میکنه و سرعت خوبی هم داره
قيمت امروز طهران در علائدين 600 تومن فول پك 590 راضي ميشد :5:
تا يك ماه ديگه كه پولامو جمع كنم ايشالا به 500 ميرسه:31:نقل قول:
مقایسه فلش satio با n82 در تاریکی مطلق مطلق:
عکس اول: n82 در حالت night portrait که پر نورترین عکس رو در این حالت میگیره
عکس دوم :satio در سایز 12 مگاپیکسل و با تنظیمات اتوماتیک
عکس سوم:satio در سایز 12 مگاپیکسل و با بالاترین exposure value که پر نورترین عکس رو در این حالت میگیره
همونطور که میبینید درعکس دوم satio اصلا خوب ننداخته و البته فقط در بعضی صحنه ها با تنظیمات اتوماتیک کمی تاریک میشه نه همیشه و در 90% موارد با تنظیمات اتوماتیک هم خیلی روشن میفته و مطمئنا این مشکل با اپدیت حل میشه.
اما عکس سوم که تنها تفاوتش نسبت به عکس دوم بالا بردن مقدار exposure هست قدرت فلش satio رو به نمایش میذاره تا جایی که n82 هیچ حرفی برای گفتن نداره و لازم به ذکره که بالا بردن exposure در n82 تاثیر محسوسی در روشن تر کردن عکس نداره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فول سایز:
کد:http://dc180.4shared.com/download/178685287/7e7a6006/21122009004.jpg?tsid=20091222-182726-a01fd214&forceAttachmentDownload=true
کد:http://dc179.4shared.com/download/179119773/4f09cfe/21122009001.JPG?tsid=20091222-182923-7e48e53a&forceAttachmentDownload=true
کد:http://dc179.4shared.com/download/179154079/e6801d78/21122009002.JPG?tsid=20091222-183343-a35f22a0&forceAttachmentDownload=true