نقل قول:
شما باید تو گواهی اشتغال به تحصیلت نوشته باشه تا کی اعتبار داره.
علاوه بر اشتغال به تحصیل سن هم مهم هستا.
موفق باشید
نقل قول:
شما باید تو گواهی اشتغال به تحصیلت نوشته باشه تا کی اعتبار داره.
علاوه بر اشتغال به تحصیل سن هم مهم هستا.
موفق باشید
سلام من یه مشکل دارم دوستان کارت پایان خدمتم هنوز نیومده ولی برگه رهایی دارم نمیشه با برگه رهایی امتحان بدم اخه نمیذارن نامردا..!
سنم مشکلی ندارم .نقل قول:
مشکل اعتبار این گواهی هست . روش فقط نوشته "نیمسال دوم تحصیلی سال 89-90 " + تاریخ صدور گواهی
حالا از طرفی مدرسه حاضر نیست چیزی بهش اضافه کنه و میگه تابستان هم اعتبار داره
از طرف دیگه آموزشگاه میگه تا آخر خرداد اعتبار داره مگه این که مدرسه بنویسه که تا آخر شهریور .
ما هم این وسط . پیدا کنید پرتغال دزد را :31:
امکانش هستنقل قول:
منم عین شما بودم.تولدم 19 شهریور بود.
19 شهریور رفتم اشتغال به تحصیل گرفتم.اما فقط تا 31 شهریور اعتبار داشت:دی
دیدم اینطوری نمیشه یه خورده صبر کردم رفتم دانشگاه...
البته الان دیگه نمیدونم اعتبارش تا کی هست.اما من که پیش بودم اعتبارش تا آخر شهریور بود
پیشنهاد من:امروز فردا نکن.برو بگیر تا به مشکل نخوری.تازه اگه الان بگیری سال بعد این موقع میتونی تو جاده بشینی.
اما اگر تابستون بگیری تا یه سال محدودی...
البته اگه به رانندگی علاقه داری عجله کن.وگرنه...
تضمین هم نمیکنم که تابستون بتونی بگیری:دی
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
خوب روی گواهیتم درست نوشته دیگه.
نیمسال اول:مهر تا اسفند
نیمسال دوم:فروردین تا شهریور
درست نیست مگه؟
اگه بخوای سال تحصیلی رو 9 ماه بگیری هر کودوم 4.5 ماه میشه که کلا بهم میریزه:دی
دوستان 4 ماه دیگه گواهینامه ی رانندگی من 1 سال کامل میشه و من میتونم در جاده های بین شهری هم رانندگی کنم.
گواهینامه ی من هوشمند هست و جلوی گزینه ی ب1 ، یک ساله ی من، یه تیک زدن که نشون میده من نمیتونم از شهر خارج بشم!
زمانی که 1 سال کامل شد من باید چه اقدامی بکنم که گواهینامم از 1 ساله به 5 ساله تغییر بکنه؟ راهنمایی رانندگی درستش میکنه؟
گفتم که ثبت نام هم کردم . 30 ام هم اولین جلسه هست . گفتیم اگه شد بیندازیم تابستان اگر هم نشد که 30 امنقل قول:
پیشنهاد من:امروز فردا نکن.برو بگیر تا به مشکل نخوری.تازه اگه الان بگیری سال بعد این موقع میتونی تو جاده بشینی.
اما اگر تابستون بگیری تا یه سال محدودی...
البته اگه به رانندگی علاقه داری عجله کن.وگرنه...
طرف هی میگفت برو یک درسهات را بنداز ! که این تو مرام ما نیست :31:
گفت هر کلاسی 2 ساعت هست حتی عملی ؟! یعنی من 2 ساعت باید رانندگی کنم ؟
کتابش را خودشون می دهند یا باید خودم بگیرم ؟
خلاصه چطوری سر و ته کلاس را دو در کنیم :31:
راستی اگر یک نفر سر یک جلسه غایب کنه چه اتفاقی می افته ؟
تئوری هارو که باید بری.نقل قول:
عملیارم باید پولشو بدی بعد به صورت قاچاقی باید با رانندت هماهنگ کنی که نری...
اما احتمالا نیازی نیست که یکی از درسهاتو بندازی.من که ننداختم و تا آخر شهریور بود...اون احتمالا رو گفتم که یه رادررو برای خودم بذارم:دی
سلام/.
من قراره تا این هفته برم امتحان افسر همون مرحله آخر رو بدم و به احتمال خیلی زیاد قبول میشم :دی
فقط مشکل اینجاس که بعد از قبولی میگن بیان مدارک رو کامل کنیم و بفرستیم تا برای شما گواهینامه صادر بشه حالا مشکل من اینجاست که اگه قبول بشم من نه گواهی اشتغال به تحصیل دارم و نه کارت پایان خدمت !!! برای معافیت پزشکی اقدام کردم امروز تا اون یکی ماه و اون یکی ترش خبری از کارتو اینا نیست اینجا تکلیف من چی میشه ؟
آیا میگن برو هر وقت یکی از این دو تا رو اوکی کردی بیا ما مدارک تو رو بفرستیم ؟:41::13:
دوست عزیز اگه گواهی اشتغال به تحصیل داری و سنت هم قانونی هست چرا دیگه این دست اون دست میکنی؟نقل قول:
برو اگه همه چی خوب پیش بره همش 2 هفته میشه!
حدود 20 ساعت در 2 هفته وقتتو میگیره تقریبا
سلام.نقل قول:
برگ اعزام ندارید؟
اگر نداشته باشید فکر نکنم مدارک رو بفرستن.