سلام
یک سوال!
این گوشی اگه اولین تاچ باشه که آدم اتسفاده میکنه مناسبه؟!
یعنی وارد نباشه،بخواد با این راه بیفته،dead و این حرفا شدنش چطوراس؟!
یعنی چی کار کنی بدبختت میکنه؟: د ی
Printable View
سلام
یک سوال!
این گوشی اگه اولین تاچ باشه که آدم اتسفاده میکنه مناسبه؟!
یعنی وارد نباشه،بخواد با این راه بیفته،dead و این حرفا شدنش چطوراس؟!
یعنی چی کار کنی بدبختت میکنه؟: د ی
wi-fiگوشيم رو چجوري تنظيم كنم كه وصل بشه.شما رو به خدا قسم جواب بدين من f480 با ضرر فروختم بخاطر wi-fi .راستي من كه مشكله باطري دارم j1 رو نصب كنم يا k1. شرمنده.
منم مشکل باطری داشتم که با j1 کامل حل شدنقل قول:
برای وصل شدن wi fi میری تو منوی setting قسمت wi-fi بعدش search new network می کنی و اون شبکه ای که پیدا کرد روش کلیک می کنی بعدش next و باز هم next و آخرش هم finish
مصرف باطریم شدیدا زیاده...چی کار باید بکنم؟ این فرسی ساز و کیبورد و ریختم اینجوری شد! قبلش خیلی خوب بود تا 2روز شارژ نگه می داشت
درود بر دوستان گرام:46:
در مورد صداش و باتریش نسبت به i8510 کسی چیزی نمیگه؟:13:
چون میخام از بین این دو گوشی یکیشو بگیرم.راستی کجا برم میتونم جفت گوشیها را تست کنم(الان اونور قزوینم).:5:
و اگه چه انتظاراتی از گوشی دارم بیخیال i900 بشم؟
i8510 یک گوشی تحت سیمبین با دوربین 8 مگا پیکسل هست ولی امنیا گوشی تحت ویندوز مبایل و به نظر من هر انتظاری را امنیا برا ورده میکنه فقط اگه پیچیدگی و لمسی بودن برات مشکلی ایجاد نمیکنه توصیه میشه i900 بگیری. اگه سادگی و شارژ طولانی مدت و دوربین 8 میخوای i8510 بگیر :11:نقل قول:
با سلام
میخواستم بدونم برنامه ای هست که بشه باهاش فایلی رو فکس کرد.
صداش نمیدونم بهتره یا نه ولی دای امنیا بی نظیره باطری هم فکر کنم بهتر باشهنقل قول:
بعضی از نمایندگی های مایکروتل تو تهران میشه این کار کرد
کلا این 2تا نباید با هم مقایسه کنی این ویندوزه و اون یکی سیمبیان ولی کلا اگه زیاد اهل برنامه و این جور چیزا نیستی فکر i8510 برات مناسب تر باشه
چرای پستهای من تایید نمیشه یا 24 ساعت بعد تایید میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اين ورژن رم را ازكجا ميشه ديد و رم هاي جديد را ازكجا ميشه دانلود كرد
نحوه نصب رم جديد هم اگه ممكنه توضيح بديد
ممنون