خب حالا مثلاً شما اومدی این دوتارو گرفتی ... 2تاش رو هم نه gps داره نه wifi ا :27:نقل قول:
بقیه چیزاشم هیچی
Printable View
خب حالا مثلاً شما اومدی این دوتارو گرفتی ... 2تاش رو هم نه gps داره نه wifi ا :27:نقل قول:
بقیه چیزاشم هیچی
آقا حسن چرا قبول نمیکنی ؟؟!!
به نظر من I8910 خیلی بهتر از پیکسونه ولی قیمتشون یکیه ...
عقل سلیم میگه i8910 بهتره :31:
باور کنید کیفیت عکس به مگاپیکسل بیش از حد نیست .. حتی دوربین دیجیتال هم بالای 8 فقط جنبه تبلیغاتی داره
باور نداری برو از اهل فن بپرس ...
نقل قول:
پس نتیجه میگیریم مربوط میشه به فریمور گوشی :10:نقل قول:
واسه من f هستشنقل قول:
آخرین ورژنه تا اونجایی که میدونم
منم نمیگم تو این رنج بهترینهنقل قول:
شما میگین قیمتش 550 تومنه ... میگم قیمت جهانیش 470 تومنه ... هنوزم ارزونتر میشه
بعد با رنوار مقایسش کنی ارزش داره
در واقع :دی این امنیا اچ دیه که زیادی ارزونه :27:
ینی وقتی با رنوار مقایسش میکنی می ارزه ... وقتی با امنیا اچ دی مقایسه میکنی اصلاً :دی
بعدش من بازم نمیگم چون مگاپیکسلش بیشتره بهتره ... بیشتر به خاطر فلش زنون و سرعت شاتر و لنز واید و دیافراگم متغیر و ترکینگ فوکوس و رنگ بندی بهترش میگم بهتره
حالا خودتون بگین چقدر باید از رنوار گرونتر باشه تا ارزش داشته باشه ؟
حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
واسه منم سیستم عامل از همه چی مهمتره فقط میخاستم با رنوار مقایسه کنم
منم مثل تو امنیا 2 رو ترجیح میدم (وین مو)....نقل قول:
حالا شما که میخای امنیا اچ دی بخری مبارکت باشه ولی من بازم امنیا 2 رو به امنیا اچ دی ترجیح میدم
رنوار که تو رنج خودش خیلی عالیه، با 320 تومن هیچ گوشی با این امکانات پیدا نمیشه (تاچ با دوربین 8 عالی و وای فای و جی پی اس)....حالا پیکسون 12 هم تو رنج خودش! :دی ولی واقعا وقتی از نظر نیاز مردم که K800 هم زیادیشونه! :دی 550 بدیم فقط بخاطر دوربین! :دی اگه بابت سیستم عامل 550 بدیم معقوله......ما حرفمون اینه....:10:نقل قول:
واسه منم سیستم عامل از همه چی مهمتره فقط میخاستم با رنوار مقایسه کنم
نقل قول:راشتش قبلا n78 داشتم جی پی اس زیاد هم تحفه ای نیست وای فای هم که قربونش برم چقدر تو پاساژ های ایران اکسس پویسنت هست(حتی پایتخت)نقل قول:
آقا الان جای این پیکسون سامسونگ ا W880 oled اومده 12 مگا با 3X اپتیکال زوم با فیلم برداری HD سی فریم(بهتر از i8910) جاوا هم هست . دیگه جایی واسه پیکسون نمیمونه:10::8:
با تشکر فراوان از دوستان بهتره بحث مقایسه و برند های دیگه همینجا تموم بشه :31:
درضمن لازمه هممون یه تبریک جانانه به حسین بگیم .. عزیز دلش که رفته بود برگشته :31:
دوستان سلام،
پس از تحقیق بسیار بخاطر کیفیت بالای عکس برداری گوشیkc910 خریده ام ولی متاسفانه کیفیت عکس و فیلم برداری آن بسیار بد است یعنی در حد 2 الی 3 مگاپیکسل،(علی رغم اینکه منوی تنظیمات دوربین کیفیت را روی حداکثر 8 مگا قرارداده ام ):41: بگونه ای که کیفیت فیلم برداری و عکس و صدای پخش موزیک گوشی قبلیم که nolia 5700 بود بسیار بهتر ازاین است :41::41:با توجه به پیامهایی که نوشته اید خواهشمندم اگر تنظیم خاصی برای استفاده از این گوشی وجود دارد برای راهنمایی بفرمایید خیلی سپاسگزار خواهم شد .
مگه گوشیش برگشت ؟؟؟