مرسینقل قول:
با این توضیحاتی که دادی از لحاظ مصرف سوخت به نظرم موتور tu5 بهتره ولی تو بقیه ی شرایط به جزء تعدادسوپاپ xu7 بهتره.
تعدادسوپاپ چه تاثیری میذاره؟
شتاب موتور xu7 بیشتره و سرعت هردو هم که برابره؟
Printable View
مرسینقل قول:
با این توضیحاتی که دادی از لحاظ مصرف سوخت به نظرم موتور tu5 بهتره ولی تو بقیه ی شرایط به جزء تعدادسوپاپ xu7 بهتره.
تعدادسوپاپ چه تاثیری میذاره؟
شتاب موتور xu7 بیشتره و سرعت هردو هم که برابره؟
تاثیر تعداد سوپاپ توی نرمی و کم صدا بودن موتور هستش. البته در قدرت و حجم موتور یکسان باعث شتاب بیشتر هم می شه.نقل قول:
در مورد حداکثر سرعت تا اونجا که من فهمیدم شرکتهای خودرو سازی برای هر خودرو موظف به رعایت قوانینی هستند که یکی از این موارد حداکثر سرعت هستش. یعنی در واقع محدود می کنن حداکثر سرعت خودرو ها رو. امکانش هست شما با همین خودرو بیش از این سرعت هم بتونید برید. اما خودرو سازها سرعت ها رو محدود می کنن. من تو کاتالوگ چند تا از خودرو ها دیدم که نوشته حداکثر سرعت این خودرو با توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی مشخص شده است.
یه نکته رو هم مد نظر قرار بدید که موتور Tu5 برای خودرویی با ابعاد، اندازه، وزن و خصوصیات 206 طراحی شده
و از اونور هم از نظر بازار فروش هم اقبال بیشتری داره
آقا tu5 خیلی هم پر شتاب تره !
من خودم xu7 سوارم که اینو میگم !
1.2 بندازین با 405 تی یو 5 متوجه میشین وقتی میندازه2 تو پرواز میکنه
دنده های 1 و2 بسیار سنگینه و زود پر میشه ولی دنده های 3و 4و5 سبکه . البته این برای مصرف سوخت بهتره. با دوره پایین تر سرعت بیشتری رو میری . مثلا دنده 4 حدود 190 تا میره ! ولیتو اون سرعت میندازی 5 دیگه شتاب نمیگیره . چون 5 خیلی سبکه
برای بار دوم میپرسم:
"دوستانی که پارس دارن:
تو صفحه کیلومتر چهارتا وضعیت موجوده:کیلومتر کل، صفر کردن کیلومتر، دو وضعیت دیگه که یکیش یه ماشینو نمایش میده و روبروش یه عدد به کیلومتر/ساعت نوشته. یکیشم یه چراغ رو با یه عدد صفر نمایش میده. این دوتا یعنی چی؟ "
آیا وکیلم؟!
سلام دوستان
یه پژو پارس خریدم که فعلا تک سوز هست
از کجا باید بفهمم که از پایه گاز سوز هست ( میخوام گازسوزش کنم) ؟؟؟
مدلش 88 هست و توی صفحه کیلومترش هم علامت CNG هست !!!
اگه از پایه گاز سوز نباشه به نظرتون گازسوزش کنم ؟؟ یا نه ؟؟ در بلند مدت مشکلی به وجود نمیاره ؟؟؟
تجربه شخصی بنده با 405 tu5 صفر و 405 xu7 تک سوز صفر این موضوع رو که شتاب tu5 بیشتره رو تایید نمی کنه. از نظر اطلاعاتی که خود کارخونه هم می ده این موضوع تایید نمی شه. در صمن مسائله شتاب تو خودرو رو با دنده اندازه گیری نمی کنن بلکه باید ببینید از 0 تا 100 یک خودرو در چند ثانیه طی می شه. اونم تو شرایط کاملا استاندارد و برابر.نقل قول:
البته من خودم طرفدار 405 tu5 هستم چون موتور نرمتری داره و کم صداتر و کم مصرف تر هست.
دوستان پژوپارس چرا سايت باز نميشه يكي ما بخريم قصه چيه بايد تا كي بصبريم من مدل سال رو ميخوام
كسي آشنا نداره ايرانخودرو بهمون يكي بدن شيريني محفوظه:sq_25:
آشنا نمی خواد دوست من. خود سایت ایران خودرو داره می فروشه:نقل قول:
پژو پارس سال با ترمز ABS و ايربگ راننده - كلاس 13 پژو پارس سال با ترمز ضدقفل و ايموبيلايزر *** فروش فوري آبان 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۴۵ روزه (کد : 46747)
محدود ۲۲۹,۷۰۴,۰۰۰
پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك پژو پارس معمولي دوگانه سوز با ترمز ضدقفل و ايموبلايزر و كيسه هواي راننده *** فروش فوري آبان 91*** داراي بيمه شخص ثالث *** کارت طلايي سه ستاره *** موعد تحویل ۴۵ روزه (کد : 46748)
محدود ۲۴۰,۹۲۴,۰۰۰
تجربه شخصی یک نفر هیچ موقع ملاک نمیشهنقل قول:
اگه یه جامعه آماری باشه خیلی بهتره
یعنی شما واقعا اطلاعات سایت ایرانخودرو رو قبول دارین که میگین 405tu5 شتابش کمتره ؟
این موضوع مثل این میمونه که بگیم سمند ef7 شتابش از سمند lx کمتره ؟
تو نت کلی تست از 405 tu5 هست میتونید نگاه کنید و قضاوت کنید
دوست عزیز ، تا اون مرحله رو نگاه نکن ، یکم مراحل رو جلوتر برو ، بعد میبینی که ظرفیتش در اکثر مواقع (98 درصد مواقع) تکمیل هستنقل قول: